The Handmaid's Tale - Тема II - May the Lord open!

• 56 693
  • 738
  •   1
Отговори
# 165
  • София

Ми явно е била в няколко епизода, ама не си я спомням и аз

https://www.imdb.com/name/nm8944909/
Не беше ли жената на Мойра това?

Не, жената на Мойра я видяхме само в 1 епизод, тази в 4 е била.

Не е жената на Емили, друга актриса я играе. Тази е или някоя съпруга или прислужница.

# 166

Ми явно е била в няколко епизода, ама не си я спомням и аз

https://www.imdb.com/name/nm8944909/
Не беше ли жената на Мойра това?

Не, жената на Мойра се казва Одет. Съдейки по епизодите, в които участва, мисля, че е прислужница тази Мередит и сигурно е от общите сцени.

# 167
  • София
Като трудно помня имена,така греша Unamused .

# 168
Жената на Емили, бе, хора, е това.
Ама там видяхте ли, че пише - Нова прислужница

# 169
  • София

коя жена на Емили? Жената на Емили е с фамилия Девил, не ми се търси сега

# 170
  • Sofia

Не е тя. Жената на Емили е Клеър Дювал, ето я актрисата:

# 171

Не е тя. Жената на Емили е Клеър Дювал, ето я актрисата:

Малко офтопик, обаче тя играе лесбиан уайф на Сара Полсън във втори сезон на Америкън Хорър Стори. Също много брутален сезон, в който играе и нашият човек Джоузеф Файнс пак в скандална роля.

# 172

Плюс това, не си представям как живот с някакъв нов баща и бебе от него, без баща и, ще бъде щастлив за Хана, пък и за Джун, изобщо тези сметки за хепи енд са мн чужди на този сериал.

Ако Джун и Ник са заедно, това няма да означава, че Хана ще живее без баща си - не пречи той да присъства в живота й и всички да са приятели! Знам, че жанра е друг, но наистина ми се ще да има някаква форма на хепиенд. След това, което изтърпя, според мен Джун трудно би могла да заживее нормално - единствено би могла да постигне някакъв мир с човек като Ник, който е съпреживял всичко.

Самия Ник се показа много благороден - и по начина, по който спести някои неща на Люк, и по начина по който се отнесе към Идън. Можеше да я разкара и да се отърве от нея много лесно, но това не му е в природата - постъпи честно и благородно - за съжаление тя няма да постъпи така с него! Sad

А за изнасилването - прави сте, че идва твърде много, наистина трябва да има някакви граници дори и във филм. Май сцената имаше за цел  да ни покаже колко жалък и злобен може да бъде Фред -той го направи от точно от злоба - като отмъщение - искаше да унижи и нарани самата Джун, защото тя му показа, че дори и в нейното положение може да му се надсмива! Ако е бил учуден от предложението на Серина, то не е защото е възмутен от самото предложение (за него Джун е вещ и не му пука), по скоро се е учудил как така Серина, която уж поставя желанието си за дете над всичко, реално рискува здравето на това дете!

Не вярвам да е планирал срещата с цел да се извини или да се реваншира за нещо да Джун - твърде мазен, подъл и гаден е - най-вероятно го измисли този сценарий за да може да натопи по някакъв начин Ник.

# 173
Да, жанра не е такъв, но нали искат да дадат някаква надежда? Да се надяваме да успеят поне малко светлина да покажат в този ужасен мрак.

ssiillvvyy, мислиш, че все пак Идън ще навреди на Ник? Аз се надявам тя и охранителя да са увисналите на стената и Ник да оцелее, заради самия него и заради това, че е единствената опора на Джун.

# 174
Еее, Вий пък - няма толкова бързо да я разкарат, нейната героиня едва започва да развива образа си. И ако тя увисне, ще е защото Фреди ще каже, че Ник е предател. Ник няма да я прати на бесилото - на него не му пука дори тя да спи с всички охранители.
Обаче пък смятам, че Фреди няма да натопи Ник, защото тогава всички в къщата ще ги избесят. Нали помните онази с бомбата - цялата къща си умря.

Кажете ми каква беше тази къща, където се срещнаха с Хана - защо охранителите казаха, че там е забранено да има хора?

# 175
  • София
Ник, каза на патрулиращите, че проверява дали всичко е наред с къщата на Командира, предполагам е на Уотърфорд.

# 176
  • Sofia
Тежка сцена за мен изнасилването в Ирревърсибл с Моника Белучи, (проклинам се, че го гледах, живота ми никога няма да е същият, след тази сцена)
Същата тази сцена (доооста продължителна и подробна) ме накара за пръв път в живота ми да напусна киносалон по време на прожекция. И не го направих само аз. След като сцената в сериала ви се е сторила брутална, никога, никога не гледайте този филм! Неприятна и въздействаща беше сцената в сериала, вярно, но след филма с Белучи, базата ми за сравнение е друга.

# 177
Да, жанра не е такъв, но нали искат да дадат някаква надежда? Да се надяваме да успеят поне малко светлина да покажат в този ужасен мрак.

ssiillvvyy, мислиш, че все пак Идън ще навреди на Ник? Аз се надявам тя и охранителя да са увисналите на стената и Ник да оцелее, заради самия него и заради това, че е единствената опора на Джун.

Само, че ще опита!:) Ник е много важна фигура във филма и няма да се лишат от него!

# 178
Джанин е голяма сладурка, невероятна е. Мярнах тази снимка при рускините и се сетих за нея. Какво ли не преживя тя от самото начало.

Съжалявам, че спряха с ретроспекциите .. искам да видя и нейната история. И на леля Лидия също.. на Рита.. на всички искам да видя миналото. Какви са били? С какво са се занимавали? Но едва ли ще видим това в този сезон.

# 179
  • София
Ще я видим на Рита този сезон, потвърдиха го още миналата година и актрисата наскоро го потвърди.

Общи условия

Активация на акаунт