Частна клиника на д-р. Мазнейкова.

• 261 292
  • 998
  •   1
Отговори
# 675
Дълбоко съжалявам, че когато сестра ми си избираше болница, в която да роди своята трета рожба /сега ангелчето Борислава/ не се замислих, че трябва да изровя информация за Частната клиника на д-р. Мазнейкова към която тя клонеше в избора се. Но нали четяхме по вестниците и списанията тогава колко е квалитетна тази клиника. Е всички виждаме, че това не е баш така. Хората във форумите още тогава говорят за ниска хигиена, вътреболнични инфекции и абсурден хаос сред персонала.........и какво ли още не.

......"който иска нека си играе на руска рулетка при мазнейкови..."
Ужас а!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Момичета, моля вижте тук на 4 и 5 страница от форума. Четете убийци какво казва. Това е станало още 2007 г.

Четете тук  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=104329.45

# 676
Убийци
Гост
  Re: Частна клиника на д-р. Мазнейкова.
« #54 Събота, 25 Ноември 2006, 17:32 »   

--------------------------------------------------------------------------------

Deli
Гост
« #60 Вторник, 09 Януари 2007, 14:21 »   

--------------------------------------------------------------------------------

"Написаното от Убийци за съжаление е съвсем вярно. Познавам братовчедка му, беше ми колежка. Вместо да се радва на детенцето си, горкото момиче се бори за живота си вече трети месец. Естествено, че стават грешки, но нищо не може да оправдае "лекарите" от клиниката на Мазнейкови, които я държаха повече от месец с 14 лекарства в системата, след като тя видимо зазляваше без да потърсят друго мнение, за да не излезе наяве "грешката".
Аз също имам история за Мазнейкова още от годините, когато беше изгряващо светило. На зълва ми паралелно с бременността и откриха огромна миома, която растеше много бързо и лекарите в Ст.Загора препоръчаха да се оперира. Тя искаше и второ мнение и отидохме в Майчин дом при Мазнейкова, която я прегледа за около пет минути на ехограф и след това я консултира за около още пет минути в кафето. Препоръча и да изчака и да види дали ще оцелее бременността и после да оперира миомата. Изобщо не си беше направила труда да обмисли рисковете и възможните последствия. След това говорихме отново с лекаря от Ст.Загора и той обясни, че миомата расте два пъти по бързо от бебчето и го изтласква в страни, освен това ако се окаже злокачествена, изходът ще бъде фатален за майката. В крайна сметка моята близка се оперира, отстраниха миомата и запазиха плода - уникална операция! Добре, че не послуша Мазнейкова в кафето. "

# 677
Убийци
Гост
« #54 Събота, 25 Ноември 2006, 17:32 »   

"станали са усложнения при секцио
и гадовете й обяснявали как температурата й била от ендогенна инфекция
и я наливали със 100 антибиотика, а положението се влошавало
докато накрая едва ли не с бой си признали истината, че са лъгали и крили резултати
и сега е в друга болница след втора операция и ме е страх да се обадя да питам дали e жива"

# 678
права си, но нека направим така, че всяка жена в бг. да разбере за това и да не вярва в рекламата на тази „болница„

# 679
права си, но нека направим така, че всяка жена в бг. да разбере за това и да не вярва в рекламата на тази „болница„

И на мен ми е такава идеята

трябва всичко да излезе на яве от самото начало

# 680
  • София и там където не се пуши
Само не забравяйте, че тук има и доволни пациентии, при това потребители, а не като гражданката!!! Величка84 специално регистрирала се тук и дори не виждала лекарката. Явно си е някаква цел това.

Просто недоумявам, защо след като не сте директни пациенти, някои от вас модераторите още ви търпят тук.

Изказах съболезнования - мъчно ми е за починалите, но при д-р Мазнейкова и диабетно болни и други с ендокринни проблеми ходят при нея при това много болни хора доста от тях вече отдавна държат рожби и дори не знаят за съществуването на тази тема.
Само около мен, 7-8 бременни с проблеми веднага търчаха при нея и до ден днешен разказват, как е дала правилна диагноза.
Проблемните жени, за които ви говоря дори са били като са я посещавали някои от тях много млади, други около 40. Абе хора в Майчин дом съм лежала близо месец имаше цяло отделение, само проблемни и все тя им беше в устата, колко са и благодарни. Просто тук ви четат 10-тина души и явно както и аз са се зарекли да не пишат, след като като на някои хора просто не възприемат.

