ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 4

• 31 522
  • 746
  •   1
Отговори
# 600
Дона, ако дадат такава сцена друга песен ще запееш тии, ще те видя аз.Wink Joy
Каква? Тони по бицепс ли?
Ааа, разбра ме ти, не се правии. Joy Може и за Тони по бицепс да пееш пък, но ако е Тони по голо дупе ще е класика за теб нали? Joy

# 601
Струва ми се, че сексът на открито беше в  Toyota Rav 4 и понеже в момента сме с такава, мога да ви кажа, че Марио и Зорница съвсем са се озорили милите, много е тясно вътре.
Но Марио, понеже е стиснат, не е купил някоя дълга база да си се ширят, какво да го правиш 😉
Друго си е на мотора.
Има място,
има въздух,
птичките пеят около тях.
Пасторална идилия.
Красота.
Вдъхновява ме да напиша хайку.

Ходих да гледам в гугъл каква е тази кола Joy

# 602
Една песен от промото за един кекс. Grinning Много е яка, нищо, че малко не е от тоя сезон ама... Grinning

https://youtu.be/nHl2K5aaPQQ

# 603
Дона, ако дадат такава сцена друга песен ще запееш тии, ще те видя аз.Wink Joy
Каква? Тони по бицепс ли?
Ааа, разбра ме ти, не се правии. Joy Може и за Тони по бицепс да пееш пък, но ако е Тони по голо дупе ще е класика за теб нали? Joy
Абсолютно сериозно не те разбрах кое имаш предвид. За разлика от последните 3-4 часа не се бъзикам.Чудех се дали говориш за Тони или за Зорница и Марио.

Ооооо, тази песен!!! Мерси!

# 604
Абсолютно сериозно не те разбрах кое имаш предвид. За разлика от последните 3-4 часа не се бъзикам.Чудех се дали говориш за Тони или за Зорница и Марио.

Ооооо, тази песен!!! Мерси!

За Марио и Зорница говорех. За сцена в някой ресторант на вечеря и после да я носи към леглото на ръце. Wink Grinning Продължението е ясно.

За песента - имах шесто чувство, че точно на теб ще ти хареса. Grinning

# 605
След като сме на секс вълна
https://youtu.be/t0eQL5R3bw4

# 606
  • София
Мале, как сте се развихрили тази вечер. А аз за поредна вечер съм почетен гост на Бар Наздраве, но пък това си има и своите плюсове, падат задръжките и си казваш всичко.

Скрит текст:
Та по темата, искам задрав секс между З и М , ама така, че тезлевизора ми да се запоти. Не държа на голи дупета, но искам да видя ........................ Ако тази сцена е предхождана от романтично свирене на китара ще съм още по доволна. Но искам Бате и Кака да ни залеят от страст и имам подозрението, че ще им се получи.[\spoiler]

За Тони, явно още няма достатъчно достойна за такива интимни сцени, за това той ще пържи филии. Дона, освен ако ти не се явиш на кастинг Wink

Айде, до утре, когато ще ви чета, и по Диана Димитрова стайл най-вероятно ще изтрия това, което съм надробила на замаяна, почти пияна глава.

Последна редакция: пт, 15 юни 2018, 17:19 от rosita_ta

# 607
Свърши вече, прочетохме те Stuck Out Tongue Winking Eye

Добре ти се получават мненията на замаяна глава - особено за Марио и Зори Joy I like, I like!
Кастинга за Тони и аз няма да мога да го мина - много е сериозна цедката Stuck Out Tongue Winking Eye

# 608
Роси, в никакъв случай не го трий! Ходи да пиеш по-често! Joy Kissing Heart

Иначе мисля, че избистрихме сценария - Батко взима Кака на вечеря, романтика, нежни погледи, сладки приказки, кой каквито лиготии се сети, занася я вкъщи нежно на ръце и сеееееекс, докато не ни пламнат ушите Joy

# 609
Хаха Росита - това е. Харесва ми, не си личи, че си била подпийнала изобщо. Joy

Москита, даа, толкова ще е хубаво Heart Eyes, ама ще ни отделят ли толкова време тия отгоре? Joy

# 610
Хаха Росита - това е. Харесва ми, не си личи, че си била подпийнала изобщо. Joy

Москита, даа, толкова ще е хубаво Heart Eyes, ама ще ни отделят ли толкова време тия отгоре? Joy
Няма Sad Sob то от лиготии няма да остане време за секс, братче...
майтап няма, тая нощ не можах да спя Laughing

Иначе ако тия отгоре не ни уважат, ще накараме тия отдолу Smiling ImpSmiling ImpSmiling Imp

# 611
Аууу, Димитрова, тая песен е много яка Heart Eyes И като го слушах да пее, че иска да прави лоши работи, се сетих как Марио нахлу в лекарската стая, лепна й такава целувка, че тя едвам се задържа на перваза и я отмъкна да правят лоши работи Joy

# 612
Виждам, че в петък сутрин сме все още на  "туй-онуй" вълна.....

Една много туй-онуй песен

https://www.youtube.com/watch?v=QXeLybFApks

# 613
Виждам, че в петък сутрин сме все още на  "туй-онуй" вълна.....

Една много туй-онуй песен

https://www.youtube.com/watch?v=QXeLybFApks

Хахах да, добре започваме деня, с мисли за туй-онуй. Joy От вчера ни държи още.
Аууу, тая песен е много "лоша" и само за такива работи се пее вътре. Класика! Joy

# 614
Хахах да, добре започваме деня, с мисли за туй-онуй. Joy От вчера ни държи още.
Аууу, тая песен е много "лоша" и само за такива работи се пее вътре. Класика! Joy

Те неговите песни май повечето са "лоши". Joy Даже се чудех коя по-културна да кача JoyJoy
В тази връзка още не сме видели мръсотии по ъглите на болницата и в операционната. Беше обещано....
Бива ли такова нещо, кажете ми? Какъв мъж е Марио - обещава и не изпълнява? Dizzy FaceFrowningFearfulOpen Mouth
Друго е Тонката - 1,2,3 - скачаш и айдееее, осквернихме третото борче вляво пред дома на Зорница!

Общи условия

Активация на акаунт