Частна клиника на д-р. Мазнейкова.

• 261 367
  • 998
  •   1
Отговори
# 720
АЗ СЪМ ЖЕНА ОТ БУРГАС.ИСКАМ ДА ИЗКАЖА МОЯТА БЛАГОДАРНОСТ КЪМ Д-Р МАЗНЕЙКОВА И НА Д-Р КАЛЧЕВА ОТ БУРГАС ,ЧЕ МЕ НАСОЧИ КЪМ НЕЯ .Д-Р МАЗНЕЙКОВА Е НЕВЕРОЯТЕН СПЕЦИАЛИСТ -БЛАГОДАРЕНИЕ НА НЕЯ МОЕТО ДЕТЕ Е ЖИВО И ЗДРАВО.

ЗНАМ  ,ЧЕ ИМА И МНОГО ДРУГИ КАТО МЕН БЛАГОДАРНИ НА Д-Р МАЗНЕЙКОВА !

„ЖЕНА ОТ БУГГАС„ СПОКОЙНО, ХОДЕТЕ СИ ПРИ НЕЯ, НИЕ НЯМА ДА ВИ СПРЕМ. ЖЕЛАЕМ ВИ МНОГО ЖИВОТ И ЗДРАВЕ С ТАКЪВ ЛЕКАР. newsm17 МОЛИМ СЕ ЗА ВАС

# 721
Момичета, явно доста сме раздразнили някого, защото само преди дни, нашата страница в Гугъл беше изместила официалната от първото място при търсене на „Мазнейкова„. Сега са си платили и са им я качили най-отпред. Да са ни живи и здрави, миличките. Методите са им детински, за съжаление няма вече ДС, за да ни затворят, НО ИМА ТЕХНИ БИВШИ СЛУЖИТЕЛИ, НА КОИТО СЪЗДАВАМЕ РАБОТА

Скъпа Величка,

Защо си ме блокирала? Защо се криеш.. Да не би да те е страх от нещо??!!
Искам да ти кажа, че СЛЕДЯ И ЗАПИСВАМ Mr. Green, и няма да ти се размине.. дори и да пишеш, че приликата с тези лица е напълно случайна!...Това няма да остане безнаказано, не заради друго... просто твърде много си позволяваш! newsm78 Никъде на запад (нали живееш в Германия, би трябвало да знаеш) хората не си позволяват да обвиняват и обиждат когото и да било без доказателства. Това се наказва със съд. Така и ще стане. Приятна вечер.  comp03  comp03  comp03

МАЙ ЩЕ СИ ПРАВИМ КОМПАНИЯ В ЗАТВОРА С НЕЯ, ще ми дойдете ли на свиждане, плииииис newsm47

# 722
Всички лекари с "големи имена" са навързани, обвързали са си машинките за пари толкова сигурно и подплътено с нужните обосновки, че са станали цяла философия. А ние си тъпчем на едно място, спорим за глупости, разказваме си нещастията, споделяме смъртта...ужасяващо сме затънали според мен! Трябва закон, който да защити правата на пациентите, или по-скоро закон, който да внуши най-накрая нужния респект на лекаря към пациента му!
Преди няколко години доцент Яков от Майчин дом Варна, ми каза, че без серклаж, поради къса шийка на матката, няма да износя плода в никакъв случай! Цитирам го дословно! Без да ми обясни нищо друго, каза че имал много спешен случай и че на следващия ден трябва да си приготвя 500 лева и да влизам в отделението. Бях във втори месец от бременността си, абсолютен абонамент за клиниката на доцента. До деветия месец трябваше да лежа там. Супер изгодно имайки предвид цените на леглоден и манипулациите. При това наистина добре обосновано. Кой ще провери и докаже после дали шийката на матката ми е била къса или не?! Помня че бях като полумъртва в онзи следобед, 9 години чаках това дете. Яков разчиташе явно на това, че съм готова на всичко да запазя детето си, тоест да платя всичко. Окопитих се на следващия ден и отидох при доктор Давидков, и при неговият 3Д видеозон. Той не потвърди къса шийка на матката, но намери някакъв проблем при плацентата и в плода. Съветът беше Мазнейкова София. Като ме увери, че щял да говори с нея, че били приятели и че нямало да ми вземе много пари. Поразпитах тук , там и установих, че много бременни като мен са посетили Мазнейкова чрез Давидков. Схемата ми се изясни. Отидох в провинцията, прегледа ме лекар, който работи 15 години като гинеколог. Направих известно проучване , исках да бъде специалист със стаж, да не е от най-рекламираните. Не му казах нищо за Яков, Давидков, Мазнейкова. Човекът ме преглежда поне час, много спокойно ми обясни че всичко на този етап е наред, че няма никакъв проблем. Назначи ми нужните според него изследвания. Доверих му се напълно! Психически този човек ме изправи на крака. Продължих консултациите при него. Родих живо и здраво бебче.
ЗАКОНИ! Това е нужно! Докато болничните заведения са на първо място ценоразписи, а средата в която съществуват - пълно беззаконие, много още ще се умира и ще се убива!