Ами тук не е форум за съдебната система  Всеки е невинет до даказване на противното.

АЗ повече няма да пиша в тази тема.

# 681
А ето и нещо прясно!!!!!!!!!!

Калканджиева не иска да свърши като горката родилка Запряна Коледарова
събота, юли 25, 2009, 22:48 Измами, Клюки, Новини, Разкрития, история 154 views Добави коментар Жени Калканджиева, която смяташе да роди първородния си син в частната клиника на доктор Мазнейкова, се е отказала от намерението си, сподели самата тя пред свои близки.

"След трагичната история на починалата в болницата родилка, разказана в предаването на Венета Райкова и по други медии, Калканджиева още на следващия ден се опитала да си изтегли предварително внесената за всички интервенции сума от 5000 лева. Това обаче не й било позволено от чевръстата докторка. „Не вярвайте на медийни хули, ние сме доказани професионалисти“, ядосано крещяла доктор Мазнейкова.

Адвокатът на Калканджиева я посъветвал да си потърси правата в съда и да осъди маститата докторка и съпруга й Валентин. Жени смятала да я подведе под съдебна отговорност, ако не получи обратно парите си."

http://kliuki.bg/%d0%ba%d0%b0%d0%bb%d0%ba%d0%b0%d0%bd%d0%b4%d0%b … %be-%d0%b3%d0%be/

# 682
Само не забравяйте, че тук има и доволни пациентии, при това потребители, а не като гражданката!!! Величка84 специално регистрирала се тук и дори не виждала лекарката. Явно си е някаква цел това.

Просто недоумявам, защо след като не сте директни пациенти, някои от вас модераторите още ви търпят тук.

Изказах съболезнования - мъчно ми е за починалите, но при д-р Мазнейкова и диабетно болни и други с ендокринни проблеми ходят при нея при това много болни хора доста от тях вече отдавна държат рожби и дори не знаят за съществуването на тази тема.
Само около мен, 7-8 бременни с проблеми веднага търчаха при нея и до ден днешен разказват, как е дала правилна диагноза.
Проблемните жени, за които ви говоря дори са били като са я посещавали някои от тях много млади, други около 40. Абе хора в Майчин дом съм лежала близо месец имаше цяло отделение, само проблемни и все тя им беше в устата, колко са и благодарни. Просто тук ви четат 10-тина души и явно както и аз са се зарекли да не пишат, след като като на някои хора просто не възприемат.

Ами тук не е форум за съдебната система  Всеки е невинет до даказване на противното.

АЗ повече няма да пиша в тази тема.

точно така, специално съм тук заради проблема, защото съм слава Богу в Германия и тук мога да разчитам на справедливост. В България обаче системата е коруптна до горе и няма такава, затова сме се събрали група граждани, решили да променят това.
Не ми говорете за диабет по време на бременност, защото това е стандартен проблем и всяка второстепенна провинциална лекарка прави тези изследвания, без да тормози и мъчи другите си пациенти.
И аз ли да отида да ме разръчка докторката, за да мога да имам мнение? Не мерси, искам да си имам един ден деца.
Образована съм, млада съм и не съм израстнала в оковите на бг. комунизма и посткомунистическия хаос.

Гражданско общество се гради, когато се откъснеш от личното и се опиташ да решиш общ, обществен проблем, какъвто в случея е Мазнейкова.
Преди изборите се занимавах и срещу Тройната ламя, макар че съм в чужбина и управленческите им решения не ме засягаха. Това е гражданин, не да се затвориш около „осемте„ си диабетични приятелки и собственото си благополучие и банкова сметчица, а да се застъпиш за по-слабия, за да се реши проблемът. Утре можеше моята сестра да легне на стола на Мазнейкова и аз бих очаквала от момичетата тук да ме подкрепят.

