Кралски работи и клюки - 14

• 67 026
  • 730
  •   1
Отговори
# 525
Изключително много ме разсмиват бисерите на Филип Маунтбатън ,колкото и пъти да ги чета. Joy Joy Joy

# 526
Да, и мен. Направо ми звучат като британски хумор Joy

# 527
  • На ръба на нервната криза
Според мен в много от случаите се е опитал да се пошегува човекът, но явно му липсва тактичност... Mr. Green

# 528
  • София
Крайно време е Кралицата да започне да чете бг мама и да си вземе съветници от тук. Не може да се излага така и да бърка външната политика Simple Smile
Уили и Йорданския принц много сладки Simple Smile

Всеки може да се излага, а не сме и в 17 век за кралицата с главно К. Гледам на тях като на знаменитости, издържани пожизнено от данъците им, без право на избори. Т.е. като много сгафи някой абдикира или го катастрофират. Дори и реалните политици достатъчно грешки са сътворили, особено в 20  век.

# 529
И без да чета конспиративни блогове, на мен на нито една снимка заедно не ми изглеждат влюбени, че и химия няма между тях.
Елфичка, прочетох доста неща, написани там. Може, допускам достоверност... (Не мога да си позволя да се изразя по-крайно, защото съм много далече от тези среди, дори и по географско местоположение, не само по социален статус).
Ако се доверим на написаното, то можем да допуснем, че и информациите (не идващи от двора), че е бременна може да се окажат верни. А и други работи, които в момента ми звучат най-вече злобарски и злоради и не искам все още са ги огласявам ....
Може да се окаже, че Жаве е написала нещо много вярно "... може едновременно да си аристократ и внук на английската кралица и семпъл по интелект". Дали сам е направил така, че да се стигне до тези последствия или е допуснал да бъде подведен... Ще разберем.
Елфичка, ако срещнеш още неща в нета, споделяй. Полезно ми е.

# 530
Кралицата само формално одобрява. По принцип може и да не одобри, но нали не се меси в политиката и си се знае, че направи ли се законопроект, на следващият съвет с кралицата той ще бъде одобрен.

За Рания са ми разказвали, че сестрата на краля я е харесала и я е препоръчала, както си е по традиция там. Рания е полу-палестинка между другото. Кралят много се е влюбил в нея, обаче тя хич не му обърнала внимание. Той обаче не се спрял да я впечатлява, докато тя не се влюбила в него. Така че бих казала: по любов. То им и личи.

s11s11, с удоволствие.

# 531
Ън,
Благодаря за статията на Боян Чуков в а-specto.
В нея има изключиелно много информация. Не може да се осмисли от едно четене. Поне от мен.
И днес я четох и пак намерих неща, които сякаш ги виждам за първи път.
Ще се радвам да споделяш и други неща, които са ти направили впечатление.

Последна редакция: вт, 26 юни 2018, 20:55 от s11s11

# 532
Рания е прекрасна. Heart Eyes

# 533

Определено! Мелания, хм, бледнее пред нея. Докато Рания има силен чар и магнетизъм. Heart Eyes

# 534
  • Варна
При мен е обратното - Мелания изпъква, Рания бледнее.

# 535
Тялото на Мелания е много по красиво и изящно . Има извивки, точно където трябва и страхотни крака .
Но точно на тези снимки ,не ми хареса в лице . Иглежда повяхнала и уморена някак . Там й личат годините.
Рания ми харесва в лице , но не колкото Мелания в тяло . Някак по момчешка и е фигурата, не е толкова женствена

# 536
Много ми е скована на мен Мелания Grinning Няма грам живец в нея. Имам чувството, че е нещастна и комплексирана Neutral Face Иначе е красива

# 537
  • София
Ето поредния й тоалет на Мегън  - този път Прада.
https://www.thesun.co.uk/fabulous/6632431/meghan-markle-wears-pr … g-leaders-awards/

харесва ми. Опитали са се талия да й направят, но като цяло харесвам изборът. В инстаграм има много снимки, но го нямам на лаптопа и давам друг линк.

Последна редакция: вт, 26 юни 2018, 23:02 от Люксен

# 538
Крачетата й са като на анимационен герой  Laughing
Поне стъпалото да беше по малко...

# 539
Да ви кажа, толкова ми е интесно как си живеят в двореца, че нямам нищо против да послугувам някой друг ден Joy Не съм претенциозна откъм задачи. Всичко ми идва отръки Joy

Общи условия

Активация на акаунт