Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 9

• 114 855
  • 767
  •   1
Отговори
# 135
Горе долу доволна съм от този:

При активно излагане на слънце и мазане, нямах изгаряне, Но имам забележка, че ми остави светло петно на черния бански, където се капна и по никакъв начин не мога да го изпера.

# 136
Аз съм доволна от слънцезащитните продукти, ползвам за децата с 50 фактор флакона, като дезодорант. Аз съм с една мизерна слънчева алергия от няколко години, при малко излагане на слънце и ставам на ситни пъпчици, сега си взех Sundance sensitive 30 фактор спрей, няма ги пъпките вече.

# 137

Мнения за този пилинг?

# 138
Благодаря ви, момичета! Flowers RoseFlowers RoseFlowers Rose

# 139
  • Русе
Много са гадни, значи. Sweat Smile
В понеделник видях, че са намалили слънцезащитните от тяхната марка. Викам: "ей сега се уредих и с отстъпка рожденик на намаления лосион" и мислех да водя ММ да купуваме в петък. От утре всички слънцезащитни намалени с 20% Laughing Е, кажете сега имам ли късмет?
За детските не мога да кажа. Моите деца ги мажа с 20 фактор. От ДМ-ските слънцезащитни имам с фактор 20 и 15 с каротен. Даволна съм. Купувах ги миналото лято пак по същото време, пак бяха намалени с 20% и пак не можахме да ползваме допълнителна отстъпка рожденик.
Видях, че маслото от малинови семки е намалено и мисля да си взема, че нали е с над 30 фактор. Дано не е фалшиво. Но аз и с бадемово се мажа, което е с фактор 6 и пак не изгарям, така, че мисля, че и това ще ми свърши работа.
Invisible_G, аз от Юсерин с 50 фактор какви петна си направих на бял потник... Не се изпраха с нищо.

# 140
Имах слънцезащитен пръскало 50 фактор, но детския от Лидл го скри в малкия си джоб. Сега ползвам само лидълски. Синът ми е бял и изгаря като рак (аз също) и щом този от лидл се справи с нас, аз съм доволна.

# 141
  • София
Имах слънцезащитен пръскало 50 фактор, но детския от Лидл го скри в малкия си джоб. Сега ползвам само лидълски. Синът ми е бял и изгаря като рак (аз също) и щом този от лидл се справи с нас, аз съм доволна.
може ли линк или снимка.

# 142
JoyОдеве излязохме с малката и като ни заваля дъжда, къде-къде- озовахме се в ДМ Joy  Joy

Взех този крем нещо не видях другите продукти от серията обаче, да не би и те да са с нова опаковка?

Купих и това досега не го бях заглеждала. Засега си намазах ръцете и нямам кой знае какви впечатления от гледна точка на хидратация, но пък ароматът държи вече доста време.

# 143
може ли линк или снимка.

https://goo.gl/images/XhnoUf

Ползвала съм детския 50 фактор крем и още един бях купувала, но вече не помня кой. Мъжът ми и големият ми син са по матови и минават с едно мазане на плажа, но аз и малкия се мажем по няколко пъти, че иначе става лошо. Не купувам различни фактори, мажа наред всички ни с детския.

Между другото бях доста против големия фактор. До преди две години ползвах 30ти. Купих случайно този от Лидл, понеже беше на разпродажба и цената беше смешна. Останах доволна и повече не съм експериментирала.

# 144
Моля препоръчайте ми маска ефекта които търся е да заглажда косъма.

# 145
От известно време в нашия ДМ (Младост 3, до Лидл) всички размери на пелените Babylove Nature не са налични. Вчера имаше само 2-ка. Попитах какво става - не знаят защо не ги зареждат с всички размери.  Проверих в магазините в Бизнес парк и в Ринг мол, същото положение.
От другия вид на Babylove има всички размери.
Много се дразня като предлагат нещо, а не го поддържат в наличност!

# 146
Това с пелените и на мен ми се е случвало, даже се бях оплаквала в централата (миналата година), но явно изобщо не им дреме и продължават в същия дух. По принцип по телефона могат да ти дадат информация в кой филиал какви памперси има, че да не се разкарваш напразно.

# 147
Скрит текст:

Мнения за този пилинг?

Да разбирам ли, че няма ползвали го и затова и впечатления няма?

# 148
Здравей,  нямам база за сравнение с други продукти от така модерната напоследък мания с активен въглен, но аз съм доволна. Преди си правех сама такъв ексфолянт с хапчета и определено с този в тубата е по-удобно. Ползвам го всяка вечер-ще повторя покупката.

# 149
  • София /Абсурдистан
Лидълския слънцезащитен на Сиен за сега е най-доброто, на което съм попадала. Аз съм много алерична, вкл. и към слънце, правя фотодерматит и само това ми помага. Ползвала съм и детски, и за възрастни, много са добри, препоръчвам ги.
http://promocii.bg/slancezashtiten-krem-za-deca
https://www.blogbeaute.com/soins-corps/que-valent-les-produits-s … -cien-sun-de-lidl

Общи условия

Активация на акаунт