The Handmaid's Tale - Тема II - May the Lord open!

• 56 714
  • 738
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Имах предвид героят Ник. Имам нужда да има положителен мъжки герой показващ сила на характера и доброта.
Сега се замислих дали някой актьор ми допада физически Thinking., май никой.

# 196
Мацето, много благодаря за спойлерите в снимки.

Скрит текст:
Значи онази ужасница Серина все пак ще вземе бебето? Но пък Ник е жив, значи има надежда.
Ясно е и кои ще бъдат удавени в басейна..

И на мен никой от актьорите не ми харесва като визия.

# 197
  • София
Ани

Скрит текст:
не се знае че ще го вземе, може да е сън, може да е кукла, може да мрътвородено, HD снимката изглежда зловещо отблизо

# 198
  • Вестерос

# 199
Ани

Скрит текст:
не се знае че ще го вземе, може да е сън, може да е кукла, може да мрътвородено, HD снимката изглежда зловещо отблизо
Скрит текст:
На мен ми прилича на кукла. Няма да се учудя Серина окончателно да превърти. Тя и към момента трудно минава за нормална. И без това актрисата е бременна. Не знам дали е потвърдена за сезон 3.

# 200
  • София
Идвам иаз тук, ако приемате нови членове. С нетърпение чакам 7 часа да гледам епизода на нво 3.
Може ли един тъп въпрос - защо съпругите са с по-висок статус?
Пък и като гледам, и те не са свободни.

# 201
Ани

Скрит текст:
Скрит текст:
На мен ми прилича на кукла. Няма да се учудя Серина окончателно да превърти. Тя и към момента трудно минава за нормална. И без това актрисата е бременна. Не знам дали е потвърдена за сезон 3.

Скрит текст:
Аз бях през тела, сега гледах снимката, ама е малка и с увеличението се размазва, та не можах да огледам добре, но може да сте прави. Най-добре да сте прави и Серина да се побърка и да я пратят в колониите Imp

Free Agent, съпругите са с по-висок статут точно защото са Съпруги. Имат брак с Началниците.
Прислужниците са били или гей или са живели с мъже без брак, или са били женени за разведени мъже .. т.е. са "грешни", но пък могат да имат деца.

Снощи изгледах 5-ти епизод,  гледам по НВО, затова съм назад. Става все по-интересно.

Нищо, че си назад, сподели впечатления. Hug

# 202
  • София
Аха, ясно, като Офред/ Джун преди.

# 203
Аха, ясно, като Офред/ Джун преди.

Да, като нея. Става дума за това какви са били преди. Емили е гей, Джанин и тя май нямаше брак..

# 204
Джанин май беше родила първото си дете след изнасилване или поне е била изнасилена - в началото при обученията се опитваха да й внушат, че тя сама е била виновна и е предизвикала изнасилването. Изобщо всички гадости са струпани на главата на тази жена! Sad

Скрит текст:
Аз мисля, че Серина ще вземе бебето, може дори самата Джун да остане с тях докато го кърми. Не знам как точно ще се случи това, но не си представям във филма да има някакъв сериозен обрат и Фред, Серина, Джун или Ник да изчезнат, както и да ни лишат от най-интересните сцени - а, именно разговорите и контактите между главните герои, като изпратят някой - някъде другаде!

# 205
  • София
Ани, снимката отблизо, за тези които сте назад не отваряйте 😉

Скрит текст:

# 206
Джанин май беше родила първото си дете след изнасилване или поне е била изнасилена - в началото при обученията се опитваха да й внушат, че тя сама е била виновна и е предизвикала изнасилването. Изобщо всички гадости са струпани на главата на тази жена! Sad

Скрит текст:
Аз мисля, че Серина ще вземе бебето, може дори самата Джун да остане с тях докато го кърми. Не знам как точно ще се случи това, но не си представям във филма да има някакъв сериозен обрат и Фред, Серина, Джун или Ник да изчезнат, както и да ни лишат от най-интересните сцени - а, именно разговорите и контактите между главните герои, като изпратят някой - някъде другаде!

Вярно, че така беше. И съм съгласна, че Джанин е преживяла най-много май от всички. Изнасилването, как й изкараха окото .. само като се сетя и .... после онзи гадняр началника, в чиято къща беше..

Аз предполагам, че Ивон ще роди през септември и през януари ще се върне за снимките на трети сезон.

Ани, снимката отблизо, за тези които сте назад не отваряйте 😉

Скрит текст:

Скрит текст:
Вярно, че изглежда странно..

# 207
  • София
Ивон Страховски е потвърдена за 3ти сезон, актрисата каза че ще се снима зимата а тя ще роди септември. Бая си е бременна вече, вчера гледах едно интервю с нея, за 10ти епизод, едвам смогваше да запомня въоросите, не знам дали няма да и развали актьорската игра това

# 208
  • Вестерос

# 209
Ивон Страховски е потвърдена за 3ти сезон, актрисата каза че ще се снима зимата а тя ще роди септември. Бая си е бременна вече, вчера гледах едно интервю с нея, за 10ти епизод, едвам смогваше да запомня въоросите, не знам дали няма да и развали актьорската игра това

И аз гледах едно интервю, в което водещите, няколко бяха, се шегуваха с репликите от сериала. Казваха й: "Благословен да е плодът" Joy На мен ми се видя свежа и адекватна там.

Общи условия

Активация на акаунт