The Handmaid's Tale - Тема II - May the Lord open!

• 56 660
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
Супер си, Мацето спойлера Joy
Колко хубаво, че имаме спойлер и Ивон Страховски е там.. Чудех се какво ще стане с георинята й и дали ще се върне толкова скоро след раждането.
Още нямат дата за премиерата на сезона явно.

# 661
  • София
Супер си, Мацето спойлера Joy
Колко хубаво, че имаме спойлер и Ивон Страховски е там.. Чудех се какво ще стане с георинята й и дали ще се върне толкова скоро след раждането.
Още нямат дата за премиерата на сезона явно.

има, нали сложих снимка назад, 26ти Април Simple Smile

Сега да не правим изводи,ама май са към приключване на снимането, това може да е нещо от финала....

# 662
Не видях дата. А вчера четох някъде за старта на новите сезони и Прислужницата я нямаше точно, защото нямали дата за премиерата. Ама щом е на 26-ти супер. Kissing Heart

# 663
# 664
  • София
Ще пуснат кратък трейлър по време на супер боула в неделя, тук има също къс тийзър

https://deadline.com/2019/02/handmaids-tale-super-bowl-ad-hulu-w … r-1202547800/amp/

# 665
Ще пуснат кратък трейлър по време на супер боула в неделя, тук има също къс тийзър

https://deadline.com/2019/02/handmaids-tale-super-bowl-ad-hulu-w … r-1202547800/amp/

няколко секунди, но пак е нещо.

Да разбирам ли, че сериала ще стартира през юни? Confused

Корицата на втората книга.

# 666
  • София
Не е още никъде официално потвърдено, можеби неделя ще разберем.

# 667
  • София
https://www.instagram.com/p/BtcD6I-g4wa/?utm_source=ig_share_she … hid=1c3rxfh9c4gtb

Май само 2-3 кадъра има от новия сезон

# 668
  • София
Сутринта ги гледах и аз, много се разочаровах, тъй като очаквах повече ново инфо и за Прислужницата, и за Троновете.

# 669
  • София
Вече е ясна датата на премиерата на 3 ти сезон - 05.06.2019г. Ей, го къде е, не остана Simple Smile

# 670
  • София
Супер, таман почти ще се разминат с друг много чакан сериал.Sunglasses

# 671
Вече е ясна датата на премиерата на 3 ти сезон - 05.06.2019г. Ей, го къде е, не остана Simple Smile

Що за глупост е тази да пускат сериали през лятото? Ей така беше с троновете едната година. Ама американци са, какво да им се чуди човек. Те не почиват Joy
Ами ще чакаме, какво друго ни остава?

# 672
  • София
Спокойно, премиерата е с 3 епизода, тъкмо по време на почивката да се изглеждат Joy

# 673
Спокойно, премиерата е с 3 епизода, тъкмо по време на почивката да се изглеждат Joy

Искаш да кажеш, че в деня на премиерата ще пуснат 3 епизода, а следващите седмици по един? Joy Ми добре са го измислили. Устройва ме мен. Joy

На HBO GO са качили "Чайка" с Елизабет Мос. Тези дни смятам да го гледам, въпреки че обикновено американските екранизации на руски класики не се получават много добре.

# 674
  • София
Така мернах да пише, първия сезон също беше с 3 епизода премиера , втория беше с 2 епизода. Дано не ви излъжа

Общи условия

Активация на акаунт