Частна клиника на д-р. Мазнейкова.

• 261 244
  • 998
  •   1
Отговори
# 795
Не мога да разбера, как така някой си позволяма да пуска тема  "истина за Запряна" и след това я заключва Shocked
Май лицето което пусна темата е скрита лимонка и пускането  и заключването на темата не е случайно. Явно, приоритет не е било търсенето на истината за убийството на това момиче, а защита на Мазнейкова по всички фронтове....
Да, ама не, нЕма да стане!!!

Протежетата на клиниката да кажат името на доктора, който е оперирал Запряна, че нещо се губи?

# 796
Аз не виждам защита на Мазнейкова по всички фронтове,а малоумно оплюване.А осъзнаваш ли колко много ви търпят в този форум?Прави ли ти впечатление,че тук пишат само няколко човека,а темата в клюкарника замря.Ти, величка и още няколко истерични словоблудки направо прекалявате с търпението на всички.Като искаш още една тема за Запряна-започни си я сама.Само че няма повече какво умно да напишеш и какво повече да добавиш.
mods clean

# 797
Всички защитници са гости. Laughing

# 798
Сега видях, че темата за Запряна е удобно заключена.  Shocked  Пуснах нов, да видим докога ще оцелее.

# 799
Не мога да разбера, как така някой си позволяма да пуска тема  "истина за Запряна" и след това я заключва Shocked
Май лицето което пусна темата е скрита лимонка и пускането  и заключването на темата не е случайно. Явно, приоритет не е било търсенето на истината за убийството на това момиче, а защита на Мазнейкова по всички фронтове....
Да, ама не, нЕма да стане!!!

Протежетата на клиниката да кажат името на доктора, който е оперирал Запряна, че нещо се губи?

ами тук за разлика от фейсбук, не може да търка коментари. #Cussing out

# 800
Аз не виждам защита на Мазнейкова по всички фронтове,а малоумно оплюване.А осъзнаваш ли колко много ви търпят в този форум?Прави ли ти впечатление,че тук пишат само няколко човека,а темата в клюкарника замря.Ти, величка и още няколко истерични словоблудки направо прекалявате с търпението на всички.Като искаш още една тема за Запряна-започни си я сама.Само че няма повече какво умно да напишеш и какво повече да добавиш.
mods clean

Моля, не съм Ви „ти„, не е замрял „клюкарника„, а си имаме форум, недостъпен за платени лица, мила и действаме, не се притеснявай! какво търпение, нали си гост, newsm78 или четеш и ти от 4 години, но едва сега „реши да пишеш„ Money Money Money
Моля ти се, имам много умни неща, например www.doktorite.com, където Госпожата има оценка 2, 63! И то преди аз да съм разбрала за тази платформа! Браво! Хората не пасат тревица, мила. Знаем кой е добър лекар и кой не!

# 801
Всички защитници са гости. Laughing

забрави думата платени! #2gunfire

# 802
Сега видях, че темата за Запряна е удобно заключена.  Shocked  Пуснах нов, да видим докога ще оцелее.

пусни линк, моля. newsm78

# 803
Моля, не съм Ви „ти„, не е замрял „клюкарника„, а си имаме форум, недостъпен за платени лица, мила и действаме, не се притеснявай! какво търпение, нали си гост, newsm78 или четеш и ти от 4 години, но едва сега „реши да пишеш„ Money Money Money
Моля ти се, имам много умни неща, например www.doktorite.com, където Госпожата има оценка 2, 63! И то преди аз да съм разбрала за тази платформа! Браво! Хората не пасат тревица, мила. Знаем кой е добър лекар и кой не!

Обръщам се с Вие само към грамотни хора (които знаят как, че се пише "случай", а не "случей"), към хора с достатъчно интелект да разберат кога, къде и какво да пишат, и достатъчно финес да разберат кога прекаляват.
Не си от тези хора, гражданке.

Освен това не се обръщах към теб, а към klarisina. Наистина не си толкова забележителна, че да си мислиш, че сайтът се върти около теб.

За да ти отговоря с твоите думички. Ти като си чела 4 години без да пишеш, откъде да сме сигурни, че не ти се плаща да пишеш точно в този момент. Че и организации да правиш.

Интересно, че Мазнейкова започна да трупа двойки в момента когато вчера ни извести за
www.doktorite.com Сайтът съществува отдавна, не от три дни, както твърдиш, но от вчера 18:27 до днес 13:25 са гласували 10 човека предимно с двойки, като преди това последното гласуване е било през април.
Да се изразя по-ясно: Няма глупави хора тук, на които да не им ясно, че си си направила 100 профила на www.doktorite.com, за да можеш да си пишеш двойките на воля.
Не можеш да ставаш защитница на онеправданите с очевадната ти липса на морал,...гражданке.

# 804
Какво значение има всъщност колко човека са писали двойка на госпожата (защото И за мен тя не е доктор) в онзи сайт и от колко профила са пуснати двойките?! Това, което е много по-важно, е колко момичета и жени се разписаха тук, за да споделят болката и разочарованието, които са преживели след "лечение" в клиниката. Хората не са толкова глупави, за колкото ги мислите вие, застъпниците на гореспоменатата особа. Колкото и да се опитвате, не можете да върнете времето назад и да промените събитията, не можете да промените и мнението на хората и за съжаление не можете да промените Мазнейкова. Тя ще продължава с досегашната си практика ако не бъде спряна.  Naughty

# 805
* Ох, сега разбрах че www.doktorite.com е най-умното, с което можеш да ни удивиш. Не че имах особени надежди...
* Клюкарник се нарича място в бг-мама с няколко форума, но се нарича и място, в което пишат хора като теб - без морал, без мозък, но с много омраза.
* Кавичките се пишат или само горе, или първите долу, а вторите-горе (за правописните и пунктуационни съвети ще ми платиш от парите, които събираш за организацията си).
* И като си действате в "тайния" форум, това останалите какво ни касае? А да, по-добре там да си повръщаш тайно, отколкото тук явно в този форум.
* Моля те, намали количеството на емотиконите с автомати и пистолети, за да не те улучи някой рикоширал словесен куршум Laughing Пък и мненията ти изглеждаш още по-глупаво така,...гражданке.

Мимченце, има голямо значение колко хора са се регистрирали, за да напишат по няколко двойки на Мазнейкова (като някои от тях въобще не са й били пациенти). Това означава, че техният морал е толкова нисък, че нямат право да казват и пишат нищо повече.

А повечето хора, които сте писали тук, категорично не сте прекрачвали прага на клиниката на Мазнейкова. С какво право изказвате мнение тогава? А и как вярвате на хора, които пишат откровени глупости?

Има институции, които да докажат вината на този или онзи лекар - а в случая със Запряна става дума за много лекари и болници. Такива неграмотни, необективни, злобни хора като пишещите тук, слава Богу, нямат правомощията да съдят никого. Иначе досега да са опнали гилотината.

Дали някой от многото лекари, лекували Запряна ще бъде съден, не можете да кажете вие-пишещите тук.

# 806
госпожо „гост„ по-спокойно моля, ще вземете да получите някой инфаркт и ще трябва да ви лекуват в собствената ви болница.  www.doktorite.com е супер инициатива, прочетох в бгмама за него, там бяха писали,че работи от 3 дни. Колкото до двойките, признавам си неморалната постъпка, вчера Ви завъртях по една за всяка категория, но и преди моята намеса имахте средно по една 3 на релсички, така че много не съм повлияла. Сега сте при 2, 63. Пак е среден май.
На съпруга ви обаче залепих неморално първата двойка, защото не мисля, че е морално да подкупваш журналисти. Вярно, не е честно, защото не съм ваш пациент (опазил ме Бог), но пък вашите методи (виж медиите на Ирена Кръстева и техните „статии„) ме инспирираха за това.
Приятен ден, спокойно, не всеки е младо „момиченце„, прегледайте си сърцето с вашите нерви (ако още имате такова).

PS не сме и няма да прекрачим вашия праг, не се притеснявайте, имате си доста работа и без това с Гала. Желая и скорошно забременяване при вас, палим й свещички всичко все пак да мине добре.

Последна редакция: вт, 04 авг 2009, 16:40 от гражданка!!!

# 807
Гостенино, толкова злъчни и изпълнени с ненавист постове като твоят, се срещат рядко дори в клюкарника.  Simple Smile
Ето я новата темичка: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=417738.0

# 808
* Ох, сега разбрах че www.doktorite.com е най-умното, с което можеш да ни удивиш. Не че имах особени надежди...
* Клюкарник се нарича място в бг-мама с няколко форума, но се нарича и място, в което пишат хора като теб - без морал, без мозък, но с много омраза.
* Кавичките се пишат или само горе, или първите долу, а вторите-горе (за правописните и пунктуационни съвети ще ми платиш от парите, които събираш за организацията си).
* И като си действате в "тайния" форум, това останалите какво ни касае? А да, по-добре там да си повръщаш тайно, отколкото тук явно в този форум.
* Моля те, намали количеството на емотиконите с автомати и пистолети, за да не те улучи някой рикоширал словесен куршум Laughing Пък и мненията ти изглеждаш още по-глупаво така,...гражданке.

Мимченце, има голямо значение колко хора са се регистрирали, за да напишат по няколко двойки на Мазнейкова (като някои от тях въобще не са й били пациенти). Това означава, че техният морал е толкова нисък, че нямат право да казват и пишат нищо повече.

А повечето хора, които сте писали тук, категорично не сте прекрачвали прага на клиниката на Мазнейкова. С какво право изказвате мнение тогава? А и как вярвате на хора, които пишат откровени глупости?

Има институции, които да докажат вината на този или онзи лекар - а в случая със Запряна става дума за много лекари и болници. Такива неграмотни, необективни, злобни хора като пишещите тук, слава Богу, нямат правомощията да съдят никого. Иначе досега да са опнали гилотината.

Дали някой от многото лекари, лекували Запряна ще бъде съден, не можете да кажете вие-пишещите тук.

вие "УМНИТЕ ГОСТИ",

НЕИСКАТЕ ДА ЧУЕТЕ, НО ЕС НИ ГО КАЗА 4Е ДОСЕГА В РБ НЯМА РЕАЛНО ДЕЙСТВАЩА СЪДЕБНА СИСТЕМА #Cussing out Sick Money Crossing ArmsЗАЩО ПОСТОЯННО ТАКА УДОБНО ГО ЦИТИРАТЕ-ТАКОВА ЖИВОТНО В РБ НЯМА,НО ДАНО ТОЯГАТА НА ЕС ГО СЪБУДИ ОТ СЛАДКИЯТ МУ ВЕКОВЕН СЪН..... Praynig Peace

# 809

[/quote]

Да се изразя по-ясно: Няма глупави хора тук, на които да не им ясно, че си си направила 100 профила на www.doktorite.com, за да можеш да си пишеш двойките на воля.
Не можеш да ставаш защитница на онеправданите с очевадната ти липса на морал,...гражданке.
[/quote]

ще те разочаровам, не съм си направила 100 профила, това не ми е нужно. Само пуснах тук линкчето и момичетата са действали. Мислех дори, че с един IP не може да се гласува два пъти, ама явно сте изпробвали и става. Не ми се занимава с това, защото както писах, оценката ви беше и без това и без нас плачевна. Може сама да си я фризирате с Вашите профили, но там това с госта не става за ваше съжаление, пък и дългосрочно едва ли ще помогне.

Общи условия

Активация на акаунт