Peace Peace Peace

# 723
Здравейте момичета!
  Майка съм на две деца -момиченце на 5 години и момченце на 8 месеца. Тъй да се каже имам известен опит с бременности и раждания. Освен това съм д-р по образование (не гинеколог ). Моите наблюдения върху проследяването на бременността в България и най вече в София и големите градове са ме довели до извода че тази "услуга" е силно комерсиализирана. Бременността не е болест-тя е нещо съвсем естествено за женския организъм-в крайна сметка жените сме създадени за това -да раждаме деца и да продължаваме човешкия род. Съвременната гинекология се опитва да ни убеди че имаме нужда от всевъзможни изследвания (скъпи при това),а и бременните се навиват една друга че трябва непременно да си ги направят. По този начин се създава психоза -едва ли не патологията е правило ,а не изключение. И така вместо да се наслаждаваме на очакването да бъдем майки -ние превръщаме бременността в изпитание за нервите ни и се чудим какво ли ще се пръкне след 9 месеца .За да се успокоим ходим непрекъснато на прегледи от скъпи -по-скъпи и напълно ненужни. При биохимичния скрининг 1:250 се смята за висок риск -защо майката с резултат 1:300 тръгва да прави амниоцентеза? Тоест ако родиш 300 бебета 1 може да е с даун.  При амниоцинтезата има риск 1:300 за аборт -ами ако направиш аборт .
  Не съм изцяло против изследванията разбира се-но само когато има нужда-ако има нещо съмнително тогава
 Бъдещи майки ,наслаждаваите се на този етап от живота си ,мислете позитивно и ще родите прекрасни и здрави бебета. Все пак нашите майки и техните преди това са ни износили без видеозони -значи е възможно !

# 724
Принципо съм съгласна с Д-р Поли, НО последно време проблемните бременности се увеличават. Както каза един супер готин лекар от Майчин дон - Хранов (препоръчвам го горещо) - не познавам бременна, която да не пие Дуфастон и пр. хормони за задържане. Аз самата съм с двурога матка и септум във влагалището - мога да родя само със секцио, а бременноста ми трябваше да се следи "изкъсо". В Шейново искаха да съм през цялото време там. Спрях се на МД, защото е до нас и бързо можехме да стигнем ако започне кръвоизлив. Родих ОК и всичко е наред. НО през цялото време съм зависима от лекарите. Не мога да родя като тази жена от Варна в къщи. Развих атопичен дерматит и алергия по време на бременноста. Организмът на жената може да се срине напълно докато е бременна. Практически всичко може да се случи, ето защо ни трябват квалифицирани и добросъвестни лекари. Не като тези, за които си бъбрим тук.
А за синдром на Даун искам да попитам защо тъпите лекари и акушерки обясняват, че детето ще е ненормално и пр. Това са деца със забавено развитие, но не идиоти (простете немедицинския термин). Тези деца могат да се гледат и възпитават. Идиотите, които работят по болниците карат родителите да махат такива бебета или да ги изоставят. Това също е престъпление!!!

# 725
Участието на Мазнейкова при Гала за мен беше едно пълно театро. Жената си беше научила урока, наизустила думичките и си повтаряше едно и също до безкрай, като развален грамофон.. Предполагам, че е посещавала психиатър или някой подобен, опитваше се да се държи колкото се може по-спокойно и безпардонно, прекъсваше Гала и Христо, който се включи по телефона.. Кой бил той, че да говорел, колко операции бил направил.. дрън дрън.. Когато човек се сблъска с подобен проблем и нещо подобно му се случи, той иска да знае, събира информация, чете и се допитва до други доктори. Тя си мисли, че ние простосмъртните си нямаме хабер и може да върти всички на малкия си пръст и да баламосва хората наред.. #2gunfire

За законите - ясно е, че липсват. Аз обаче съм склонна да вярвам повече в силата на човешката вяра, надежда и сила за борба, отколкото във вероятността законите скоро да се променят в наша полза..

