Частна клиника на д-р. Мазнейкова.

• 261 223
  • 998
  •   1
Отговори
# 825
И за разлика от величка, която пожела да запали свещичка на гроба ми, макар че съм и почти връстница, и получи аплодисменти за това от АлЕкС-мама - човек...с дете (само ви посочвам какво е нивото ви), аз ще ви кажа:

Със здраве и повече любов, по-малко омраза и търсете мъдростта!

P.S.  Няма да е лошо да получа извинение от величка. Ако е способна на такова нещо.

Не съм аплодирала пожелания за палене на свещички,а страстта,с която една млада жена иска да защити още невинни животи и да има справеливост! ooooh!
Аз знам какво е нивото ми,а ти като си на по-горно такова защо продължадаш да спориш в темата?Много чудно?Или наистина си някой от Мазнейковците? Laughing
Под МОЕТО ниво е да "разговарям" с такива като теб,така че... Stop

# 826
  • SA

мненията на няколко човека може да ти звучат по подобен начин - защото представляват една друга прослойка, с по-обективни виждания и с друг изказ. А за такива като тях няма място в теми, обърнати на плебейски разговори.

smile3501 smile3501 smile3501
Доста точно казано! Пьк и реших и аз да напиша един постинг след 4 години така да се каже.

# 827
  • София и там където не се пуши

Доста точно казано! Пьк и реших и аз да напиша един постинг след 4 години така да се каже.

И вие и Гражданката сте регистрирани май 2009 - по едно и също време и тя по-назад каза, че е отдавна потребител, без да пише.  newsm78 що така нас ни обвинявате, че сме едни и същи лица лица е не вие гражданката мен по-назад  Shocked .

# 828
Ох, омръзна ми вече...кой кога се бил регистрирал.Ако някой има да казва нещо по темата да казва, ако не, да се въздържи от коментар  ooooh!

# 829
  • SA

И вие и Гражданката сте регистрирани май 2009 - по едно и също време и тя по-назад каза, че е отдавна потребител, без да пише.  newsm78 що така нас ни обвинявате, че сме едни и същи лица лица е не вие гражданката мен по-назад  Shocked .
[/quote]

Не разбрах точно какво питате, но сьс сигурност не сьм ви обвинявала в нищо.
По отношение на регистрацията ми и това колко и кьде пиша, мисля че това не засяга абсолютно никого. Следя тази тема, защото искам да разбера какво точно се е случило с момичето и в нея имам 2-3 постинга за разлика от някои потребители с по 100, различаващи се само по броя на емоутиконите с картечница.

# 830
Хора като теб избягвам активно в живота си, но във форума за съжаление не мога.

[/quote]

Напротив, знаете ли колко е лесно, горе в дясно има едно хиксче, цъкате на него и проблема е решен.

Ето защо, ninkata80, мненията на няколко човека може да ти звучат по подобен начин - защото представляват една друга прослойка, с по-обективни виждания и с друг изказ. А за такива като тях няма място в теми, обърнати на плебейски разговори.

[/quote]

Според мен Вие, с вашите обективни виждания, трябва да си потърсите друго място в интернет пространството, където ще комуникирате с хора на вашето високо професионално и интелектуално ниво. Не разбирам защо си губите времето тук?!

# 831

1. никога не съм казвала, че отдавна съм „потребител„, напротив имам доста дългичко обяснение по този въпрос. Това горе не ме цитира мен!!! Това го твърдят точно хората на Мазнейкова (аз дори думата потребител не бих употребила)
2. за разлика от доста приятели на другарката, аз не изчезвам във въздуха, регистрирала съм се, за разлика от повечето от вас, на мен ми разпорстраниха и името.  Тук е прието да се пише под аватар, ама хайде.  Не че се крия, но не намирам за честно, другите да ми знаят името, докато аз най-много да ги различавам по картинките на профилите им.
3. за да твърдя, че има платени хора, или че самата другарка се изявява тук си имам причини - наблюдавала съм поведението им много добре, „те„ пишат под различни профили тук и във фейсбук, но горе-долу по едно и също време. Освен това по обяд и в неделя не ги търсете (работно временце?), когато има предаване или протест обаче са на смени - до 2-3 часа през ноща българско време стоят, аз съм с времето назад малко и ги наблюдавам. Дори да не са гости, пишат най-много 4 постинга и се губят, което ние не правим. Мазнейкова и съпругът и лесно се познават по стила. Аз съм си водила и официална кореспонденция с тях и съм им чела ферманите. Който се интересува, ще му пратим един. Като го прочетете, няма начин да не ги познавате.
Познатият ни „троянск„ според мен найстина е съпругът с истинския си профил (няма други), ще се появи пак след предаване или протест. Поведението им е много предсказуемо.

# 832
  • SA

2. за разлика от доста приятели на другарката, аз не изчезвам във въздуха, регистрирала съм се, за разлика от повечето от вас, на мен ми разпорстраниха и името.  Тук е прието да се пише под аватар, ама хайде.  Не че се крия, но не намирам за честно, другите да ми знаят името, докато аз най-много да ги различавам по картинките на профилите им.
3. за да твърдя, че има платени хора, или че самата другарка се изявява тук си имам причини - наблюдавала съм поведението им много добре, „те„ пишат под различни профили тук и във фейсбук, но горе-долу по едно и също време. Освен това по обяд и в неделя не ги търсете (работно временце?), когато има предаване или протест обаче са на смени - до 2-3 часа през ноща българско време стоят, аз съм с времето назад малко и ги наблюдавам. Дори да не са гости, пишат най-много 4 постинга и се губят, което ние не правим.

Предполагам визирате мен с термина- " другарката". Пьрво да отбележа, че не сьм ви никаква другарка в който и да е смисьл на тази дума. Второ- приятели в този форум нямам, имам право да пиша мнението си кьдето и когато поискам и си е моя работа как ще си редактирам профила, дали ще си поставям аватар и т.н. И трето- като имате 130 постинга по темата - кажете поне нещо смислено вместо да коментирате другите потребители, това не е обект на дискусията и би трябвало да се счита за спам.

# 833

3. за да твърдя, че има платени хора, или че самата другарка се изявява тук си имам причини - наблюдавала съм поведението им много добре, „те„ пишат под различни профили тук и във фейсбук, но горе-долу по едно и също време. Освен това по обяд и в неделя не ги търсете (работно временце?), когато има предаване или протест обаче са на смени - до 2-3 часа през ноща българско време стоят, аз съм с времето назад малко и ги наблюдавам. Дори да не са гости, пишат най-много 4 постинга и се губят, което ние не правим.

Предполагам визирате мен с термина- " другарката". Пьрво да отбележа, че не сьм ви никаква другарка в който и да е смисьл на тази дума. Второ- приятели в този форум нямам, имам право да пиша мнението си кьдето и когато поискам и си е моя работа как ще си редактирам профила, дали ще си поставям аватар и т.н. И трето- като имате 130 постинга по темата - кажете поне нещо смислено вместо да коментирате другите потребители, това не е обект на дискусията и би трябвало да се счита за спам.

не визирам Вас с „другарката„, но щом се разпознахте, добре. Peace
Имам ОБЩО 134 (с този 135) постинга, не само по темата (писала съм и за Св. Лазар, и в др. групи), но предимно тук (Вашите 5 са САМО ТУК) Grinning
не става дума за вашите „приятелки„ а за тези на другарката М. , не Вие и не аз сме тук от значение, а съдбата на Запряна, на другите пациетни на другарката М., и самата другарка М.
Наричам я така, защото за мен се държи по комунистически и за мен (като човек бил на 6 години в края на тази ера) така са се държали хората тогава (чисто субективно мнение) - заплахи, нагло пренебрежение към пациентите, обвинение към тях, ненавист към свободното мнение, чувство за безнаказаност.
 Но пак казвам, това си е моето лично мнение, не съм живяла дълго в тази епоха. #Crazy #Crazy #Crazy

# 834
Ех,защо ли ми се стува ,че това го чета отново и отново.Скъпи защитници на истината и нападатели над Гражданка и всички нас,който сме здравомислещи.Вместо да говорите едно и също и да обсъждате интелигентността на околните,вземете да поработите над своята(макар,че това е природна даденост и трудно ще стане).Взехте да се изтърквате...Кажете нещо различно...Нападнете някой друг и то нека бъде по различна причина от правописа и интелекта.Тук сме не за това!Спрете с тези ghost мнения(за неразбралите призрачни),който са доволни пациентки или защитници на истината..

# 835
Ох, омръзна ми вече...кой кога се бил регистрирал.Ако някой има да казва нещо по темата да казва, ако не, да се въздържи от коментар  ooooh!
Права сте.Защо се нападате с такава злоба? Вие ли определяте кой коя истина казва? Вие ли определяте мнението на хората вярно ли е или не е? Защо искате право на мнение и свобода на словото ,а не давате такива на други хора?Аз лично искам да чуя и двете страни.
Интересно ми е да прочета МНЕНИЕТО на хората и да извлека от него нужната ми информация.Излиза,че вас не ви интересува нищо друго,освен собствените ви мнения,които ТРЯБВА да са миродавни...едно  е да изкажеш несъгласие,съвсем различно е да палиш свещи на гроба на човек,когото не познаваш.Не съм мазнейкова, не съм и роднина или подчинена,не я защитавам..Имам интерес към темата,към Истината,но това е пълен фарс.

# 836
  • Burgas, Bulgaria
napravo prekaqvate, ne vi li e sram ve4e ,zreli hora ste yj  ooooh! ooooh! ooooh!

# 837
Това е дискусия,в която аз лично колкото и да ми е трудно уважавам чуждото мнение.Но дискусия мили хора означава да отговаряш и да защитаваш собствената си теза,защото в спора се ражда истината.Вярно,че понякога се прекалява с личните обиди и злобата идва в малко повече,но поставете си вие на мое място поне за миг.Ако знаехте,че вашата майка си е отишла в страшни мъки заради нечие нехайство и немърливост,нямаше ли и вие да сте злобни.Никак не ме е срам вас не ви ли е срам вас да наричате лъжи и измислени случаи,човешките трагедии?Какви хора сте вие ?Всичко ,което съм писала тук е дошло от сърцето ми е което е свито на топка от деня ,в който майка ми си отиде с желанието си да има голямо и щастливо семейство и остави малкото си ангелче самичко..Не говоря за себе си ,защото аз поне ще имам спомени от нея, а малката ми сестричка никога няма да разбере какво е майчина ласка и ще я гледа само на снимка.Мислите ли че това е фарс?И колко истини според вас може да има.Според мен истината е една.Не може за 3 години толкова хора да си отидат млади след излизането си от тази болница..Не може да изпратят майка ми с тромб в крака без дори да са го остановили или дори погледнали, да лежи вкъщи.Не може 18 год момче да си отиде след козметична операция или майка на здраво детенце да се спомине от мъка,по "сляпото" си новородено.Ето това е моята истина ако искате вярвайте...
  Ако някой от вас беше дошъл на протестта пред болницата,щеше да види разбитите семейства,осиротелите деца,майките загубили децата си.Тогава дали щяхте да говорите така.За каква злоба говорите... Дано никога не усетите подобна болка...
  Със сълзи в очите пиша тези редове,незная какво повече да кажа освен,че явно трудно човек разбира чуждата болка...Дано сърцата ви да се отворят и да разберете какво искам да кажа.Нека господ да пази всички ни!

# 838
Момичета, това е черния списък на докторите в гр. София. В него фигурира и д-р Мазнейкова. А защо ли????????

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=4909.1275

saxophone
мама на Яна
Потребител

сладкишката на мама

Местожителство:
София, кв.Х.Димитър

Re: Черен списък - гр.София
« #1280 Понеделник, 26 Януари 2009, 21:23 »   

--------------------------------------------------------------------------------

Позволих си да обединя всичко от 1-60 стр. вкл.

2 ДКЦ
Пламен Миков

3 ДКЦ
Мустакова, педиатър
Аспарухова

4 ДКЦ Община Възраждане
Динко Гаджев, общопрактикуващ
Миглена Янева

7 ДКЦ
Дица Цачева

8 ДКЦ
Шимановска
Янев

12 ДКЦ
Мария Бедринова, гинеколог
Троскова
Свещникова, педиатър
Елеонора Цандева

13 ДКЦ
Емма Добрева
Ризова
Мария Найденова
Казаков

14 ДКЦ
Русева
Иван Димитров

15 ДКЦ
Галина Иванова
Огнян Радев

16 ДКЦ до площад “Възраждане”
Антония Димова
Снежана Ангелова, ендокринолог
Лалев, хирург
Каменка Йорданова

17 ДКЦ / Свети Лука
Снежинка Велева (Снежана Велева ?)
Елизабет Даскалова

19/22 ДКЦ
Узунова

20 ДКЦ Красно село
Радева
Божинова
Петя Чавдарова
Анна Димова
Томов

21 ДКЦ Овча Купел
Анета Якмаджиева

22 ДКЦ
Рускова, гинеколог
Маринова, педиатър
Димитров, акушер-гинеколог

23 ДКЦ
Дръжков

25 ДКЦ Младост 3
Иванов – педиатър
Цанка Илиева
Азади
Ваня Петрова (заедно със сестра й, близначката)
Мишел Шойаб
Чернев
Пиперов, ортопед
Недялков, ортопед
Кукуряшкова

26 ДКЦ Люлин
Цандева
Желева
Огнянова

27 ДКЦ Младост
Мадлен Найденова, акушер-гинеколог

29 ДКЦ
Шейтанов

30 ДКЦ Обеля
Тошева, акушер-гинеколог
Албена Зяпкова
Михайлова, стоматолог
Цонка Йорданова

Студентска поликлиника
Тошева-Йотова, стоматолог
Антоанета Атанасова

1-ва частна АГ Райна Княгиня
Лисичкова
Мичева

I АГ болница "Св.София” (бивша Тина Киркова)
Костова
Иво Тодоров (има частна клиника инвитро на 5-те кюшета)
Петров
Русинов
Гергов
Григорова
Методий Генов
Силвия Савова
Стрелков, патологична бременност
Евдокия Маркова, акушер-гинеколог
Йотов
Маржена Панова
Кайрякова
Богомилова
Маленов
Василева
Косовски
Маркова
Николай Генов
Благова
Златева
Чурешка
Тодорова
Динчо Георгиев
Шишенкова (към частния сектор "Вяра, надежда, любов")
Валентина Григорова

МЦ “Света София”
Мазнейкова

МБАЛ"Св.Анна"(бивша Окръжна болница)
Жекова
Хаджиева 
Елка Георгиева
Георги Кръстев
Железаров
Кинкина

частна клиника инвитро на 5-те кюшета
Иво Тодоров (Тина Киркова)

Медицинска Академия
Мария Стаевска, алерголог
Емилия Кременска
Кръстева
Чернодринска
Дерменджиева
Желев, педиатър
Переновска, педиатър

ВМА
Доц.Екатерина Титянова – шеф на неврологична клиника

МБАЛ  “Доверие”
Нели Кръстева , гинеколог
Иванов, гинеколог
Баев

болница “ВИТА”
Иван Цанов - акушер-гинеколог
Райчева, съпругът и анестезиолог
Матева, ортопед

3ГОБ Св.Мина
Светлана Иванова
Рахамимов, АГ
Делев, детски педиатър
Георгиева, детски педиатър
Иван Стаменов, детски педиатър

Клиника на Атанас Щерев
Тимева
Савова
Александров
доц. Щерев

Александровска болница
ДЕТСКА ОЧНА КЛИНИКА
Топов, офтамолог
ДЕТСКА КЛИНИКА ПО ПУЛМОЛОГИЯ
доц. Галева, детски пулмолог

Шейново
Дачева
Чалманов
Василева,АГ
Росен Виденов
Велев
Тодор Димитров
Ангел Илиев
Добрева
Данаил Илиев
Лина Димитрова
Станов
Йончев
Китанова
Мишел  Шойаб
Радев
Тончев
Чорбова

Първа градска болница
Катя Венкова, гинеколог

Втора градска болница 
Антония Петрова
Каралеев
Нинкова, акушер-гинеколог
Емил Желязков
Угрински
Домусчиев
Бахтерева

Трета градска болница
Гергана Георгиева, педиатър
Михайлов
Олга Антонова
Славейкова
Антонова
Петя Видолова

Майчин дом
Лиляна Велтова
Коларов
Дуковски
Димитрова, фетална морфология
Вили Димитрова
Георги Георгиев
Доганов
Русева
Асен Николов
Божилов, акушер-гинеколог
Кукуряшкова
Начев
проф. Ангел Димитров
Мазнейкова
Правда Попиванова, патологична бременност
Хранов
Шишкова
Катя Тодорова
Ангелов
Тюфекчиева
Максим Клисурски
Ивет Райчева
Катя Тодорова
Марияна Цанкова
Налбански
Натова

КЛИНИКА ПО НЕОНАТОЛОГИЯ КЪМ МД
Боряна Слънчева (Доктор NIVEA Baby)
Вакрилова
Праматарова

МЦ “Панацея”
Николай Генов

МЦ “Света Петка”
Вълчанов, дава консултации и в Елин Пелин

МЦ "Полимед"
Анелия Барбова
Златева
Бояджиева

МЦ “Лора”
Мариана Огнянова
Машка Ангелова
Деновска

МЦ"Авицена"
Кацаров

МЦ "Алитера Мед"
Недялков, ортопед

МЦ “Хестия”
Мариана Райчева

МЦ “Здраве”
Виолета Лазарова
Янков

МЦ “Фемина”
Вили Димитрова

МЦ “Детско здраве”
Емилия Панталеева     
Бъчварова

МЦ"Гинека"
Галина Чакалова     

ИСУЛ
Кънчева, УНГ
Маджунов  УНГ 

ул.Феликс Каниц 11
Иван Димитров

клиника Торакс
Ст. Стоянов

МСЦ"Медик" в Красна поляна
Мила Петрова-Лаверсин
Томерова   

Правителствена болница
Красимир Станев
Атанасова
Паков
Христова

Пирогов
Стругаров, коремна хирургия
Боева

ДЕТСКА БЕЛОДРОБНА КЛИНИКА – София
проф. Петко Минчев, завеждащ отделение
Желева
Cоколова

Институт по Педиатрия, ул. Н. Геров 2
Пенка Янева, гастроентеролог
доц.Желев, детски гастроентеролог

Токуда
Лазарова

Поликлиниката на ГУСВ в "Лагера"
Желев
Любка Радева

Военна болница
Марияна Ковачева 

Грийнберг
Каменов     

ДКЦ"Гургулят"
Янев 
Катя Венкова, гинеколог
Емил Дамянов

Инфекциозна болница
Атанас Мангъров

НЕСОРТИРАНИ
Казаков
Иван Димитров (кабинета му е на ул. Ами Буе)
Доц. Юлия Ковачева- гастроентерологията
Панталеева , Лазарова - гастроентерологията
Бранкова, тази, която има частен кабинет на бул. Витоша 51
Панова
Маринова
доц Александър Куртев
Иван Димитров
Константин Петров от света софия
Ташков от бившата З-та градска болница, сега Национална детска кардиологична болница
Ели Захариева, педиатър в Мусагеница
Цанка Илиева
Мария Деновска,работи в Райна Княгиня,иначе има частен кабинет на Позитано
Щерева- АГ
Бойка Стаменова - педиатър  кв. Левски В
доц Томова фетална морфология
 Доц Анадолийска(Педиатрията на Несторов и Прага) –
Проф. Петко Минчев
Емил Дамянов-  "Лозенец"
Доц. Ватев - Медицински център Технобиос. Работи също и в малката сграда до Майчин дом (Катедра биология)
Гърчев от ДУБ "Майчин дом", има частен прием в "Св.Панталеймон"
Кирил Киров, специалист акушер-гинеколог ул.”Цар Асен “№ 16

Димитър Георгиев      Св.Димитър
Николова      Св.Лазар
Бечев      Св.София
Колева       Св.София
Василев      Сейнт Тома
Илиев      Торакс 2

Русева     1МБАЛ/3МБАЛ

Духовников     
Негенцов   

« Последна редакция: Вторник, 27 Януари 2009, 10:21 от saxophone »  Информирай модератор   

saxophone чудесна работа си свършила!!!!!!

# 839
Това е дискусия,в която аз лично колкото и да ми е трудно уважавам чуждото мнение.Но дискусия мили хора означава да отговаряш и да защитаваш собствената си теза,защото в спора се ражда истината.Вярно,че понякога се прекалява с личните обиди и злобата идва в малко повече,но поставете си вие на мое място поне за миг.Ако знаехте,че вашата майка си е отишла в страшни мъки заради нечие нехайство и немърливост,нямаше ли и вие да сте злобни.Никак не ме е срам вас не ви ли е срам вас да наричате лъжи и измислени случаи,човешките трагедии?Какви хора сте вие ?Всичко ,което съм писала тук е дошло от сърцето ми е което е свито на топка от деня ,в който майка ми си отиде с желанието си да има голямо и щастливо семейство и остави малкото си ангелче самичко..Не говоря за себе си ,защото аз поне ще имам спомени от нея, а малката ми сестричка никога няма да разбере какво е майчина ласка и ще я гледа само на снимка.Мислите ли че това е фарс?И колко истини според вас може да има.Според мен истината е една.Не може за 3 години толкова хора да си отидат млади след излизането си от тази болница..Не може да изпратят майка ми с тромб в крака без дори да са го остановили или дори погледнали, да лежи вкъщи.Не може 18 год момче да си отиде след козметична операция или майка на здраво детенце да се спомине от мъка,по "сляпото" си новородено.Ето това е моята истина ако искате вярвайте...
  Ако някой от вас беше дошъл на протестта пред болницата,щеше да види разбитите семейства,осиротелите деца,майките загубили децата си.Тогава дали щяхте да говорите така.За каква злоба говорите... Дано никога не усетите подобна болка...
  Със сълзи в очите пиша тези редове,незная какво повече да кажа освен,че явно трудно човек разбира чуждата болка...Дано сърцата ви да се отворят и да разберете какво искам да кажа.Нека господ да пази всички ни!
Ще си позволя да ти кажа що за човек съм- сравнително нормален на фона на нашата реалност..Не си единствената преживяла нелепостите на съдбата..и не си сама в това си начинание. специално за твоя случай доста се порових и за финал разговарях с братовчедка си ,която е студентка последна година в Германия- медицина.Не е чела твоят случай,но докато и изяснявах фактите ,тя се сети,че е тромб. По интересното е,че са имали идентичен случай,в който бърза помощ е успяла да спаси жената..Знам ,че това не е утеха ,но не само  при мазнейкова и не само в България стават такива неща..
Да ти направи впечатление след  какви постинги реагирам?Не приемай за лично обвинението в злоба,защото не е .Ако щеш вярвай,ако не искаш недей-твоя работа..Относно колко истини има-напълно съм убедена,че всяко действащо лице има своя истина...за съжаление единствената безспорна истина са некролозите.
И не на последно място -моля те да ме разбереш правилно.Наистина е грозно  и наистина е фарс .За мен.И за хората,които си задават въпроси .Едно е да изложиш с болка фактите-друго е да си голословен и нахъсан с такава жлъч,че чак да отблъскваш с мнението си.Не визирам нито едно твое мнение.И знам прекрасно какво изпитваш..Съжалявам ако съм те обидила или досадила,но мисля,че за да се роди истината ТРЯБВА да има спор,а такъв просто не се допуска...

Общи условия

Активация на акаунт