Кралски работи и клюки - 14

• 67 060
  • 730
  •   1
Отговори
# 435
Във видеото какво разказва за Даяна?

Chicci,
За Даяна говори със симпатия и разбиране. Смята, че е била унизена от лъжите на цялото кралско семейство. Не само на Чарлз. Казва, че психическото й състояние не било адекватно, но се изрази сякаш е докарана умишлено до това. Била на границата на самоубийство и не било ясно какво може да реши да направи.
Много я харесвали хората от обкръжението, защото с нея можело да се говори като с равен, независимо от много високия й статус. Била много "аристократична" и с "точка пред Уиндзорите по произход". Станала персона № 1 вместо кралицата. Била "като бяла врана". Били готови да умрат за нея. Никой не разбирал защо е така близка с обикновените/персонала. Пратила децата в обикновено училище. Елизабет 2 побесняла като гледала интервюто, в което казала, че Чарлз не заслужава да бъде крал. 

Благодаря ти за отделеното време да ми преразкажеш.
А този човек какъв е всъщност?

# 436
На мен не ми е чак досадно, беше ми интересно да прочета, просто в един момент загубих нишката и не разбрах накъде биеш. Иначе темата се казва Кралски работи и клюки все пак Mr. Green

Мисля, че s11s11 искаше да каже в дългия си постинг, че сватбата на Хари е била един огромен компромис в кралските среди и това е демонстрирано подобаващо на самата церемония.
Жаве, по-скоро исках да ви изложа своите впечатления и аргументи и да коментираме с тези, на които им е интересно, те какво са забелязали.
Бях и подканена да го направя, а не само да повтарям колко е странно всичко. Наистина се получи дълго.
Редно е да отбележа, че е възможно нещата, които чета, умишлено да ме водят към някакви изводи, към вторачване в неща, които не са пък чак толкова съществени. Затова споделям, не натрапвам. Искам да чуя и други гледни точки.
Самата аз се съмнявам доколко са достоверни разкази/твърдения на хора, които също не са били свидетели.  Не мога да кажа, че "сватбата е огромен компромис и че това е подобаващо демонстрирано". По-скоро имам съмнения на база забелязаното, че не всичко може да се обясни само с голяма любов и че може да бъде разрешено да се случи така, само защото Хари е минал назад. Много е вероятно да има и друго. Да е по-сложно, отколкото изглежда.

# 437
  • Бургас
На Даяна какви са и били аргументите за това,че Чарлз не заслужава да бъде крал?

# 438
На Даяна какви са и били аргументите за това,че Чарлз не заслужава да бъде крал?
Това, че е предпочитал друга в леглото и сърцето си. Едва ли e имала друг аргумент.

# 439
  • Бургас
Това, че е предпочитал друга в леглото и сърцето си. Едва ли e имала друг аргумент.

И аз така си помислих, но понеже не съм гледала интервюто реших,че е казала : "Чарлз не заслужава да бъде крал, защото е такъв, такъв и онакъв"

# 440
Вероятно на сватбата е имало доста символи и послания, предназначени за определени хора, и вероятно са си ги видяли. Мен си ме вълнува роклята, атмосферата и такива неща.

# 441
И аз да се включа с малко клюки. Мегън искала да покани целия А-лист Холивуд, но те повечето й отказали, т.к. не я познават. Тези, които са дошли до един са за Пи Ар-а. С Опра се запознала майка й, като отишла да разкаже своята версия на това какво се случва между Хари и Мегън и Опра като видна мейковър царица й направила един хубав подарък за сватбата. За мен е много показателно, че в църквата влезе първо тя... да огледа какво е купила. Но на сватбата я накарали Дория да подпише договор, че няма да говори нищо и веднага след това тя се оплака във вестниците.

Имаше слухове, че сватбата няма да се състои и дипломатическата болест на баща й беше много добро извинение, но тя, с липсата на сърце, не се трогна много. Кралски особи от други страни не са необходими т.к. Хари е доста назад вече. И при Юджини ще е така. Ако някой дойде, ще е защото лично се познава с нея и са приятели, а не като представител на дадена страна.

