ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 5

• 21 950
  • 743
  •   1
Отговори
# 585
Светлите коси са хубави, но на Диана с тъмна коса й изпъкват много чертите и е още по-красива. С руса коса й се губят чертите. Така че - да бъде черно! Или поне тъмно Simple Smile

# 586
Яни, Москилина - ДА, ДА и пак ДА!!! Grinning
Вече сме и коафьори. Grinning

Само гледай да не вземеш да й викаш "Донка", че може и да не ти го прости това хахахаха. Joy

Хахахха Долонея си е тя, сладичка романтичка, никаква Донка. Grinning

# 587
Донка - Бонбонка! Joy Stuck Out Tongue Winking Eye

Нареждам се за гримьор в нашия фризьорски салон-детективско бюро

шест часа а е - време да гледате клипа със звук!!!

# 588
Яни, Москилина - ДА, ДА и пак ДА!!! Grinning
Вече сме и коафьори. Grinning
Хахахха Долонея си е тя, сладичка романтичка, никаква Донка. Grinning

Само да кажа - аз съм главен коафьор, имам завършен курс (ама сертификатът си стои в шкафа за жалост).Joy За да ни се довери Диана, трябва да е всичко легално хаха. Та с радост ще я боядисам тъмна и ще й плета черните коси. Joy

Ауу, никаква романтичка не е нашата Дулсинея, тя за романтика не ще и да чуе. Joy

Дулсинея, взимаме те, ти си нашата гримьорка хахаха. Я дай насам тоя клип, че го изгубих някъде назад.

# 589
Донка-Бонбонка, да не забравиш, че в свободното си време заместваме Никол Станкулова по Нова. Grinning

Малко ще е неудобно в трамвая или тролея да го пусна.

# 590
Ама и аз съм "за" тъмната коса на Диана! Тук само си коментирам, че тя явно не може да свари да се любува на други цветове докато може Joy
А, Яница, и аз съм професионалист Simple Smile но не го практикувам като професия. Значи салонът ни е напълно легален Simple Smile Simple Smile

# 591
Ама и аз съм "за" тъмната коса на Диана! Тук само си коментирам, че тя явно не може да свари да се любува на други цветове докато може Joy

Да се любува още месец, после отивам и я боядисвам черна хахаха. Joy

# 592

Да се любува още месец, после отивам и я боядисвам черна хахаха. Joy
Лично ще ти помогна! Имам опит с боядисването Simple Smile

# 593
Добре, аз ще ви кажа дали ще вали, за да я и накъдрите. Grinning

# 594

Лично ще ти помогна! Имам опит с боядисването Simple Smile

И аз така, само дай ми четка и боя, да има на кой и почваме хаха. Ти мажеш от едната страна, аз от другата. Ето и нашият синоптик Димитрова ще ни консултира каква прическа е подходяща според времето. Joy

# 595
Много ми е  тонизиращо  като ви чета  Peace Drunk
Имах  един от онези гадни дни , в които  всички  емоционални вампири  ти се обаждат и искат нещо от теб .
Ще трябва да направя нещо спешно до утре ! Барът е отворен !
После  ако имам  сили пак ще си почета тук  Laughing Peace

# 596
Оуууу, Яни, прекрасна дрешка имаш.

# 597
Ауу, никаква романтичка не е нашата Дулсинея, тя за романтика не ще и да чуе. Joy
Дулсинея, взимаме те, ти си нашата гримьорка хахаха. Я дай насам тоя клип, че го изгубих някъде назад.
Не съм ами! Търсих си снимката от миналия Хелоуин - да оцените грим уменията ми, ама нещо...нъцки Sad Междудругото, боядисвам се от 15 годишна - всички цветове съм минала...без синьо-лилаво Wink

Я вижте на какво попаднах - явно това е дипломният спектакъл на Димитър Simple Smile Гледайте след 2:30 мин, ако не ви се слушат нешата на другите арт хора Simple Smile

https://youtu.be/9wvoWjJ7kDY

Странно, от 2016та е, а мислех, че той е завършил 2010-2011 ...
това е интервю/репортаж за спектакъла - после се е играл в Сатирата. Дават го нашия човек от време на време
https://youtu.be/b36C5XKIqgM

Яни -
https://youtu.be/t6nWLr5Y0ok

# 598
Страхотно аватарче, Яничка!
Ама да знаеш, аз и ножичката бих хванала, не само четката Joy
Ели, няма ли да дръннеш едно питие с нас CocktailJoy

# 599
Добре, аз ще ви кажа дали ще вали, за да я и накъдрите. Grinning

Марио ще държи чадъра, няма страшно Grinning

Яни, Честито аватарче, сладурско отвсякъде Heart

Общи условия