The Handmaid's Tale - Тема II - May the Lord open!

• 56 711
  • 738
  •   1
Отговори
# 150
Според мен Фред е планирал срещата с Хана преди изнасилването, което беше идея на Серена и го остави леко стъписан в първия момент.

не знам дали е заради това, но и на мен ми се видя стъписан от предложението на Серина.
Сетих се нещо, което май не сме коментирали. Значи все още имало съпруги, които забременяват. Този тъмнокожия началник даже са го повишили за бременността на жена му. Фред беше учуден, че нямат прислужница.

за израелеца
Скрит текст:
Понеже е ясно, че положението на Джун и прислужниците е безнадеждно, аз почвам да се радвам, когато дори и с малко някой успява да ядоса Серина и Фред. По всичко изглежда, че Серина няма да може да "роди" като другите съпруги и да спази всичките онези отвратителни ритуали. Нека й!

# 151
не знам дали е заради това, но и на мен ми се видя стъписан от предложението на Серина.
Сетих се нещо, което май не сме коментирали. Значи все още имало съпруги, които забременяват. Този тъмнокожия началник даже са го повишили за бременността на жена му. Фред беше учуден, че нямат прислужница.

Да, да, то това го има в книгата. Не всеки командир получава прислужница. Само тези, чиято жена не може да има деца.

# 152

Да, да, то това го има в книгата. Не всеки командир получава прислужница. Само тези, чиято жена не може да има деца.

това не съм го запомнила значи. Трябва да я чета пак. Joy

# 153
  • София
Има ли я някъде онлайн книгата?

# 154
  • София
Има ли я някъде онлайн книгата?

има я Simple Smile пиши ми на лични мейла ти ще ти я изпратя

# 155
  • Вестерос
Сцената с изнасилването беше ужасна, не само защото ще ражда скоро, а защото беше с ярост от Фред, след като му каза, че бебето не е негово. Преди това на церемониите беше по.. монотонна, а сега имаше ярост..

Елизабет Мос е невероятна актриса, просто ме остави като "сдъвкана и изплюта" накрая като си заминаха и тя си лежеше.

Добро решение беше да не каже на Ник какво е станало. Дано не го убият, ще страдам Sad

# 156
  • София

Не знам дали е спойлер, ама хайде ще го крия, 11,12 и 13ти епизод :

Скрит текст:
няма го убият, поне до 12ти епизод е в каста във всеки епизод. Има и нов командир в каста

# 157
  • Вестерос
Коя път е Мередит?

# 158
  • София
Нее, не могат да убият тази вълнуваща любовна история между Ник и Джун, родила се насред руините на предишния свят. Не искам да си представя дори. Все си мисля, че някога някъде Ник, Джун, Хана и общото им бебе ще заживеят щастливо. Люк го няма в моята идилична картинка. Flushed

# 159
Нее, не могат да убият тази вълнуваща любовна история между Ник и Джун, родила се насред руините на предишния свят. Не искам да си представя дори. Все си мисля, че някога някъде Ник, Джун, Хана и общото им бебе ще заживеят щастливо. Люк го няма в моята идилична картинка. Flushed
Stuck Out Tongue Winking Eye звучи добре, но този филм не е такъв, такъв край ще опропасти цялата продукция, това е анти утопия и трябва да устоят на копнежите на публиката и да измислят по умерен финал. Дължат го на жанра, на книгата, на авторката.
Плюс това, не си представям как живот с някакъв нов баща и бебе от него, без баща и, ще бъде щастлив за Хана, пък и за Джун, изобщо тези сметки за хепи енд са мн чужди на този сериал.

# 160
Моето предположение е, че ще си е сама с едното от двете деца накрая, вероятно бебето. Но имаме време, ще видим.

# 161
  • София

Ми явно е била в няколко епизода, ама не си я спомням и аз

https://www.imdb.com/name/nm8944909/

# 162
  • София

Не беше ли жената на Мойра това?

# 163
  • Sofia
Още една надеждичка, че Ник все пак ще оцелее...

# 164

Не беше ли жената на Мойра това?
Жената на Мойра беше Одет май, тази трябва да беше жената на Емили.

Общи условия

Активация на акаунт