СЕДМИ клас – 8 – Още малко и ваканция, здравей! (11.06.2018–17.06.2018)

• 66 051
  • 653
  •   1
Отговори
# 345
Ужас! Аз френската я държа под око, че там съм си рекла, че ще спре моето на първо класиране, после с летящ плонж където трябва Joy
Ако жената питаше за испанската, щях да реша, че е sanaka, под друг ник Joy

JoyJoyJoy
В испанската - със сигурност трябва да има. Все пак е произлязла от френската Joy

# 346
  • София
Ооооо, пък в Испанската ако знаете какво е?! Алкохолик до наркомана! От голямото междучасие се подкарват на сангрия, бело-черно, квот' има! Момчетата гамени, момичетата - грозни. Не си записвайте децата там, в никакъв случай! Smiling Imp

Санака да почерпи Satisfied

# 347
  • София
Гледам, че никой нищо не казва за 18-то. Не е много търсено, обаче , видите ли, няколко момичета разправяли на дъщеря ми, че там било пълно с ...хайде, аз съм възпитана жена от Люлин- "момчета с различна сексуална ориентация" .
Ама пълно било, те така под път и над път се срещали.
Интересно как точно се е разбрало това. Самите момчета ли ходят с табелки някакви ...
Laughing

# 348
  • София
Не, излъгали са те. Всичките са в испанската Satisfied

# 349
  • София
Валенце, имаше някаква такава тема в "Училища" , но не помня за кое училище беше. Joy  Беше формулирано: "Наистина ли има много лесбийки в ...."

Последна редакция: ср, 13 юни 2018, 22:52 от oblachna

# 350
  • София
Не, излъгали са те. Всичките са в испанската Satisfied
Ще те черпя. Ако продължаваш такива убавини да пишеш за Испанската, детето току виж влезе.

# 351
  • София
Значи - от Санака пиенето, от теб - черешките. УрЕдих се Sunglasses

Много е гадно в Испанската, казвам ви. Който си мрази детето - там го записва. Ужас!

# 352
  • Sofia
Oblachna, точно за 18-то беше темата. Grinning

Бузема е най-доброто училище - там няма нито наркомани, нито хомосексуални, всички деца там са русокоси и синеоки ангели, които четат Библията в междучасието.

# 353
  • София
Малеее, на село какви череши имаХ:

# 354
  • София
Само медицинско, ако има включена професионална паралелка.

Знаете ли дали медицинското е някаква определена бланка / форма?

Благодаря, dundi73! Явно са различни практиките, важно е да ги приемат при подаването.

Последна редакция: ср, 13 юни 2018, 23:14 от bebolini

# 355
  • Пловдив
Само медицинско, ако има включена професионална паралелка.

Знаете ли дали медицинското е някаква определена бланка / форма?

Някои лични лекари ти вадят лист от компютъра, на който си пише всичко. Други искат бланка от книжарницата като за постъпване на работа.
Едни го правят безплатно, други срещу определена сума.
Та не знам вашият личен лекар какво мисли по въпроса.

# 356
  • София
Ооооо, пък в Испанската ако знаете какво е?! Алкохолик до наркомана! От голямото междучасие се подкарват на сангрия, бело-черно, квот' има! Момчетата гамени, момичетата - грозни. Не си записвайте децата там, в никакъв случай! Smiling Imp

Санака да почерпи Satisfied
В Гърция съм и ми е трудно да пиша с телефона, ама не мога да не ви похваля. Kissing Heart Ей така вече ви харесвам! Joy
И черешките, и бЕлото и узото са от мен!

# 357
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!

Бузема е най-доброто училище - там няма нито наркомани, нито хомосексуални, всички деца там са русокоси и синеоки ангели, които четат Библията в междучасието.

Значи, да знаете, че наистина в Бузема е истината! Най-доброто училище! И не само, че всичко там е уредено, но децата излизат с перспективна професия и взимат книжка! Аз, откога му предлагам на моето да се запише там, хем ни е и много близо.

Нашите от днес връщат учебниците, а детето все още не си знае по някои предмети оценките. Освен това установихме, че му липсват 2 учебника. Не знам, ама имам чувството, че само моето е толкова разхвърляно, завеяно и незаинтересовано от всичко покрай училище. Като чета тук и оставам с усещането, че нашето е доста изостанало - ни знае какво точно иска да учи, ни избира училище според нивото на училището, гледа само да му е близо, да му е лесно и да не започват твърде рано. Не знам как ги правите тези, вашите деца, такива развити и отговорни.

# 358
  • София
Ей, заради вас проверих в гугъл, какво е Бузем  Joy Joy Joy

Няма да пиша, колко хубаво училище е, че ще вземе някой от случайно минаващите да налапа въдицата  Mr. Green

# 359
  • Sofia
Не съм,
моето също губи поне по 1 учебник на година.
Тази година рано хванахме един изгубен учебник по математика, за курса по български също изгуби учебниците (там е мистерия как успя!!).
По едно време само тя от целия клас нямала втората учебна тетрадка по математика, тъкмо купихме и си я намери на дъното на бюрото! ("Ах, те ни ги раздали и двете части в началото на годината!")
Хаосът е пълен.

Общи условия

Активация на акаунт