Кралски работи и клюки - 14

• 67 039
  • 730
  •   1
Отговори
# 480
Проблема на братовчедките според мен не е в килограмите, а в роклите, които обличат. Могат да си подберат съвсем други модели, които да пасват на фигурата им и ще изглеждат много добре. Както Фърги например - тя не е слаба, но винаги ми изглежда много елегантна и стилна

# 481
  • Пловдив
Ами всъщност  скоро четох, че принцеса Йожени работи:

https://www.vesti.bg/lyubopitno/sveji/krasivata-princesa-koiato- … boten-den-6077850

А двете сестри доста отслабнаха, преди бяха по-закръглени.

# 482
Братовчедките са типични англичанки. Същите на вид като стотиците идващи в Слънчев бряг.
Всички са или рижи ала Хари, вуйчо му, братовчедките Беатрис и Южени... или възрастни дами с прически ала Камила и Даяна. Жените задължително са с мощно тяло.

Аз дори не съм виждала англичани като Кейт или Елизабет II. Flushed

# 483
Кейт е изключително дисциплинирана и полага огромни грижи за себе си, за да изглежда по този начин. Предполагам ако се отпуснеше като нищо щеше да изглежда прилично закръглена. Simple Smile

# 484
Ън,
Четох по форумите (още в началото, когато имаше само съмнения, че между Хари и Меган има нещо), че Баба Бети "го натискала" да се ожени за афро. Имала намерения да му възлага неща, свързани с Африка. Така ли е, не е ли - британците си го пишат и коментират, приемам го. Факт е, че той наистина такава си избра  и че подчертават афро корените й.
Със сигурност населението на острова оказва влияние. Кметът на Лондон нали също е мюсюлманин. Текат разни процеси. Съгласна съм напълно, че на короната й се налага да се адаптира към новата реалност.
В размисъл съм доколко Меган ще "оправдае доверието", че е подходящата личност. Защото за да се случи това, което стана, все някой й е гласувал такова доверие. Другият вариант е тя да е "неуспешно изпълнение" на някакви планове/указания/решения, там каквото и да е.
След инфото от Елфичка, си мисля че може би е по-скоро второто....
Хари... Пишат за него, че прекалявал с алкохола и други работи. Обаче го и оправдават. Настроенията в нещата, които съм чела са "на кантар". Не се съмнявам, че му е трудно - скандал дали е син на Чарлз, загуби майка си. Да, не искам да съм на негово място, нищо че е принц. Би било много жалко да се е изгубил, вместо да е станал по-силен.

Може ли да разкажеш защо е това обръщане на Англия към Африка и защо Хари трябва да се заеме с дейности свързани с Африка? Гледам, че Хари доста пъти ходи там - дори и на медения им месец с Меган и ми е интересно защо е този интерес

# 485
Може просто да му харесва.

Prince Harry 'I have a love for Africa that will never disappear'

https://www.mirror.co.uk/travel/africa/prince-harry-meghan-markle-africa-12374389

# 486
Може ли да разкажеш защо е това обръщане на Англия към Африка и защо Хари трябва да се заеме с дейности свързани с Африка? Гледам, че Хари доста пъти ходи там - дори и на медения им месец с Меган и ми е интересно защо е този интерес

Вероятно не искат да изгубят политически контрол над бившите си колонии. И тъй като е трудно да "дърпат конците" директно с политици, изпращат красивите, млади и влюбени принцове и принцеси на хуманитарни мисии. Wink

# 487
  • София
Меган е с черен лак на краката на тези снимки !?

# 488
Официалната версия е, че Африка много му напомня на Хари за майка му и за щастливите моменти от детството, но не бих се учудила да има политически момент и да ги сапунисват тъмнокожите британци с такива сълзливи историйки. Не е изключено и Мегън да е избрана по цвят на кожата, а не по любов, по същата причина. Вчера гледах снимки от сватбата на Джон Сноъ, нали и той бил някакъв аристократ там. Та - личи си, че са щастливи и се обичат, за разлика от Мегън и Хари, които и двамата са лоши актьори.

# 489
  • До сърцето...
... Не е изключено и Мегън да е избрана по цвят на кожата, а не по любов, по същата причина. Вчера гледах снимки от сватбата на Джон Сноъ, нали и той бил някакъв аристократ там. Та - личи си, че са щастливи и се обичат, за разлика от Мегън и Хари, които и двамата са лоши актьори.

Айде стига глупости. Сега пък - не се обичали Rolling Eyes
Всеки по различен начин показва радостта си, скръбта си, любовта си...

