Намаления – лято 2018 г.

• 140 304
  • 678
  •   1
Отговори
# 390
В района ми е .

Ще проверя и ще пиша
Чудесно. Предварително благодаря.

# 391
  • софия
Момичета има ли още намалени някъде детски клинове (дълги) и евентуално дрешки за есента .

# 392
Дълги клинове 3 на цената на 2 има в НМ, но какво е останало като размер, трябва да се види на място

# 393
  • Велико Търново
Някоя от вас да е връщала продукт купен от физически магазин на english home? Имаше ли проблем, ако изобщо е възможно. Вчера си купих едни купи от там, но цветът им съвсем не се връзва с единия от сервизите ми и ми се иска да ги върна. Дали ще мога, как мислите?

# 394
  • в града на вечния купон
зависи  от тяхната добра воля и съответно политиката им към клиента.

Аз лично нищо не съм връщала, ако се включи някой , който е имал такъв казус.

# 395
  • Варна
A за бебешко някой да ми препоръча нещо, предпочитам онлайн? Разглеждах HM, LC Waikiki, но е пообрано откъм размери. Може и английски - там не ги знам кога са им намаленията, но примерно и в Джордж нямаше нищо интересно, да не съм изпуснала влака Grinning

o'baiby
Okaidy?

# 396
  • 1st floor
Някоя от вас да е връщала продукт купен от физически магазин на english home? Имаше ли проблем, ако изобщо е възможно. Вчера си купих едни купи от там, но цветът им съвсем не се връзва с единия от сервизите ми и ми се иска да ги върна. Дали ще мога, как мислите?
Имам някакъв спомен, че може. Дано не се лъжа, но пробвай!

# 397
  • Велико Търново
Ще пробвам, дано стане. Ще ви пиша когато опитам, да знаете и вие.

# 398
  • Варна
 Аз съм връщала.Миналата година взех шалте от там и не ми пасна точно цвета,върнаха ми парите без проблем.

# 399
  • Бургас
И аз съм връщала без проблем. Какво значи "зависи от добрата им воля". Има си закони, които не ги интересува волята на търговеца.

# 400
И аз съм връщала без проблем. Какво значи "зависи от добрата им воля". Има си закони, които не ги интересува волята на търговеца.

Закона важи само за стоки, закупени онлайн. Simple Smile Търговеца е в пълното си право да откаже връщане на стока, закупена офлайн. Тук вече е знак на добра воля и политика на фирмата.

# 401

Закона важи само за стоки, закупени онлайн. Simple Smile Търговеца е в пълното си право да откаже връщане на стока, закупена офлайн. Тук вече е знак на добра воля и политика на фирмата.
Аз бях на друго мнение, но след като се разрових, се оказа парава за политикат на връщане на стоки, т.н. офлайн:
https://kzp.bg/novini/vrashtaneto-na-stoka-bez-defekt-e-vapros-n … ka-ot-razstoyanie

# 402
  • Sofia
В България все още няма закон, който да гарантира безпроблемното връщане на стоки, закупени от физически магазини. Peace

# 403
  • София
Някой знае ли дали аутлета на Victoria secret в Студентски град все още работи?
Да, вчера бях там, няма кой знае какво.В неделя не работят.

# 404
Какъв е този магазин на Вс?
До колкото знам в България няма техен магазин или се бъркам?

Общи условия

Активация на акаунт