СЕДМИ клас – 8 – Още малко и ваканция, здравей! (11.06.2018–17.06.2018)

• 66 018
  • 653
  •   1
Отговори
# 120
Неуморни мами на умни деца, може ли малко помощ. Искам да помогна на близко дете в кандидатстването, като за целта ми трябва едно празно заявление в което да му напиша желанията, а той после като иде в гнездото да си ги препише.
Защо просто не седнете заедно пред компютъра и не подадете онлайн, когато отворят секция Желания?

# 121
vihrogonche,  браво на детенце! За всеки има място под слънцето. Успех желая Simple Smile))

# 122
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Ми, хайде като се хвалят и другите, да си похваля и аз гарджето - 100т. на изпита за проверка на способности, без никаква предварителна подготовка.  Grinning Сега дори намалената оценка по БЕЛ не му разваля толкова бала.

Браво на всички деца за чудесните резултати!  Hug

# 123
  • Варна
chockolina Статистиката за Варна е на база първо класиране. В нашия град няма чуствителни промени между първо и второ.

# 124
chockolina Статистиката за Варна е на база първо класиране. В нашия град няма чуствителни промени между първо и второ.
Зависи какво разбираш под чувствителни промени. Миналата година пускането на онлайн-системата в доста градове доведе до по-големи от обичайните разлики между двете класирания.

# 125

П.П. Качили са в МОН и оценките от олимпиадите, и от националното състезание на НПМГ.

На моя син не са качени олимпиадите. Странно....

# 126
  • София
По физика е качен резултата,  приравнен в точки спрямо 100. резултат от ОК 19 т. = 63.33т.
В раздел оценки, под другите.

Много се радвам за Вихрогонче и успешното рисуване на детето! Всичко е добре, когато свършва добре, успокои се майчиното сърце! Браво!

# 127
Вижте в раздел Оценки, не в Изпити.

# 128
По физика е качен резултата,  приравнен в точки спрямо 100. резултат от ОК 19 т. = 63.33т.

Много се радвам за Вихрогонче и успешното рисуване на детето! Всичко е добре, когато свършва добре, успокои се майчиното сърце! Браво!

По нищо не е качено при него (ходил  е на няколко вкл и физиката).

Те приравняването към 100 го направиха още при излизането на резултатите от олимпиадите в самата таблица/протокол.

Последна редакция: пн, 11 юни 2018, 21:23 от Arizona

# 129
  • София

По нищо не е качено при него (ходил  е по физ., хим., мат и инф.).

Те приравняването към 100 го направиха още при излизането на резултатите от олимпиадите в самата таблица/протокол.

Значи трябва да се обадиш утре (където обаче може би нац.консултант Дидева ще каже), да не се пропусне в служебната бележка. Но мат и онф. според мен не ги добавят, поне при моя мат. не е качена, а е ходил на ОК.

# 130
Може ли линк към прогнозните за София?

Ето прогноза за 2018 на база брой приети деца и желанията им за 2017 (разгледай FINAL Sheet-овете, колона "2018 общ бал"):
http://www.udoma.org/tmp/2017_vs_2018.xlsx
Ако правилно съм разтълкувала таблицата, момче с общ бал 440 трябва да влезе на първо класиране в 91 НЕГ, така ли?

# 131
На бяло и череши съм,ама това е много взривоопасно,бре!
  Вихрогонче,много се радвам за вас,и за всички други деца,които показаха талант и способности!Благодарение на такива като тях светът е шарен,дерзайте!
    На наборът вече не му дреме за оценки,иска само и единствено да излезе официално във ваканция,да дойде братовчед му и да играят волейбол!Опитва се да ми пробута едни схеми да иде до Варна за уикенда,да гледа националите и да си дойде,ама няма да му се получи.
   В същото време държи да ходим лично да подаваме заявление,не иска онлайн.

# 132

П.П. Качили са в МОН и оценките от олимпиадите, и от националното състезание на НПМГ. [/color]
Ей , как случайно влязох и видях това .
Добавили са на моя син 81 точки по химия
По физика и математика няма още нищо , а той беше брилятен по физика ..

Знаех си , че трябва да има смисъл да ходи на олимиади ..Не че това ще ни даде нещо много ,
той и без това има две шестици . Обаче е насправедливо накой да ходи на уроци , че не може да
зацепи , а много по умните деца които ходят на олимиади и решават в пъти по трудни задачи
да не получат точки .
Аз му казвах му да не се лови на учителите които го караха да ходи
защото те получват пари за това , а той само грамоти
които да си окачи на стената .

Моя пич футболеро ще надмине 500 точки ...

# 133
Чета ви всеки ден на телефона. Не пиша, тъй като са ми дебели пръстите и трудно улучвам буквите. Но сега съм на лаптопа Smile Имам проблем. С  резултат от матурите 81,500 и 78.75 и годишни оценки 5 и 6 какво според вас мога да очаквам? Като цяло се гордея с оценките от матурите, но тази петица по БЕЛ я дърпа много назад. Според прогнозните балове няма да стане за 2 АГ с руски, нито за 133 с АЕ и РЕ. Колко ли момичета са с подобни оценки от матури и с поне една петица? Според вас на какво мога да се надявам?Cry

# 134
  • София
Вихрогонче, толкова много се радвам за вас! Всеки си намира мястото, хората сме различни и това е прекрасно.

Моята щерка най-накрая се кротна и се успокои. Свиква с мисълта, че няма да учи в Испанската. Опитах се да побутна леко нещата към Първа или Втора английска, към Френската, стига и балът за там- не ще и да чуе, испански ще е.
22-ро ни зове!
Ако има още някое дете, насочило се към испанската паралелка там, нека пише.

Общи условия

Активация на акаунт