Намаления – лято 2018 г.

• 139 585
  • 678
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Сутринта бях в The Mall има си взех пуловери от Теранова на по 20 лева, а в Том Тейлър имаше -20% при покупка на 2 неща и взех 2 палта за мен и приятеля ми. Излязоха ми от 560 на 478

Търся си и интересен подарък за сребърна сватба, но удрям на камък

# 601
  • София
Утре в Дъглас и Бюти зона ще има намаление от 50% на всички четки за грим с марката Douglas.

# 602
  • софия
Момичета на черен петък участват ли книжарниците в моловете Сиела ме интересува и Ориндж?

# 603
Момичета на черен петък участват ли книжарниците в моловете Сиела ме интересува и Ориндж?

"Сиела" имаха намаление съвсем наскоро, за Деня на народните будители.
Едва ли ще има и Черен петък. Поне аз не помня да е имало.

# 604
Момичета черния петък кога ще е знаете ли?

# 605
Момичета черния петък кога ще е знаете ли?
На 23.11.

# 606
За сребърна сватба лятото взех сребърни чаши тип бокал, украската образува сърце като погледнеш вътре в чашата. Много са ефектни.

# 607
  • София
За сребърна сватба лятото взех сребърни чаши тип бокал, украската образува сърце като погледнеш вътре в чашата. Много са ефектни.
Много ми е трудно да избера каквото и да е, тъй като е за родителите на приятеля ми. Мислих дори и за нещо подобно, но ще има много гости вероятно, а ми се ще да е нещо специално.

# 608
Ами по принцип за сребърна сватба се подарява сребро, аз за това реших да са тези чаши. Те са като сватбени, много двойки на сребърната сватба си подновяват и клетвите. Разбира се това беше моето решение, ти познаваш хората и можеш да решиш най-добре. Успех и знай, че уважението на повода е най-големия подарък.

# 609
Има 30% в Спортина на всичко без Босс и Угг Simple Smile

# 610
  • София
Ако имате жълта карта за събиране на точки в Теранова има промоция за удвояване на броя им при покупка над 60 лева, а в Том Тейлър има -20% на якета и пуловери. В Том Тейлър пускат ли понякога намаления на аксесоари, че имат една раничка много сладка, но е 120 лева? Grinning

# 611
Луд петък в Хиполенд -16 ноември, 25% отстъпка
Комсед 16-18 ноември 30% отстъпка

# 612
Луд петък в Хиполенд -16 ноември, 25% отстъпка
Комсед 16-18 ноември 30% отстъпка
За тези от Вас, които имате опит- за голям бр. детски подаръци това намаление ли е най - изгодно, или да чакам черен петък на 23.11. Черния петък не беше ли по спомен 50%?

# 613
Не е било никога 50%. Луд петък е Черен петък

# 614
  • Sofia
За тези от Вас, които имате опит- за голям бр. детски подаръци това намаление ли е най - изгодно, или да чакам черен петък на 23.11. Черния петък не беше ли по спомен 50%?

Ами, щом тези магазини ще правят намаление около седмица преди Black Friday, едва ли ще има втора акция на самия Черен Петък. Peace

Общи условия

Активация на акаунт