Звездни компромати- 367 част

• 77 656
  • 764
  •   1
Отговори
# 690
# 691
# 692
Кит Харингтън и Роуз Лесли от Игра на тронове ще се женят утре в скромното замъче на булката, която се оказва с шотландски благороднически произход.

Още снимки от замъка.

Много хубава двойка.Simple Smile
Еми да ме прощават, ама много запуснат замък на външен вид. А пък там, дето са шатрите за сватбата в ляво е като разорана нива.
То хубаво да си благородник и да имаш замък, ама по замъка посрещат, дет'се вика.

# 693
# 694
Замъкът е вълшебен, останаха ми очите. Защо не се намери и за мен един благородник с такъв Sleepy, защоооо??

# 695

Истинска звезда, не останаха такива дори в световен мащаб! Уникално караоке, Ливърпул със сигурност е пощурял!!!

Разкошен е! ❤❤ И на мен много ми хареса. Много мил човек.
С Джагър няма ли?

# 696
  • София
Кит Харингтън и Роуз Лесли от Игра на тронове ще се женят утре в скромното замъче на булката, която се оказва с шотландски благороднически произход.

Още снимки от замъка.

Много хубава двойка.Simple Smile
Дано да пуснат снимки...Роуз е много интересна мацка, харесвам я!

# 697
Вярно, че около шатрите не е много ок работата, но пък отвътре и отвън замъкът е страхотен. Не исках да броя баните - май не са малко. А в някои стаи ми се прииска да се събудя сутринта. И това при положение, че по принцип си не си падам по такъв тип обзавеждане.

# 698
От мен имате Крис Прат, съвсем актуален от новия си филм.
Скрит текст:
Най-накрая се вразуми и се разведе, че исках да кажа: Свободен е!
Скрит текст:

# 699
# 700
Искам да живея в този замък Heartpulse едно стайче да ползвам само

# 701
И като сме на футболна вълна, от мен:
Лорис Кариус

Адам Лалана

Извинявам се, пиша от телефон и не знам как да направя скрит текст. Flowers Hibiscus

# 702
О, Лалана е много сладък Simple Smile

# 703
  • На ръба..
Дайте да им видим бащите на тея футболисти 😂😂

# 704
Дайте да им видим бащите на тея футболисти 😂😂
Е аз затова седя тук кротко, пия  си биричка (Младо пиво! не какво да е) и сега ще гледам дузпата и гледам мача заради Рюрик Гислассон, поне е на 30, по-близко до мен, не е в подсъдна възраст.
Айде късмет!
Е, няма късмет! Б@ си тъпия пропуск!

Общи условия

Активация на акаунт