# 490
  • На топло
Ън,
Четох по форумите (още в началото, когато имаше само съмнения, че между Хари и Меган има нещо), че Баба Бети "го натискала" да се ожени за афро. Имала намерения да му възлага неща, свързани с Африка. Така ли е, не е ли - британците си го пишат и коментират, приемам го. Факт е, че той наистина такава си избра  и че подчертават афро корените й.
Със сигурност населението на острова оказва влияние. Кметът на Лондон нали също е мюсюлманин. Текат разни процеси. Съгласна съм напълно, че на короната й се налага да се адаптира към новата реалност.
В размисъл съм доколко Меган ще "оправдае доверието", че е подходящата личност. Защото за да се случи това, което стана, все някой й е гласувал такова доверие. Другият вариант е тя да е "неуспешно изпълнение" на някакви планове/указания/решения, там каквото и да е.
Хари... Пишат за него, че прекалявал с алкохола и други работи. Обаче го и оправдават. Настроенията в нещата, които съм чела са "на кантар". Не се съмнявам, че му е трудно - скандал дали е син на Чарлз, загуби майка си. Да, не искам да съм на негово място, нищо че е принц. Би било много жалко да се е изгубил, вместо да е станал по-силен.

На медения им месец бяха в Канада.
Елфичка, много ми е интересно на колко години си ?
Защо смяташ, че Хари ще избере жена, която не обича и ще му се налага да го играе влюбен??? Да, понякога любовта отминава и се появява нова звезда, но почакай още няколко години 😁
Братовчедките, дебели, грозни, лошо облечени са внучки на Елизабет и винаги ще бъдат.

# 491
Скрит текст:
Ън,
Четох по форумите (още в началото, когато имаше само съмнения, че между Хари и Меган има нещо), че Баба Бети "го натискала" да се ожени за афро. Имала намерения да му възлага неща, свързани с Африка. Така ли е, не е ли - британците си го пишат и коментират, приемам го. Факт е, че той наистина такава си избра  и че подчертават афро корените й.

[/quote]

Lady Cassiopeia Duval, към настоящия момент не мога да дам повече инфо конкретно в посоката, в която питаш, но науча ли нещо ще споделя.
Сега мога да кажа само, че Великобритания винаги е имала интереси в Африка. Мисля, че там има много природни богатства. В статия на икономическа вълна се сещам, че преди време четох, че в Африка големи интереси имат и Китай. (не мога да се сетя къде беше, извинявай, че не я цитирам)
Добавям ти и полулярната фраза на Хенри Джон Темпъл "Англия няма вечни врагове или вечни приятели, а само вечни интереси". (https://bg.wikiquote.org/wiki/%D0%A5%D0%B5%D0%BD%D1%80%D0%B8_%D0 … D0%BF%D1%8A%D0%BB)
Взаимоотношенията на Великобритания с африканските страни, с Китай, с УСА, с Русия, с арабския свят и т.н са си отделни доста пространни теми в голямата тема. Трудно ми е да следя всичко, не се и опитвам. По-скоро когато прочета нещо интересно, започвам да търся и друга информация около него. Време ми отнемат и опитите да засичам нещата, които се пишат. Няма как да знам дали нещо е вярно. Всеки може да си интерпретира всичко, както го разбира. Не ми се иска да си губя времето, а и на другите с глупости. Приела съм за себе си, че мога да споделя нещо, което съм прочела на повече места или в един форум, но е получило повече положителни мнения.

Последна редакция: пн, 25 юни 2018, 12:44 от s11s11

# 492
  • София
На мен ми изглеждат, че се обичат.Особено Хари е влюбен до уши. Меган се държи малко по-инфантилно, по техния си американски начин пълен с целувки, прегръдки и и божествена светлина, затова изглежда, че преиграва.
От братовчедките харесвам повече Беатрис. Като беше по-слабичка я намирах за хубава. Не винаги са с грозни дрехи. Понякога дрехите им са хубави, но не баш по протокола.

# 493
Hello♥J, колко ми даваш Simple Smile
И без да чета конспиративни блогове, на мен на нито една снимка заедно не ми изглеждат влюбени, че и химия няма между тях.

Скрит текст:
Иначе ето тук има добри попадения за тези, които като мен смятат, че в британското семейство се правят много повече политически ходове, от колкото си мислят хората: https://whoismarkusanderson.tumblr.com

# 494
Само на мен ли двете братовчедки са ми крайно антипатични? Както и да застанат, каквото и да облекат имам чувството, че никога не изглеждат добре

На мен ми приличат на двете завистливи сестри от Пепеляшка Joy

А, видях, че Adorasmile вече е писала същото Simple Smile Просто наваксвам с темата и реших да се включа преди да дочета всичко

Последна редакция: пн, 25 юни 2018, 13:08 от Мишелин

Общи условия

Активация на акаунт