Кралски работи и клюки - 14

• 66 803
  • 730
  •   1
Отговори
# 75
Объркаха се коя да се качи първа в колата.

# 76
  • София
Кейт ще бъде кралица, не може да си позволи да не се държи перфектно(или близо до перфектността). Мегън не може да и стъпи на малкия пръст, но не е и нужно.

# 77
Мегън прави тия движения с ръцете и косата, за да си промотира пръстените и обеците, които се оказа че не са от баба Бети, а от Бъркс   - фирмата, с която има договор.
Еха, радвам се, че работиш в Бъркс и си присъствала на подписването. Heart Eyes
Много ми е забавно, когато се говори с такава убеденост за непознати хора.

На събитието е ужасно ветровито. Вижда се от клипчетата по-назад. Нормално е Меган и другите жени да си пооправят косите. Ако ги беше оставила да се мяткат пред лицето, щеше да има коментари "Оу ужас, никакви обноски няма тая американката". Stuck Out Tongue Winking Eye

# 78
  • София
Мда...ветровито е в Англия, затова е добре да правят нещо за тези коси и Мегън и Кейт, вместо да им се веят пред лицата.
Харесвам ми на снимките сравнения, че Мегън е с кръстосани крака, а не прибрани...трябва от време на време и разнообразие Simple Smile
Това за рекламирамите продукти е смехотворно.
Ще следя посещението на Летисия и Фелипе, обикновено на подобни обиколки е със страхотни тоалети ❤

# 79
Блу, не се объркаха. Коучът на Мегън й беше казал откъде да се качи, но тя специално се върна да чуе кралицата какво ще каже на лакея си и кралицата естествено я покани да наруши протокола като толкова се тутка и се прави, че й е бавачка. Сега не могат да я обвинят, че е расистка или че не я приема. Хитро бабе е Бетито.

Lana, няма спор - справи се успешно. Имаше си и коуч, който беше до нея през цялото време и й говореше.

Ice Queen, работя във фирма за селебрити Пи Ар и много добре знам как стават нещата. Няма нужда да присъствам където и да е, за да знам какво се случва. Това, че си на различно мнение за мен е ок.

# 80
  • Sydney
Сравнението на Кейти и Мегън с баба при първо посещение - Кейт беше по-добрата в случая от към поведение, от към дрехи - и двете ми харесват...

Интересно ще е като идват в Оз Хари и Меган... по принцип Хари последно като беше в един супер невзрачен от вън хотел, но вътре е др бира... а и на него му подхожда някак тукашната култура и манталитет, харесват си го и тук, да видим на Мегън дали ще й понесе...

# 81
  • Sydney
Извинявам се за вторият пост...

Това с ръцете е интересно
https://instagram.com/p/BkDOZ1vA9sV/

Тук роклята на Кейт е мн хубава...
https://instagram.com/p/BkCRkl0Bt0A/

# 82
Много ми харесва роклята на Кейт. Мисля, че й стои супер!
Тя е слабичка и с хубаво тяло.

# 83
  • Истински се вижда само със сърцето.
Елфичка коментираш така все едно си вървяла до тях Simple Smile

На мен лично и Кейт и Меган ми допадат. Нормално е Меган да не е шлифована още, трябва време човек да свикне с порядките и да стане по обран в маниерите си.

# 84
  • София
Чудна е тук, само чантата ми е грозна.

# 85
  • До сърцето...
Нормални момичета са двете снахи, държат се естествено. Симпатични и позитивни.
Като почнат едни анализи - все едно програмирани машини коментираме и техните бъгове, а не обикновени хора.

Ice Queen, работя във фирма за селебрити Пи Ар и много добре знам как стават нещата...
Ами доста клюкарски коментари (за договорите имам предвид) за професионалист. Парадирането също....

# 86
  • София
Меган не ми е типаж, който харесвам(физически), но е симпатична. Не виждам и кой знае колко зле да се държи. Добре си е...щом с еожебиха и баба и се усмихва-всичко е наред.
Летисия е красива, макар Кейт повече да ми харесва във физиономията. Но дъщерите и Heart Eyes  Те са ми любими, особено Леонор.
Очаквам са станат принцеси, като от книгите.

# 87
# 88
Which royal has the priciest engagement ring? - A ranking

Zara Tindall – £25,000
Princess Eugenie – £100,000
Sarah, Duchess Of York – £150,000 – £200,000
Queen Elizabeth II – £200,000
Camilla, Duchess Of Cornwall – £220,000
Meghan Markle – £250,000
Diana, Princess of Wales & Catherine, Duchess Of Cambridge – £300,000

снимки и повече инфо за пръстените в линка
https://metro.co.uk/2018/04/18/royal-engagement-ring-wedding-rin … 4859/?ito=cbshare

# 89
Ами доста клюкарски коментари (за договорите имам предвид) за професионалист. Парадирането също....

Казвам ги нещата такива каквито са. Това не е парадиране. Това, че някой предпочита да вярва на зрителната измама си е тяхно право, но да не нападат мен, за това, че казвам каквото виждам. Купена рокля без реклама е тази, за която не се знае дизайнера. Например за баба Бети и за Камила не излиза информация кой дизайнер носи, докато за Кейт и Мегън да.

Общи условия

Активация на акаунт