Присъединявам се към призива към всички бъдещи майки - не посещавайте тази клиника! Не ставайте жертви на комерсиализма, обзел тези хора! Не ставайте жертва ИЗОБЩО! Пожелавам на всички да се сдобият с живи и здрави бебоци... и най-вече да живеете, за да ги обичате и да им се радвате как растат!

# 726
Присъединявам се към призива към всички бъдещи майки - не посещавайте тази клиника! Не ставайте жертви на комерсиализма, обзел тези хора! Не ставайте жертва ИЗОБЩО! Пожелавам на всички да се сдобият с живи и здрави бебоци... и най-вече да живеете, за да ги обичате и да им се радвате как растат!
[/quote]

ето го разколничето. ТОВА Е ВАШАТА, НАШАТА ВЛАСТ МОМИЧЕТА, АКО ЕДНА БОЛНИЦА ФАЛИРА, ДРУГИТЕ ЩЕ СЕ уПЛАШАТ И ЩЕ ВНИМАВАТ КОГАТО ПРАЩАТ ПОРЕДНАТА МАМА „ДА СИ ПОЧИВА„ ПО ДЪРЖАВНИТЕ БОЛНИЦИ.
Мир на праха на загиналите, за да може ние да бъдем сега живи. Говорете за ВСИЧКИ такива лекари, нека да се предпазят другите жени. newsm10

# 727
Мен пък ми допадна видеото с гостуването в Гала. Гледах го току що и смятам че беше на много обективно. Разбира се,
че пак има въпроси, които не са изяснени и остават открити.

На мен ми направи впечатление и поведението на Коледаров...имах чувството, че някой му подсказва все едно.
На моменти мълчеше, все едно няма какво да каже..

Не беше онзи искрен и тъжен човек...

Но не това е акцентът.
Важно е  да се случи нещо по-ефективно след това предаване!

# 728
Мен пък ми допадна видеото с гостуването в Гала. Гледах го току що и смятам че беше на много обективно. Разбира се,

На мен ми направи впечатление и поведението на Коледаров...имах чувството, че някой му подсказва все едно.

Но не това е акцентът.
Важно е  да се случи нещо по-ефективно след това предаване!

здрасти Божурче, пак сте тук на „гости„ . Подсказвал му е най-много адвокатът му, аз на негово място, направо в Страсбур отивам. Освен това е едно да говориш по телефон, друго е да си си седнал и да си рецитираш заучените фрази и да не оставяш хората да се изкажат. Фарс. #2gunfire

# 729

Но не това е акцентът.
Важно е  да се случи нещо по-ефективно след това предаване!

здрасти Божурче, пак сте тук на „гости„ . Подсказвал му е най-много адвокатът му, аз на негово място, направо в Страсбур отивам. Освен това е едно да говориш по телефон, друго е да си си седнал и да си рецитираш заучените фрази и да не оставяш хората да се изкажат. Фарс. #2gunfire

Божура или там както и да искаш да те наричат, добре дошла във форума! Регистрирала си се преди 7 дни и имаш три мнения, от които и трите в полза на доктор Мазнейкова. Всъщност много "обичам" подобни прозрачни "интелигенти" както сама апелираш. Можеше поне да си направиш труда и да поизлъжеш с някое друго мнение в различни теми от тези, за клиниката и самата доктор Мазнейкова, та да не е толкова очевадно това мазнене. Зная , че сега ще драснеш и в някоя друга тема, ама няма да си правя труда да те чета, защото наистина заради такива "мнения" и " отношение" смятам, че системата на цялата държава Бг куца.

Относно повдигнатите въпроси относно гостуването на Мазнейкова при Гала, наистина и аз мисля, че трябва да се вземе мнението и на другите специалисти. Но вече сме свидетели, как докторите се отказват от думите си, как нещата биват забавяни и умъртвявани във времето...просто на челата на всички вече пише - За Бога дайте да ги спрем тия майки бъдещи и настоящи! Както вече писах в едно от мненията си, всички докторски "светила" като Мазнейкова са обвързани един с друг, пари играят тук преди всичко...след парите са нашите съдби. В началото доктора беше казал , че матката на Запряна била сварена от инфекцията, а сега не бил го казал...и снимка показаха...ама Мазнейкова била против показването и..дрън, дрън, дрън...докато мине времето. Нищо няма на лице! Нито експертиза, нито мнение дори не се дава да гъкне в пространството на лекар или някой боравещ с медицинските термини. Като слушах Мазнейкова при Гала, едва ли не излезе, че след като не разбираме от медицински термини, нямаме право да обвиняваме лекарите ако сгрешат, както и нямаме право да ни бъдат обяснявани тия медицински понятия. Изживява се като Божество горката. Дори и да е невинна много гнусно ми стана и тъжно като я гледах и слушах.
Ако не застане някой министър зад интересите на пациентите, ако не застанат стабилни закони между пациенти и доктори, просто няма да решения и отговори на сложни трагедии като тази със Запряна. "Мънкал" бил мъжът и по телефона, пълни глупости. Момчето вече толкова му е преляло и толкова са му ясни игрите на "големите" че просто може би осъзнава, че е щастлив, че поне детенцето му са оставили живо.
Ад е всичко това , което наблюдавам и което прочитам...за съжаление...

# 730
Знаете ли пуша си цигарата и се питам как може да има такива хора на Земята. Май на тях им е чуждо всичко човешко, не могат да изпитват чувства и емоции. А такива са само за съжаление........ощетени са "миличките" от това да усещат, че са живи, защото животът е емоция. Те не умеят да изпитват нито любов, нито щастие, нито съпричастност към болката на другите, нито нищо.

Жалки до безумие.

Нали знаете, Господ изпраща на силните хора трудности и препятствия, за да ги преодоляват и да станат по - силни. Е такъв човек е г-н Коледаров, както и моето семейство и близките на всички други, осмелили се да разкажат за своята загуба. Да споделиш за болката, която те разяжда отвътре пред цяла България е качество само и единствено на силните хора. Слабите и жалките ги щади - те не могат да прескочат летвата и да продължат напред.

# 731
Продължавайте да четете момичета!!!!!!!!!

http://club.biberonbg.com/read.php?5,400350,page=1

Re: Този път останах разочаравана от д-р Мазнейкова
Изпратено: samko (IP регистриран)
Дата: 28 февруари, 2007 14:39

"Ами такава си е "мазната".Аз така й викам.Тя ми следеше 1 бременост.След първия път бях очарована от нея.Постепенно започнаха да ми правят впечатления разни неща.
Най-фрапиращото беше когато прокървих, а тя беше в чужбина и аз отивам в спешното в МД.Приемат ме на 5 етаж-тя работеше там.
Виждам я след два дни и я моля да ме види.Три дни ме мота и не ме прегледа, а бях да нейната стая.Накрая отидох в кабинета й и я питах дали може в 14часа да изляза от болницата и да отида в частния кабинет да ме види.Явно се засрами и ме прегледа.
Докато лежах там се наслушах на истории как не поглеждала момичетата, които преди това са били в частния кабинет и сега са в отделението.Всичките и пациентки с патологична бременост и повече контакти с нея я плюеха.
За мен тя е материалистка.
последно:
Бяхме се уговорили да ме изражда.
В 14часа имах 2см.разкритие и се разбираме да й звънна в 20ч.Обаждам се вече със зверски болки, а тя ми казва:Мила, опитай се да изчакаш до сутринта, когато съм на работа и ще те изродя, ако не устискаш отивай в спешното.
без коментар.
Иначе е много хубава и елегантна, спор няма, но не за това дават хората луди пари."

Ето пак темата за печеленето на парички по недостоен за лекарската професия начин е на дневен ред.

# 732
А това.............

http://dariknews.bg/view_article_comments.php?article_id=350627

силви - 23.07.2009 г. 16:10:47
"Хубаво е хората да говорят от опит. Аз съм била при д-р Мазнейкова. Някога е била добър специалист, а сега е добър бизнесмен. Претупа прегледа ми за 5 мин. и каза, че всичко ми е наред. (беше 19 ч., а отвън чакаха още 5-6 жени). Не видя очевадна "поликистоза", ( която в последствие беше доказана от още поне 6 гинеколога и ендокринолога), а аз година не стъпих при гинеколог, защото и се доверих, докато менструацията ми съвсем не изчезна. Може би ако ми беше отделила 15 мин. щеше да види проблема, но уви. За това смятам, че въпреки името не си заслужава ходите при нея. Има далеч по-добри и загрижени специалисти."

Времето е пари, момичета..........Но трябва ли да се бърза в тая професия. Очевидно даааааааа, нали следващите 5 минути са също доходоносни!!!!!!!!!!!

