Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 9

• 114 706
  • 767
  •   2
Отговори
# 720
  • Somewhere in Spacetime
На 23 - ти е.

# 721
  • Варна
Колко време издържа тази четка без да се зарежда? Така като ви чета ми се струва, че се зарежда всеки ден.
Благодаря  Simple Smile

# 722
Гледам, че са спрели ензимния пилинг Балеа. Разбира се, хареса ми, има си хас и да не го спрат. Дали има от тяхната марка нещо на този принцип – химически пилинг? Ако не е ензимен, да е с алфа-хидрокси киселини примерно. Или не на тяхната марка. Гледах, зяпах, нищо не видях.

# 723
Колко време издържа тази четка без да се зарежда? Така като ви чета ми се струва, че се зарежда всеки ден.
Благодаря  Simple Smile
Аз купих четка за сина ми началото на октомври. Заредих я първият път и повече не е зареждана. Не знам колко дълго издържа...

# 724
Гледам, че са спрели ензимния пилинг Балеа. Разбира се, хареса ми, има си хас и да не го спрат. Дали има от тяхната марка нещо на този принцип – химически пилинг? Ако не е ензимен, да е с алфа-хидрокси киселини примерно. Или не на тяхната марка. Гледах, зяпах, нищо не видях.

Това е, което съм виждала:

https://www.dm.de/balea-waschgel-3in1-reinigung-peeling-maske-p4010355473042.html

Споделих в друга тема, че съм ползвала гела за измиване от тази серия и съм доволна. Но той изчезна. Няма го в сайта на немския ДМ, нито в магазина.
Този 3в1 не съм го ползвала. И при него, както при гела на опаковката пише че е с АНА, но аз лично ефект от тази киселина в състава не видях. Единствената, която успях да различа е ябълчената киселина, която се намира в средата на състава.

Скрит текст:
От по-бюджетните марки Здраве Акне Стоп имат пилинг маска с ензими, Палмърс също.
С АНА - Биотрейд имат тоник, Талодерма имат 2 лосиона /но трудно се откриват във  физически магазини и аптеки/, Амрита отново лосион.

# 725
Това 3 в1 няма да става за моята кожа. Ензимният пилинг беше просто перфектен. Дано пак го пуснат.
Ще видя това, което се предложила на Здраве. Изглежда добре като състав - подобно на Балеа. Благодаря!

Последна редакция: сб, 10 ное 2018, 17:44 от Guess Who

# 726
Скрит текст:
Дълбокопочистващия лосион на URIAGE е с BHA и AHA.
Ако искаш нещо наистина действащо си вземи него Simple Smile

# 727
  • Русе
Благодаря  Simple Smile
Аз купих четка за сина ми началото на октомври. Заредих я първият път и повече не е зареждана. Не знам колко дълго издържа...
Да не кажа месец, но със сигурност 3 седмици, че и повече издържа.

# 728
То зависи от продължителността при миенето на зъбите, че и честотата.
Моята издържа около две седмици. Устройва ме;)

# 729
  • София
Душ-пяната на Нивеа е намалена на 2,99 лв. Страхотна цена за страхотен продукт! Simple Smile

# 730
  • пловдив
Аз пък се сдобих с намалените кърпи за почистване на под и паркет и съм мн.доволна.

# 731
Има ли заредени Коледни комплекти в ДМ или е рано още?

# 732
  • Пловдив
Има ли заредени Коледни комплекти в ДМ или е рано още?

има заредена коледна украса и комплекти

# 733
Благодаря,днес ще ходя до там и ще разгледам.Иска ми се нещо лимитирано от Алверде и Балеа.Миналогодишните масълца на Алверде,малките бяха невероятни...

# 734
  • Sofia
Благодаря,днес ще ходя до там и ще разгледам.Иска ми се нещо лимитирано от Алверде и Балеа.Миналогодишните масълца на Алверде,малките бяха невероятни...
Имаше точно такива 3 масла в комплект - загледах ги и аз. Имаше също пак на Алверде комплект от 3 малки крема за ръце, и на тях хвърлих око:)

Общи условия

Активация на акаунт