СЕДМИ клас – 8 – Още малко и ваканция, здравей! (11.06.2018–17.06.2018)

• 65 894
  • 653
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Вчера бях на РС. Мединските бележки бяха част от разясненията -обясниха, че за различните професионални паралелки искат различни потвърждения. Така че проверете си какви са изискванията. Аз закъснях, не слушах много за медицинските, защото на нас няма да ни трябва, но чух че предупредиха, че има паралелки, които изискват нормално цветоусещане, други - слух и възприятие. Изводът, който си нашравих е, че може да не е достатъчно просто да имате медицинско, трябва и да не липсва информация в него. Дано да е от помощ тази информация.

Точно така... На нас за фотографското ни искаха изрично да пише, че няма алергии, а в нашето медицинско не пишеше единствено това :/
Иначе бланката и ние купувахме точно такава за работа.

# 301
Какъв е срокът на валидност на медицинските? Една приятелка ме убеждава, че трябва да се извади едва ли не предния ден, защото били с кратък срок... А аз не мисля така.

# 302
  • Варна
Какъв е срокът на валидност на медицинските? Една приятелка ме убеждава, че трябва да се извади едва ли не предния ден, защото били с кратък срок... А аз не мисля така.
1 месец .

# 303
1 месец .

Благодаря  Flowers Hibiscus
Една седмица по-рано не е много рано в такъв случай.

# 304
Някой ходи ли да взема служебна бележка с оценките от приемните изпити.
Тя всъщност за какво и къде ще се използва  Rolling Eyes

# 305
Някой ходи ли да взема служебна бележка с оценките от приемните изпити.
Тя всъщност за какво и къде ще се използва  Rolling Eyes

Служебните бележки не ги ли дават на децата?

# 306
Дават ги на децата. Възможно е да ги раздадат заедно със свидетелството за завършено основно образование.

# 307
Те са чак при записването после, нали?
Не са необходими при подаване на заявленията.

Имам спомен, че на една от родителските срещи нещо казаха, че ние трябва да идем да ги вземем, но ще изчакам. Ако не им ги дадат със свидетелството тогава ще отида Grinning

# 308
  • София
Не са чак при записването, необходими са при подаване на заявлението.

# 309
По наредба се изискват и при подаване на заявление за участие в класирането, но на някои места това важи само за учениците, които кандидатстват в друга област. За всеки случай погледни какво пише на сайта на вашето РУО.

# 310
На дъщеря ми днес са дали служебната бележка.

# 311
При нас утре връщат учебниците, а на 15-ти раздават бележките.

# 312
  • София
Здравейте, бих искала да попитам дали някъде мога да видя кога и в кои училища в София има дни на отворени врати? Интереса ни е към Испанската - 164-то

Последна редакция: ср, 13 юни 2018, 15:45 от spolina

# 313
  • София
Моля за мнение за 51 Соу "Елисавета Багряна". Звънях там да питам дали е необходима медицинско за паралелката с профил изобразително изкуство, но ми тръшнаха телефона. Звъннах повторно...пак така.

Дъщеря ми завършва 7 клас в 51 и доколкото знам не искат медицинско за 8 клас. Все пак то не професионална гимназия

# 314
По наредба се изискват и при подаване на заявление за участие в класирането, но на някои места това важи само за учениците, които кандидатстват в друга област. За всеки случай погледни какво пише на сайта на вашето РУО.

Аз ще подавам онлайн. Останах впечатлението, че за там трябва само евентуално сканирано медицинско за професионалните паралелки и нищо друго.
Уф, отивам пак да чета hahaha

Общи условия

Активация на акаунт