МОДЕРАТОРИТЕ МЕ ТЪРПЯТ, ЗАЩОТО ТОВА Е СВОБОДЕН ФОРУМ, НЕ КАТО ВАШАТА ЦЕНЗУРИРАНА ГРУПА ВЪВ ФЕЙСБУК #Crazy #Crazy #Crazy
освен това ПИШЕШ ВЕЧЕ ЗА ТРЕТИ ПЪТ ПЪТ, ЧЕ ВЕЧЕ НЯМА ДА ПИШЕШ ТУК. smile3513

PS: Стига си ми мазнила името с твоята клавиатура, Величка се казвам, това всеки може да го види!

Последна редакция: нд, 26 юли 2009, 23:39 от гражданка!!!

# 683
А ето и нещо прясно!!!!!!!!!!

Калканджиева не иска да свърши като горката родилка Запряна Коледарова

Спаси се още  ЕДИН ЖИВОТ. ЕТО, ТОВА НА НАС НИ  стига, КАТО ЕДНА РОДИЛКА СЕ СПАСИ, има смисъл да се пише и дискутира. Браво, момичета!  smile3501 newsm44 newsm68 newsm74 newsm20

Последна редакция: нд, 26 юли 2009, 23:41 от гражданка!!!

# 684
Ето още нещо, което може да се прочете внимателно и да подложи под съмнение качеството на работа на д-р Мазнейкова

Тема  Re: д-р Мазнейкова координати [re: Diana^]   
Автор jana (силна) 
Публикувано 03.03.05 12:13   

"Аз имам една позната, която Мазнейкова лекува около 4 години от стерилитет . Дотук добре, изписва й сумати хапчета и инжекции, които не са за малко пари, а и тя взима процент от тях все пак .... е момичето решило да се консултира и с друг специалист. И какво мислите се оказало - родено е с малформация - няма тръби. Е каквото и лечение да се направи то не може да забременее с лекарства  Това е само един от примерите, които знам за нея ... "

# 685
или пък това

Тема  Re: д-р Мазнейкова координати [re: cveti_3]   
Автор Nike (amatjor) 
Публикувано 02.03.05 13:03   

"Здравей Цвети.  Онзи ден ходих при нея на фетална морфология и обещах на kopche да разкажа случката тук, защото бях ужасно разочарована. След закъснение от 50 мин. на прегледа тя ме прие и гледа бебето точно 10 мин. за скромната сума от 50 лв. Както се казва - претупа ме набързо. Миналата седмица бях ходила при доц. Томова (педиатърката) за сърцето (30 мин. адски внимателен преглед). Тя ме насочи към д-р Виолета Димитрова от Майчин дом, защото се съмняваше за хромозомната аномалия Тризомия 18 (синдром на Едуардс) и препоръчваше амниоцентеза, а Димитрова имала докторат за тризомиите. Д-р Димитрова също ме прегледа около половин час и горе-долу ме успокои, независимо че имах лош резултат от биохимичния скрининг (пак 50 лв. за прегледа и запис на касета). Все пак и Томова, и Димитрова видяха кисти в мозъка на бебето, които най-вероятно ще се резорбират в следващите 8 седмици. Мазнейкова даже не видя кистите, а почти през цялото време (10 мин.) ми обясняваше колко е скъпа медицината и че тя и мъжът й са луди, че са почнали да се занимават с това.  Не ме питай защо отидох при Мазнейкова. Може би и да чуя трето мнение. Е, не го чух.  Между другото доц. Томова ми каза, че д-р Димитрова е най-добрият ехографист в момента, а и е АГ, специалист по патологии. Просто ме шашна с това изявление. Все пак са конкуренция при този тип ехографски прегледи. Въпреки всичко д-р Димитрова каза, че никога не може да гледа сърце като доц. Томова. Та това е от мен. Успех, лека бременност и едно прекрасно бебче най-накрая. "

http://clubs.dir.bg/showthreaded.php?Board=budeshtimaiki&Num … ollapsed&sb=5

# 686
Ето още нещо, което може да се прочете внимателно и да подложи под съмнение качеството на работа на д-р Мазнейкова

Тема  Re: д-р Мазнейкова координати [re: Diana^]   
Автор jana (силна) 
Публикувано 03.03.05 12:13   

"Аз имам една позната, която Мазнейкова лекува около 4 години от стерилитет . Дотук добре, изписва й сумати хапчета и инжекции, които не са за малко пари, а и тя взима процент от тях все пак .... е момичето решило да се консултира и с друг специалист. И какво мислите се оказало - родено е с малформация - няма тръби. Е каквото и лечение да се направи то не може да забременее с лекарства  Това е само един от примерите, които знам за нея ... "

това е направо като виц, остава и на нея да й е взела 4000 за „лечението„. другият ти пример е дори от 2005!!! с години преди Запряна, и това ли аз съм го писала???
Как иска горната госпожа тогава „само пациентки„ да пишат, ами те едва ли са в състояние за това (болни, отчаяни, мъртви) #2gunfire

# 687
и още и още и още ............................

kalli
Редовен потребител

Публикации: 2 369

Местожителство:
София

Счупиха ми игла по време на секцио в Клиниката на Мазнейкова
« Четвъртък, 17 Април 2008, 09:45 » 

Не знам къде да пусна тази тема, така че, ако модераторите преценят, нека я преместят другъде   

"Ще разкажа тази история с цел хората да бъдат уведомени за това, което се случва, а не да бъда поредната жертва, която си премълчава 
Отидох да раждам с планирано секцио в клиниката на Мазнейкова, понеже там изражда моят д-р. (Няма да му споменавам името. На него искам да благодаря от цялото си сърце за всичко, което е направил и прави за мен!!!!   bouquet)
Операцията беше изключително тежка, с много усложнения, не можаха да извадят бебето поради множество сраствания от предното секцио, то не изплака, после имаше и усложнения с мен и поради тези причини операцията продължи 2 часа и половина, вместо един. Мен започна да ме боли и макар, че д-рът 100 пъти каза да ми сложат болкоуспокояващо, сестрата не го направи. Накрая болките бяха почти нетърпими, но въпреки това никой не послуша д-ра и не ми сложиха нищо, а аз си търпях.  Освен това почти през цялата 2ра половина на операцията в операционната нямаше никой друг, освен д-ра и асистентката му и нямаше кой да свърши елементарни неща, от които двамата опериращи имаха нужда, та се налагаше асистентката през определено време да търчи извън операционната и да вика някоя сестра да си свърши работата 
Това са само малки отклонения, но те описват и друга действителност в тази болница.
Накрая д-рът остави асистентката му и още една д-рка (или стажантка не знам), да ми направят финалните повърхностни 2 шева.
В тоя момент влезе Мазнейкова в операционната и им се развика: "Какво е това секцио 2 часа и половина, правете по един прав шев и приключвайте бързо!"     5 минути след това, Мазнейкова отново влезе и отново им се развика да "приключват веднага" и "да не се мотат"   Помислих си какви ли ще ми ги свършат при тоя зор, но не съм си и представяла...

Така... операцията мина, аз се прибрах вкъщи и след като ми махнаха конците, започна една болка, имах едно леко подуване, което се зачерви. Обадих се на моя д-р и той ме викна да ме види.
Оказва се следното: по време на шиенето двете момичета са ми счупили игла вътре, но не били сигурни дали останала вътре. Ушлашили се от Мазнейкова, че им дала зор и, вместо да я извикат да провери дали е вътре, за да не им се развика пак, решили да ме зашият на риск    (това самите момичета си го признават, не си го измислям...)

И така.. сега аз съм с игла в корема, чакам да излезе на повърхността и д-рът ще ме реже пак, за да я извади 

Не знам как да постъпя..., не знам как да се разправям..., просто не знам.... Уплашена съм и място не мога да си намеря от яд!
Не искам да оставя нещата така. 
Разбирам да я забравят, но да знаят, че има вероятност да е вътре и да ме зашият...кажете вие: що за немърливост е това в тази иначе престижна болница"

Мммдаааа, "Бързата работа срам за майстора"

Четете момичета - има много информация

# 688
  • София
Направо съм потресена. Не я познавам, не искам и да я познавам тази докторка.
Подписах петициите и за Емилия и за Запряна.
Дано истината да излезе на яве, но не подправена и удобна, а такава каквато е....

# 689
И после нека някой каже,че сме луди и обвиняваме "горката женица"

Общи условия

Активация на акаунт