Намаления – лято 2018 г.

• 139 584
  • 678
  •   1
Отговори
# 570
  • на Мелмак
Има го и в другите Сердика, Ринг 😀

# 571
  • София
Има -50% на много неща и намаления на якета в Том Тейлър в The Mall. Има намалени неща от серията на Наоми Кембъл.
За Том Тейлър дали е само в Дъ Мол или по другите молове също.
Във всички сигурно

# 572
A Tom Tailor в МОЛ Сердика дали вече работи?

# 573
Аз май само намалени якета видях. Роклите бяха на над 100 лева...

# 574
  • София
A Tom Tailor в МОЛ Сердика дали вече работи?
Да, иначе в The Mall има рокли и блузи, дънки и т.н. на отделна стена, доколкото помня.

# 575
Здравейте, знае ли някой дали и кога ще пускат намаление в Liu jo , сайта или магазините и коледни намаления въобще струва ли си да чакам . Харесала съм си едни боти, на цена 530лв, в момента са 390 във фешън дейс, намалени. Пак са ми много, имам психическа граница до 300 лв, а съм болна за тия обувки, постоянно ги мисля и ги гледам, като гладно цигане.

# 576
В тези магазини Глобал бранд стор, включващи и Лиу Джо, съм забелязала, че бързо им свършват нещата. Зависи и кой номер носиш, аз съм 38 и още на редовни цени някой път няма.
Точно днес получих тениска и жилетка техни от Фешън дейс. Харесвам техните неща, но на по-малко от 30% намаление не съм склонна да пазарувам. Имам обувки, сандали и тениски и на редовните цени изобщо не отговарят на предлаганото качество.

# 577
Точно така, преди няколко месеца на намалението лятното взех едни сникърси,направо от сайтаги поръчах,като дойдоха победнях, 200 лв за обувка с лепило отстрани, мъжа ми вика егати китайския боклук, ама като съм се влюбила :(37, номер съм.

# 578
  • София
Точно така, преди няколко месеца на намалението лятното взех едни сникърси,направо от сайтаги поръчах,като дойдоха победнях, 200 лв за обувка с лепило отстрани, мъжа ми вика егати китайския боклук, ама като съм се влюбила :(37, номер съм.

И аз съм се "поболяла" за тях, но повече от 250 лв. не давам. Joy

# 579
И аз ги харесах, по 300 едва ли ще паднат.
Така като ги погледнеш личи , че не са евтини обувки, но нямам идея защо така бързо се скапват.
Бата и Найк имам доста чифтове, наполовина им е цената, а с години ги нося.
Сега уикенда в Спортина и Бата ще има намаления, но не чух добре рекламата.

# 580
  • софия
Момичета купих на дъщеря ми кецове на Гес -около 140лв бяха от оф.сайт и всичко ок -детето щастливо обувките много сладурски.Слагаме ги и от входа до колата изподам в истерия от вътре така са лепени че зейнаха дупки ,е вярвайте ми ревах като магаре ,не мога и да ги върна минаха 3месеца от поръчката.
Та вече скъпи обувки на редовни цени не купувам

# 581
  • София
Не е по темата, но и аз да се оплача от едни сникърси на геокс. Разлепиха се двете обувки на едно и също място след няколко часа носене на първото обуване. Върнах за рекламация, след месец чакане ми ги върнаха залепени с черно лепило. Обувката беше Бяла подметка и златна отгоре. Бяха съсипали обивките, лепилото беше намазано и по подметката и по кожата. Върнах ги отново за рекламация и ми върнах парите.

# 582
Guess и Liu jo за мен са марки, които предлаагат добре изглеждащи неща с изключително ниско качество. В началото на лятото си взех една раница на Guess намалена на 200 лв. За 3 месеца кожата отзад започна да се бели, покритието на циповете пада, страшно.ме е яд, въпреки че много ми харесва моделът. За тези пари можеше да си взема наистина качествена чанта. Подобно нещо не ми се еслучвало и с чанти за по 30 лв., а  Guessна редовна цена струрат по 300, което си е престъпление направо Grinning

# 583
Ужас! Аз от доста време тъжа по една раница на Guess, но си е доста скъпа за мен. След като прочетох обаче предното мнение някак си не ми е така тъжно вече Grinning
Имам портмоне от Guess, което ползвам от януари и не е мръднало. Моята приятели, обаче имаше проблем с чантата си, която купи по същото време.

# 584
Ами точно така и аз я мислих няколко месеца раницата, че накрая и от Италия я мъкнах, нали уж там истински неща продават, пък тук ни лъжат с ментета Grinning Grinning Grinning човек се учи от опит. Някой спомена Бата назад. Наистина са страшно качествени и на половина като цена на Гес.

Общи условия

Активация на акаунт