Намаления – лято 2018 г.

• 139 625
  • 678
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте! Нова съм тук, но ми попадна тази тема и искам да споделя, че има намаления до 50 % в сайта на GUESS. Доставят до България и е безплатна доставката Simple Smile

А има ли определена сума за която да поръчаш, за да е безплатна доставката?

# 91
  • София
А мъжки ризи къде?

# 92
  • софия
Здравейте! Нова съм тук, но ми попадна тази тема и искам да споделя, че има намаления до 50 % в сайта на GUESS. Доставят до България и е безплатна доставката Simple Smile

А има ли определена сума за която да поръчаш, за да е безплатна доставката?

Има доставката е 5 евро,спомен нямам обаче минимално колко евро беше за да платиш(не ми се е налагало).Поръчах преди три дни за детето кецове и за мен -общо 3 чифта 2018г-за 179лв всичко -тук само едните детски са 122лв.

# 93
Аз ще умра от яд, снощи кърмих детето и сме заспали и като станах в Guess , вече ми бяха взели номера на кецовете. Тук в обувки.бг са 200 лева, 80 левс отгоре, направо съм болна. Някой знае ли дали подновявят номерата през намаленията? Благодаря Simple Smile

# 94
Аз ще умра от яд, снощи кърмих детето и сме заспали и като станах в Guess , вече ми бяха взели номера на кецовете. Тук в обувки.бг са 200 лева, 80 левс отгоре, направо съм болна. Някой знае ли дали подновявят номерата през намаленията? Благодаря Simple Smile

Влизай всеки ден на сайта им ! Аз така с една чанта бях  ,но за мой късмет я пуснаха пак и то на още по-ниска цена !

# 95
  • софия
Да проверявай ,всеки ден менят и цени и артикули.
Ботуши от 200 евро взех на 48 евро сега са си пак 200 евро.

# 96
  • София
Бихте ли дали линк? Как да съм сигурна, че са истинските Гес? Thinking

# 97
# 98
Някой да е ходил в магазин на H&M? Миналата година още от  началото на юни бяха пуснали намаленията,тази година се бавят Blush

# 99
  • София
Някой да е ходил в магазин на H&M? Миналата година още от  началото на юни бяха пуснали намаленията,тази година се бавят Blush

През седмицата ходих - нямаше намаления в H&М.
В Бенетон имаше -30%.

# 100
Днес минах през HM на Витошка, нямаше намаления.

# 101
Днес бях в НМ, Бершка-няма намаления, в Кенвело до -60%, Бенетон до -30%, Теодор до -50%(според мен беше -30%на лятното и -50%на зимно), Лии Купър до -50%.

# 102
  • Велико Търново
Днес бяхме ХМ, и щандовете а последен шанс бяха отрупани с дрехи за по 10лева. Дано скоро намалят повече неща

# 103
И ние минахме, но си седят зимните дрехи, които са намалени. Все още летни няма.

# 104
В HM (The Mall) днес имаше намаление на бельо.

Общи условия

Активация на акаунт