The Handmaid's Tale - Тема II - May the Lord open!

• 56 660
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Toва е за 10!

eто го за 11
https://www.youtube.com/watch?v=rD40RfszYW4&app=desktop

п.п.. офф то ми пропускало все началото Grinning

Израелец няма ли?
Мерси.
Реших,че аз нещо бъркам,вярно без звук го пуснах,но викам това е 10 (линка от предишната страница).

# 106
  • София
Да той почва от средата ама може да се върне назад Bowtie

# 107
  • Вестерос
Да, тряя обаче да се сетя Grinning

# 108
Да се запиша, че сте ми много ценни с всички скрити текстове и спойлери, аз гледам когато станат субтитрите, ама нямам търпение и чета всичко.

# 109
  • София
Израелеца довечера след 23 00

# 110
  • София
Какви израелци, какви 5 лева?

# 111
  • София

Израелците пускат трейлър за следващия епизод който разкрива повече от американския, пускат го четвъртък след като излъчат там епзиода

# 112
  • София
Astonished

Израелците пускат трейлър за следващия епизод който разкрива повече от американския, пускат го четвъртък след като излъчат там епзиода

Гоооооосподи, как съм живяла досега? Чувствам се като дете, което цял живот е мислело, че малките магаренца са понита Astonished

# 113
Пак моля, да определим срок за скритият текст за актуалната серия. Не за друго, ами някой път ще забравя да сложа коментара в спойлер и ще има недоволни. Hug
Скрит текст:
До последно не вярвах аз, че това ще се случи .. много съм наивна явно. И частица човещина не е останала у Серина. Нищо не е останало в нея. Тя е един изверг. И съжалявам, че я жалех, че виж ти тази интелигентна горда жена търпи това мекотело Фред. Той не е по-различен от нея разбира се, но на Серина и мина през ума тази гнусотия .. той първоначално сякаш се озадачи, но после явно прие ..
Няма да коментирам сцената, че ми се повдига..
не знам дали нарочно Фред прати Джун и Ник в онази къща... дали беше планирал всичко? Или пък наистина искаше по някакъв начин да я компенсира? Или пък искаше да й покаже, че има такива правомощия .. Каквито и да са причините да го направи, хубаво е, че тази среща се състоя. Някой беше писал, че тази сцена е била по-разтърсваща .. и аз мисля така. Милото детенце и горката му майка. В началото как се криеше зад Мартата.. Чакало е миличкото мама и тати да го спасят....
за Идън и пазителя - ами не я съжалявам аз. Изобщо нещо в образа тази героиня куца. Знаем от 1-ви сезон още, че дори между съпрузите не са поволени моменти на нежност, любовни докосвания и целувки и не знам какви си неща .. а тя чакала от Ник това??? Ми нали беше обучена? И Ник не я обичал? Като са я подготвяли за този брак не са ли й казали, че в този свят място за любов няма?????
Обаче Ник е уникален. Наистина не му пука за нея. Поне засега разсея съмненията й за него и Джун.
Не мисля, че Ник ще умре, но в този сериал не се знае какво може да стане.
Може би Джун не каза на Ник какво са й причинили онези изверги, за да го предпази от него самия.. не се знаеше какво може да предприеме.
Ох, още нещо щях да пиша... 
да идва израелеца Joy

# 114
  • Sofia
Попадна ми вчера едно конспиративно видео в Ютюб, според което...
Скрит текст:
Ник ще бъде убит, за да се реши от само себе си дилемата Люк или Ник... И че всичко е планирано от Фред. Дано не се окаже вярно, дано! Cry  Praynig

# 115
Ох, толкова много емоции. Не мога изобщо да коментирам.

Скрит текст:
Аз също не мисля, че ще бъде убит Ник. Няма дилема за мен Ник или Люк. Дори и да се върне при него, тя е тотално различен човек, счупен човек, не мисля, че ще оцелее връзката им. А и ако убият Ник, кой ще им каже, че госпожа Идън е мърсувала.

# 116
Скрит текст:
И аз мисля, че няма да убият Ник. По-интересно е какво ще стане с Джун, която може да започне да ражда сама в онази къща

# 117
Скрит текст:
Абе как ще убият Ник...следващи сезони готвят...Аз по-скоро си мисля, че с бебето ще се случи нещо....Кой ли би искал да се роди в такъв свят..

# 118
  • София
Уау, тема за най-любимия ми сериал! Purple HeartPurple HeartPurple Heart

Аз гледам по HBO GO, но виждам доста спойлери.
Т.е не може да се говори за 10-ти епизод все още?

# 119
Уау, тема за най-любимия ми сериал! Purple HeartPurple HeartPurple Heart

Аз гледам по HBO GO, но виждам доста спойлери.
Т.е не може да се говори за 10-ти епизод все още?

Може да се говори, но в спойлер.

Общи условия

Активация на акаунт