# 733
  • SA
Реших да споделя и своето мнение по тази тема. Вероятно няма да се хареса на много хора тук. Сьс сигурност и ще ме наругаят някои, други ще кажат, че ми е пьрвия постинг вьв форума... и т.н. Всьщност сьм регистрирана вьв форума отдавна, но само си чета, не сьм писала. Намирам се извьн Бьлгария и за този случай знам само от това , което чета в интернет.
Не познавам тази д-р Мазнейкова, не знам каква е като човек, но все пак ако тя не е добьр специалист, защо по дяволите в частната й клиника ходят толкова много хора? Нали постьпването в частно лечебно заведение е все пак вьпрос на избор? Никой не те насилва да ходиш там, та и да плащаш огромни суми в добавка.
По случая четох доста в този форум, четох и в сайта на "Св.София".  Д-р Мазнейкова доста подробно е обяснила за сьстоянието на жената и нейното лечение през периода, когато е била при тях. Ако всичко това е достверно, то смятам, че наистина за тази родилка е направено всичко вьзможно. Запряна е постьпила с признаци на тежко заболяване там, независимо, че сьстоянието й не е било видимо тежко. Висока температура, трицифрена утайка и ЦРП, силно намалени левкоцити, тромбоцити и еритроцити... това са белези на тежко заболяване. Дори се учудвам как тези лекари там са имали смелост при това положение да предприемат секцио. Заподозрели са сепсис и от пьрвия ден са й предписали тройна антибиотична терапия плюс биопродукти- ами то така се лекува сепсиса. Взели са микробиологични посявки, които са останали негативни. Кьдето и да бе постьпила тази жена, то поведението щеше да е сьщото. След раждането са я насочили кьм други болници, защото са заподозрели крьвно заболяване или колагеноза. В това сьщо не виждам нищо нередно, защото от една страна микробиологичните изследвания са останали стерилни и не са доказали бактериална инфекция, а и тя не се е подобрила от тройната антибиотична комбинация/ която вярвам е била широкоспектьрна/ . В такьв случай и при подобни изследвания е задьлжително да се мисли за злокачествено заболяване на крьвта, или т.н. колагенози. И хората са я изпратили в болници, кьдето могат да се докажат евентуално тези заболявания и сьответно да се лекуват. Доколкото разбрах Запряна е починала след 22 дни лечение в други болници. Интересно ми стана защо никьде не е описано какво е било сьстоянието й там, какви изследвания са направени, какво е проведеното там лечение. Дори и матката й да не е била почистена по време на секциото, защо никой не е направил това 22 дни?
Пак ще кажа- не познавам д-р Мазнейкова и не я защитавам, просто разсьждавам по случая и фактите, доколкото сьм ги разбрала от пресата . Сьжалявам, че написаното от мен няма да се хареса тук, но не можах да се вьздьржа просто. Не може така да се излива злоба вьрху някой, без изобщо да се опиташ да разбереш какво е станало и без да се запознаеш с мнението на двете страни.
Сьчувствам изключително много на близките на починалата, това е огромна трагедия и реакцията им до известна степен мисля е разбираема, защото когато почине млад човек, сьзнанието ни сякаш отказва да приеме, че това е вьзможно. Не винаги обаче за подобна трагедия има виновен и не всички заболявания за сьжаление са лечими .

# 734
Реших да споделя и своето мнение по тази тема. Вероятно няма да се хареса на много хора тук. Сьс сигурност и ще ме наругаят някои, други ще кажат, че ми е пьрвия постинг вьв форума... и т.н. Всьщност сьм регистрирана вьв форума отдавна, но само си чета, не сьм писала. Намирам се извьн Бьлгария и за този случай знам само от това , което чета в интернет.
Не познавам тази д-р Мазнейкова, не знам каква е като човек, но все пак ако тя не е добьр специалист, защо по дяволите в частната й клиника ходят толкова много хора? Нали постьпването в частно лечебно заведение е все пак вьпрос на избор? Никой не те насилва да ходиш там, та и да плащаш огромни суми в добавка.

отгатна, не сме толкова тъпи, познаваме платените вече. Как не Ви е срам да се логвате винаги с различни имена и да пишете същите глупости. Нямам думи. Оставете истинските Ви пациентки да ви хвалят, стига сте нагасяли „случайни„ да се обаждат, да пишат „случайни„. Аз не съм познавала Христо досега и доста от нас найстина са в чужбина, но сме искренно възмутени и БЕЗПЛАТНО пишем и изразяваме мнението си, а не продаваме душите си.
Да, това е продаване, защото пишейки, тук защото сте платена, вие заблуждавате жени, които утре да ходят там и да „си носят сами последствията„ #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт