На лафче!

• 19 247
  • 556
  •   1
Отговори
# 225
40, ли?! Thinking Сори, мислех че отваряхме нова на 15... Peace Нищо, с това темпо, няма да я чакаме доста! Mr. Green

# 226
  • в гората
Дуци, какъв е този форум в подписа ти? Я разкажи малко по-подробно;) Curiosity killed the cat Mr. Green

# 227
  • sofia
Дуци, какъв е този форум в подписа ти? Я разкажи малко по-подробно;) Curiosity killed the cat Mr. Green

ти скъпа мисли как да ти дам онези двата билета ,щото..........ша загориш.
Депеш без теб няма да пеят,да знаеш....

стискайте палци утре ,че съм на бойното поле в ам.посолство.Ша кандидатствам за поста Посланник на омлетите!!!!

# 228
  • София
Ша кандидатствам за поста Посланник на омлетите!!!!

роси, душко, не фърфиш! те по хаймериканско яйцата само бъркани ги кльопат... с бекон!
успех и да се похвалиш!

# 229
  • sofia
Ша кандидатствам за поста Посланник на омлетите!!!!

роси, душко, не фърфиш! те по хаймериканско яйцата само бъркани ги кльопат... с бекон!
успех и да се похвалиш!

винаги съм казвала,че са гола водааааааааа

ако не се похваря с това ще се похваля,че си оставам тук на бойното поле.Много си ми е гот с вас.Не че не ми се пътува,ама да не беше до там......Но,няма да се оплаквам!!!

# 230
Аз пак съм изостанала с инфо, но Роси ако ще пътуваш - имам списък с неща, които да ми донесеш Mr. Green Joy Joy Joy

# 231
Това е форум към сайта www.fema-bg.com, чрез който сайт можеш да си поръчваш от  http://strawberrynet.com
Доставките се пращат безплатно до целия свят.
Това е Simple Smile

# 232
# 233
  • sofia

da,dete nashe.........
Samo che shto ne dopalnish inftoto za Krashteneto-koga tochno,kade.......koi,takiva neshta.......
moje pauk niakoi gost da doide i da praznuva s nas i detzata.

# 234
  • sofia
Аз пак съм изостанала с инфо, но Роси ако ще пътуваш - имам списък с неща, които да ми донесеш Mr. Green Joy Joy Joy

shte patuvam ako mi dadat viza utre!No ti si prigitvi spisak ,nikoga ne znaesh ot kade shte te iznenadat!!!!!!!!

nai mnogo hiakoi HURICANE da doveda,che po tova vreme tam sa edin sled drug!!!

# 235
Стискам палци.  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed
Успех!!!  Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

Колко време няма да те има?

# 236
Добре, много ще съм щастлива, ако успеем да променим малко нещата там и развието на дома се усети, защото има - няма 15 години не е мръднал Confused
А софрата -  ще ви направя един кекс, алкохол има, друго какво ни трябва Joy Ева, поздрав за теб Laughing

kak kakvo ma,alo...........Kade ostanaha mujete s prashkite??????
ako niama drugi i Milan shte svarshi rabota!!!!!!

Алооооо, Милан е за лично ползване. За мен е само. Да не се разправяме  newsm29
Я ги виж ти Crossing Arms Mr. Green

# 237
  • sofia
Добре, много ще съм щастлива, ако успеем да променим малко нещата там и развието на дома се усети, защото има - няма 15 години не е мръднал Confused
А софрата -  ще ви направя един кекс, алкохол има, друго какво ни трябва Joy Ева, поздрав за теб Laughing

kak kakvo ma,alo...........Kade ostanaha mujete s prashkite??????
ako niama drugi i Milan shte svarshi rabota!!!!!!

Алооооо, Милан е за лично ползване. За мен е само. Да не се разправяме  newsm29
Я ги виж ти Crossing Arms Mr. Green

mi i az si pravia spisak!

ako mi dadat viza veroiatno 20 dni,ne poveche shte lipsvam ot polezrenieto vi.Malko li e?

# 238
  • София
Роси, стискам ти палци, а ако времето ти там е отредено за почивка - нека всичко е спокойно, а ние ще се постараем да не те излагаме   bouquet Hug Heart Eyes

# 239
  • София
Верно съм ви подвела ве  Joy Ми кат си отворя календара и седмичната ми подредба почва от неделя  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт