Кралски работи и клюки - 14

• 67 056
  • 730
  •   1
Отговори
# 465
  • Бургас
Е, това с роклите, цветовете и дизайнерите не е от днес. Навремето , Даяна , се беше появила  , на посещение в Япония с бял костюм с големи червени точки.

Освен в испанското кралско семейство , явно и в Люксембург е имало драма между снаха и свекърва. Майката на сегашният владетел толкова бе харесвала кубинката Мария Тереза за снаха, че разпространявала слухове, че сина и си има любовница -някаква министърка. Не споменавала името и почти никога и я наричала "малката кубинка"

# 466
  • София
На мен са ми симпатични братовчедките. Вярно, че не нацелват с какво да се облекат, но са хубавички, въпреки челюстите Grinning 

# 467
  • Down south
Братовчетдките може би са малко ръбати, но за сметка на това са много колоритни.
Аз, лично ги харесвам Simple Smile

# 468
  • Пловдив
И аз харесвам братовчедките. Не са красиви, но са чаровни и симпатични. Според мен де, всеки с вкуса си.

# 469
  • София
Много интересна статия. Но не се ли самоунижават по този начин-особено "булката" Кейт от дясната страна, червената "сватбена" рокля, диамантите по нея, един на сърцето, сватбената тиара, липсата на Уилям (респективно липсата на жената на китайския президент). Белите вратовръзки (символ на подчинение). Реверанса на кралицата ...да не изброявам. Нали всичко е интереси, защо ли трябва и тази символика. Но като чета се сещам колко далече е нашия политически елит от протокол, финес и символика.

# 470
# 471
  • До сърцето...
Много са сладки Уилям и Кейт на тази снимка.

Според резултатите от анкетата, най-харесваните тиари са:
Абсолютен победител - Сватбена тиара (най-обичаната и от самата кралица)
Следвана от:
2. Владимирската тиара
3. Ориенталската тиара
4. Тиара от диаманти и сапфири
5. Кембриджската тиара (на Даяна)

Извода - вкусовете ни с кралицата съвпадат Grinning Hug

# 472
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Сестрите братовчедки на принцовете винаги ги свързвам с ето тези от Пепеляшка.Трудно ми е да ги приема насериозно.

# 473
Извода - вкусовете ни с кралицата съвпадат Grinning Hug
Ти съмняваше ли се в това?
При все, че разбираме повече от протокол от самата кралица, нормално и еднакъв вкус да имаме. Joy

# 474
След като на кралското семейство работата им е да представят монархията, защо братовчедките не се стегнат и да вземат да изглеждат добре.
И двете са с наднормено тегло, краката им са като топузи и лицата има като понички.
Ако вземат да отслабнат с по едно 10-15 кг ще изглеждат в пъти по-добре.
Имат и време и финансови възможности и могат да си наемат диетолози, фитнес-треньори, готвачи.
И какви са им тези съветници за облеклото, които ги обличат с тези рокли с набори и широки поли, които биха седяли добре само на високи, слаби и с дърги крака жени, нещо от рода на Никол Кидман.
но забелязвам, че англичанките много се обличат точни с такива рокли и на повечето не им седят добре.

# 475
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
А защо всички трябва да се слаби и изтормозени от гладуване и спорт?На мен пък ми е писнало от кокалани тип Кейт,Меган,Летисия от Испания.Налагат някакво ненаписано правило кралските принцеси/кралици да са под 55кг...ай сиктир.

Килограмите на братовчедките не са ми проблем,просто на всяка публична изява все нещо им има - зле подбрани тоалети,шапки.А и в лице не са особено чудесни.Ходещи карикатури в смешния смисъл.

# 476
Вероятно и те си имат съображения. Може тази роля да им е отредена или изгодна

# 477
Те не са работещи кралски особи заради Чарлз, който иска да направи издържаните от данъкоплатците кралски особи по-малко. Нямат стилист освен ако не си платят за такъв и в аристократичните среди това се носи - дрехи тип Ердем.

Последна редакция: пн, 25 юни 2018, 08:56 от Елфичка

# 478
  • На топло
Хари в Африка

Според коментарите под статията, Мегън не е с него, защото са скарани ( завистниците искат развод 😂) или вече е бременна 😁.

# 479
Ако брат'чедките не гледаха толкова тъпо и мълчаха пред медиите,за да не "блеснат" с овча мисъл,нямаше да има никакво значение колко са пухкавки.Освен ако Бети няма някакъв план и за тях,който да изисква да напомнят за майка си....

Общи условия

Активация на акаунт