Прахосмукачка робот- 15

• 137 157
  • 760
  •   1
Отговори
# 600
Никога не съм пазарувала от gear best, някой запознат може ли да ми каже как да разбера дали поръчвам от европе,ски склад?

# 601
Аз си поръчах от gearbest ilife a4s. Чакам го да дойде и ще дам отзив.

# 602
  • Пловдив
За почитателите на на Румба.В Метро има добра оферта.Ако сте събрали 1500 точки робота го купувате за 399лв. Модела е 606

# 603
# 604
Понеже следя темата отдавна,това съм го запазила като инфо:
За сухо почистване хвалят A4S, за мокро - V7S. Май има някаква модификация на A6S, която е за сухо и мокро, но се коментираше, че я няма на официалния сайт.

# 605
Благодаря, а коя марка е за предпочитане ILIFE или Xiaomi?
Искам да поръчам днес, а не знам кой?

# 606
Аз се реших, поръчах тази https://www.aliexpress.com/item/Xiaomi-roborock-S50-S51-robot-va … /32838813753.html   свали ми още 10 долара при чекаута и още няколко процента отстъпка през мобилното , около 368$-636 лв излиза (без аксесоари).

Последна редакция: нд, 11 ное 2018, 20:35 от mielkata

# 607
Благодаря, а коя марка е за предпочитане ILIFE или Xiaomi?
Искам да поръчам днес, а не знам кой?
Малко общ е въпросът, зависи кой модел точно. Мога да коментирам само за Xiaomi Mi robot първа генерация,

И аз се чудех между ilife A4 и Xiaomi първа генерация. Държах да НЕ мие роботът. Предпочетох Xioami.
 Xiaomi-то е с мощност на максималния режим 1800Ра, докато ilife е 750 на модел V5 и 1000 на модел А4 .  И двата посочени модела на ilife вървят на свободен принцип - тоест движи се докато не стигне препятствия, след което тръгва на случаен принцип в някаква си посока. Мисля, че това е подходящо за по-малки жилища тип една спалня + хол. Защото аз съм с 2 спални, отделен хол, отделна кухня. Тоя робот като си кара и излезе от хола преди да е минал навсякъде дали ще се върне после да си го доизчисти? Не мисля, че ако оставя всички врати отворени, ще е минал навсякъде. Xioami си има друг тип навигация, знае от къде е минал и къде не. Първо очертава периметъра на всяко помещение, после го минава на зиг заг без да пропуска площ, така стая по стая. И накрая ти казва Finished cleaning, going back to the dock. Можеш и на телефона да го гледаш от къде и как минава.
Вече модели A8 и V7pro на ilife също чистят на зиг заг, но А8 ми беше извън бюджета, а V5 е слаба мощност и мие, аз не исках да мие.
Ето един линк сравнение на Xiaomi 1 и 2 генерация с ilife A8, A4, V7pro. Дано се ориентираш.
https://smartrobotreviews.com/compare.html?list=robots&cmp_ids=25,41,78,95,43
А не исках да мие, защото комбинираните роботи имат обикновено по-слаба смукателна мощност. И колкото човека познавам с миеща функция, всеки казва, че не мие много добре или не я ползва.

# 608
  • в реалността
Здравейте,сдобих се с робот rowenta,но понеже не е закупен от бг не мога да намеря инструкции.Ще помоля,ако има друг с такъв да ми помогне

# 609
  • Варна
Следете го LG-то, особено на черния петък. Рени казваше за висок клас за около 300 евро от испанския Амазон. Не помня 9 или 10.
12 серия. Имам 6 и 12. Дъщеря ми 9 и после12. За над 10човека съм взела 9.
Разликата е минимална,ако не ги познавате-никаква.
За протокола шеста серия работи вече над 5 години без смяна на батерия.Чисти всеки ден етаж от къща около 110 кв м.
С две думи, съвета е, да не се хвърлям на 12-ка, 9-та серия ще ми върши чудесна работа. А кога е черният петък в Амазон?

# 610
  • Пловдив
Според мен да.
12 серия има управление през телефон и видеонаблюдение на дома ,но не работи в БГ ,не работи и в Италия.Не знам къде работи.

# 611
Здравейте,аз след толкова умуване накрая закупих Xiaomi roborok s50 от gerbest,поръчах от европейски склад и дойде за 5 дни.Нямам впечатления още,пусках го днес за малко посъбра боклук,но не успях да се спогодя с приложението така,че утре ще го разучавам.Ако някой има опит със свързването към телефона моля да сподели как става.

# 612
Влез в бг сайт където го предлагат, там има обяснение. Или в ю тюб има показно.

# 613
Здравейте, чета чета и не ми стана ясно.Някой има ли робот който да може да почиства и рошавите килими?

# 614
Здравейте, като цяло дебна на промоция Roomba 696. Ако цената на промоция не ме устройва може ли да ми препоръчате робот на някоя друга фирма, която да я препокрива ?

Общи условия

Активация на акаунт