От приятелите на Хари също не са присъствали много хора. 5-6 макс и никой от тези, с които е служил. Всички си намерили дипломатическо извинение да не отидат. Като цяло от 2000 души обявени за присъстващи на дали е имало и 250, което е много показателно колко са популярни и колко искат да ги уважат като двойка.

# 442
 Chicci,
Най-краткото представяне, което намерих:
Скрит текст:
Геннадий Евгеньевич Соколов родился в Москве в 1950 году. Окончил факультет международной журналистики Московского государственного института международных отношений МИД СССР. Работал в Лондоне по линии АПН в разное время, начиная с 1974 года, а такжев Дании и Швейцарии по линии ООН. Командировался более чем в 30 стран мира.
Подробнее на livelib.ru:
https://www.livelib.ru/author/194013-gennadij-sokolov
Попаднах на негови интервюта, търсейки информация. За Даяна това, което казва, можем да го "засечем" с друга популярна информация. За връзка между Едуард и Хитлер също. Обаче казва и неща, които чувам за първи път. Не знам дали са достоверни. Отделила съм му внимание, защото съобщава източници на информация руски и британски.

# 443
Скрит текст:
И аз да се включа с малко клюки. Мегън искала да покани целия А-лист Холивуд, но те повечето й отказали, т.к. не я познават. Тези, които са дошли до един са за Пи Ар-а. С Опра се запознала майка й, като отишла да разкаже своята версия на това какво се случва между Хари и Мегън и Опра като видна мейковър царица й направила един хубав подарък за сватбата. За мен е много показателно, че в църквата влезе първо тя... да огледа какво е купила. Но на сватбата я накарали Дория да подпише договор, че няма да говори нищо и веднага след това тя се оплака във вестниците.

Имаше слухове, че сватбата няма да се състои и дипломатическата болест на баща й беше много добро извинение, но тя, с липсата на сърце, не се трогна много. Кралски особи от други страни не са необходими т.к. Хари е доста назад вече. И при Юджини ще е така. Ако някой дойде, ще е защото лично се познава с нея и са приятели, а не като представител на дадена страна.

От приятелите на Хари също не са присъствали много хора. 5-6 макс и никой от тези, с които е служил. Всички си намерили дипломатическо извинение да не отидат. Като цяло от 2000 души обявени за присъстващи на дали е имало и 250, което е много показателно колко са популярни и колко искат да ги уважат като двойка.

[/quote]

Супер инфо си дала!
Имам си теми за размисъл!

# 444
И аз така си помислих, но понеже не съм гледала интервюто реших,че е казала : "Чарлз не заслужава да бъде крал, защото е такъв, такъв и онакъв"
[/quote]

lina_bs,
Не съм сигурна, че разбрах какво имаш предвид. Ако е интервюто на Соколов, за което говорим с  Chicci,  в него за Даяна казва това, което й преразказах, без обяснения какво е имала предвид.
А той, предполагам, че е визирал интервюто на Даяна с онова, зеленото костюмче. Ако е то (защото няма как да знам), отдавна го гледах и не съм категорична, но не си спомням и тя да е казала повече.

# 445
Лично аз от онези интервюта не помня Даяна да е казвала за Чарлз, че не заслужава да бъде крал. Помня че каза за себе си, че не се вижда като кралица.

Наскоро ми попадна някакъв материал, в който се твърдеше, че многократно е споделяла с адвокатите си, че се бои за живота си.

# 446
  • Бургас
Е, то темата не е само за Мегън.
Можем за много неща да пишем.
Например за люксембургският престолонаследник и съпругата му, които се местят да живеят в Лондон. И за кофти развода на брат му.
Или за това как зетя на Фелипе влезе в затвора.
Ако се сетя ще допълня

Виж, това ме интересува. Моля те, сподели инфо и линкове.
За зетя на Фелипе и за сестра му, дето Фелипе я лиши от почести след скандала, мисля, че прочетох всичко важно. Там ставаше въпрос за финансови измами, ако не се лъжа. Няма конспирация Grin Обаче, ако имаш инфо за наличие на такава и я споделиш, ще ти бъда много благодарна!

Официалната версия е,че отиват в Лондон,за да учат. Из форумите се лансира версията,че се местят там,за да могат да посещават специалисти, които се занимават с безплодие, без да се притесняват,че ще ги разпознаят

# 447
  • София
Споделянето, че се притеснява за живота си, е една от причините да има слухове за смъртта и. Че някои служби са я ликвидирали.
Аз все си мисля, че кралицата, колкото и да не я е харесвала или да е била възмутена от поведението и(за мен двете неща са различни), не би "заповядала" да я убият. Естествено, само догадки и преценка от някакви снимки, видея. Толкова стриктна и честолюбива...не ми се връзва с поръчано убийство.

# 448
На мен не ми е чак досадно, беше ми интересно да прочета, просто в един момент загубих нишката и не разбрах накъде биеш. Иначе темата се казва Кралски работи и клюки все пак Mr. Green

Мисля, че s11s11 искаше да каже в дългия си постинг, че сватбата на Хари е била един огромен компромис в кралските среди и това е демонстрирано подобаващо на самата церемония.
Жаве, по-скоро исках да ви изложа своите впечатления и аргументи и да коментираме с тези, на които им е интересно, те какво са забелязали.
Бях и подканена да го направя, а не само да повтарям колко е странно всичко. Наистина се получи дълго.
Редно е да отбележа, че е възможно нещата, които чета, умишлено да ме водят към някакви изводи, към вторачване в неща, които не са пък чак толкова съществени. Затова споделям, не натрапвам. Искам да чуя и други гледни точки.
Самата аз се съмнявам доколко са достоверни разкази/твърдения на хора, които също не са били свидетели.  Не мога да кажа, че "сватбата е огромен компромис и че това е подобаващо демонстрирано". По-скоро имам съмнения на база забелязаното, че не всичко може да се обясни само с голяма любов и че може да бъде разрешено да се случи така, само защото Хари е минал назад. Много е вероятно да има и друго. Да е по-сложно, отколкото изглежда.

Според по-крайните мнения в мрежата, сватбата е изцяло политически избор. Според по-меките, тя е компромис, от който се извлича дивидент за короната, иначе би била невъзможна.
Не знам какво да мисля като гледам как непрекъснато се набляга на африканските корени на новата херцогиня. Като започнем от сватбата с изцяло черно присъствие от страна на булката и се стигне до все по-силно потъмняващия й тен. В очакване съм да се появи катранено черна следващия месец. Joy Това ме замисля дали няма рационално зърно в твърдението, че Короната вече се подготвя за неизбежната реалност на близкото бъдеще, когато тъмното население на Острова ще надхвърли бялото. И е нужно това население да бъде приучено в зачитане на статуквото, в любов към Империята. За тази цел най-прекия път е да се припознаят в някой от кралското семейство. Меган се е оказала подходящия избор. Предстои да разберем дали е вярно. Ако е, на Меган се възлагат определени надежди и ще има очаквания към нея. Тя ще е наясно с тях и ще видим как ще се справи. Ако е само гола любов, както мислят романтичните потребителки на бгмама, ще станем свидетели на всевъзможни пикантерии, които вървят неизменно с такъв тип отношения. Може да надминат епопеята Даяна- Чарлс. Laughing
ПП. Изненадана съм от клюката, че никой от тези, с които е служил, не е отишъл на сватбата, въпреки покана. Това ме навежда на извода, че английското офицерско съсловие е доста по-консервативно от други обществени групи. Помня как масово застанаха зад него, когато беше в немилост заради някакви голи снимки. Изглежда произходът на избраницата се е оказал прекалено голям залък, който не са преглътнали. Ще бъде интересно в бъдеще покрай тях.

# 449
  • на пистата
Принц Джордж.И на него от сега ли му се покланят?
https://www.instagram.com/p/BkXJbSoF4ET/?utm_source=ig_share_she … shid=zk8nb82s9zbi

Общи условия

Активация на акаунт