The Handmaid's Tale - Тема II - May the Lord open!

• 56 707
  • 738
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Няколко големи спойлери в снимки, който иска изненади да не ги отваря 😉

Скрит текст:
Емили с нов командир?

Серина с бебе

Идън и Айзак

Фред и Ник

За тази има различни теории, на мен на Емили ми прилича пак

Последна редакция: сб, 23 юни 2018, 09:20 от Мацето

# 181
Снощи изгледах 5-ти епизод,  гледам по НВО, затова съм назад. Става все по-интересно.

# 182
Няколко големи спойлери в снимки, който иска изненади да не ги отваря 😉

Скрит текст:

не мога много да ги разбера, не виждам ясно Sad

# 183
  • София
Редактирах си горния пост с обяснения

# 184
  • Вестерос
За едното познахме тогава.

Уффф начи май, май пак познах.

Maлко красоти

Последна редакция: сб, 23 юни 2018, 12:26 от Tiffany А

# 185
  • Sofia
Хем си развалям кефа с тези спойлери, хем не мога да не ги погледна/прочета... Няма угодия, значи!  Laughing Sunglasses

Няколко приятелки зарибих по сериала - всички са разтърсени.

# 186
  • София
Дано Ник остане вбсериала, не ми се иска да го изхвърлят от него.

# 187
Актьорът на Ник е с доста екзотичен произход:
Max's ancestry is approximately one half Italian, 9/32 Chinese (equivalent to 1.125/4 Chinese), 1/16 Indian Jewish, 1/16 Parsee Indian, 1/32 English, 1/32 Irish, and 1/32 Swedish.

# 188
  • София
Аз хич не го харесвам външно, не е мой тип момчето, но май има доста фенки... иначе добре играе. Според мен по-скоро ще гътнат Люк, отколкото него.

# 189
  • Sofia
Ако нещо се случи с Люк, признавам си, няма да ми е мъчно. Не си представям как отново биха имали връзка с Джун - той е твърде далеч от всичко, което тя преживя. А и някак вяло се държи, има само моментни проблясъци, в които действа и показва емоция. Сигурно е умишлено, с цел зрителите да преминат в Отбор "Ник".  Wink

# 190
Аз не го харесвам и защото е зарязал първата си жена. Някак егоистично ми изглежда, но Джун много държи на него

# 191
  • София
Твърде безхарактерен е, спомням си как Джун му каза Искам да зарежеш жена си. - Добре. Neutral Face

# 192
Твърде безхарактерен е, спомням си как Джун му каза Искам да зарежеш жена си. - Добре. Neutral Face

Точно. Комформист, слаб човек.

Джун държи на него, защото той е котвата й към стария живот, към нормалността. Ако се съберат, няма как да живеят заедно след всичко. Тя е много променена, той не би разбрал и простил много от нещата.

Ник и аз не го харесвам физически, много ми е "малък" като външност и като ръст. Прилича на ученик. В горещите сцени като че Джун е някоя милфка, която извършва противозаконен секс с малолетен. Но пък изпълнението на двамата е абсолютна магия. Само като застанат един до друг, и между тях прехвърча волтова дъга. А иначе - лицата им безизразни.

Я вижте го тук, по-бива!

Последна редакция: сб, 23 юни 2018, 19:22 от Анонимен

# 193

Ник и аз не го харесвам физически, много ми е "малък" като външност и като ръст. Прилича на ученик. В горещите сцени като че Джун е някоя милфка, която извършва противозаконен секс с малолетен. Но пък изпълнението на двамата е абсолютна магия. Само като застанат един до друг, и между тях прехвърча волтова дъга. А иначе - лицата им безизразни.

Супер точно казано! Иначе и за мен Ник не е моят тип мъж, но в крайна сметка, не е и нужно. Много харесвам ролята му.
А Елизабет Мос е абсолютен хамелеон, както може да ми е супер красива и чаровна, така може и да ми е особено нелицеприятна. Жестока актриса.

# 194
  • София
...

Я вижте го тук, по-бива!

Тук все едно не е той.
И на мен ми е твърде бейби фейс.

Общи условия

Активация на акаунт