The Handmaid's Tale - Тема II - May the Lord open!

• 56 637
  • 738
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Flushed

Скрит текст:

# 706
  • Вестерос
Според мен е трол. Имат клаузи да не разпространяват, дори и статистите.

# 707
Ако това е вярно, кофти.

Опасявам се, че Ник ще бъде убит, за да е по-лесен изборът на Джун.😟 Люк не го харесвам, признавам. Уж я обича, но от разстояние. Лежи си на дивана в Канада и я обича. Знае къде се намира тя, защо не се върне и да направи опит да й помогне, с помощта на Съпротивата, на Ник или сам? Пасивен ми е някак, докато Ник премина през всичко заедно с нея и продължава да рискува живота си.

Последна редакция: чт, 28 фев 2019, 08:34 от SANDS

# 708
Ако това е вярно, кофти.

Опасявам се, че Ник ще бъде убит, за да е по-лесен изборът на Джун.😟 Люк не го харесвам, признавам. Уж я обича, но от разстояние. Лежи си на дивана в Канада и я обича. Знае къде се намира тя, защо не се върне и да направи опит да й помогне, с помощта на Съпротивата, на Ник или сам? Пасивен ми е някак, докато Ник премина през всичко заедно с нея и продължава да рискува живота си.

Абсолютно и не само за нея - детето му е там!!!!!!!!

# 709
Е той разбира ,че е безсилен за това се държи така тъпанарско,реално няма какво да направи , границите са затворени,дори и да влезе вътре няма шанс ...точно това ми харесва в този филм ,че няма фантасмагории,изглежда като ,че ли това може да се случи всеки момент и тогава никакъв Люк не може да те спаси....

# 710
От Гилеад трудно се излиза. По-лесно е да влезеш. Дори да не е заради нея, длъжен е да го направи, заради детето си. Още повече, че прекрасно знае къде да открие Джун. Съпротивата има мрежа в Гилеад, не е като да отиде на Марс.
Според повечето коментари  свързани с евентуалният спойлер,
Скрит текст:
Серена ще се срещне с Люк, за да се опита да изтъргува Хана и да я замени срещу Никол.

# 711
Не ми се вярва. Серина си даде сметка какъв живот я очаква и затоваяпусна. Тя преодоля собствения си егоизъм заради любовта си към Никол, за да й даде шанс за по-добър живот, а и направо за оцеляване. По-скоро може да се опита и тя да избяга и тогава да се бори за Никол

# 712
Не вярвам в катарзиса й. Досега винаги, когато съм си мислела, че в нея все пак има човечност, тя ме е оборвала малко след това. Фред е до нея все още и идея нямаме как ще я изманипулира, а е и възможно именно той да я принуди да направи това. Пък и историята има нужда от драматизъм.😉 Вярвам, че в крайна сметка, Джун ще е тази, която ще спаси Хана.

# 713
Мацки, кога започва сезонът? Нещо обърках се аз:(

# 714
По-скоро може да се опита и тя да избяга и тогава да се бори за Никол
И как точно ще се бори? Тя не е никаква на Никол! Навън по скоро ттрябва да се бори да не бъде съдена за престъпления срещу човечеството, както са съдени нацистите. Освен това на нея вече й пуснаха мухата, че може да роди.

# 715
  • София
Rumka на 5ти юни излиза.

# 716
  • Across the Multiverse
На 5-ти юни и вече има 50+ коментара, кефите  Laughing
Аз пък не можах да го схвана нещо този тролския коментар  newsm78

# 717
  • София
Не знам дали е тролски, те заснемат навън в Канада, ще видим.

# 718
трейлъраааааааа Stuck Out Tongue Winking Eye

# 719
  • София
OMG настръгнах! Ще го изгледам още няколко пъти!

Общи условия

Активация на акаунт