Милано - 10

• 67 575
  • 751
  •   1
Отговори
# 180
  • Бургас
Погледнах току-що сайта на Райън, пише си Милано Бергамо на разписанията. Говоря за октомври.

# 181
Райън определено кацат на Бергамо, когато тръгват от Пловдив , полетите от София кацат на Малпенса

# 182
  • Бургас
Ние ще сме от Бургас Simple Smile

# 183
Момичета, Ще пътуваме Октомври до Милано и сега гледах в гугъл мапс, че от спирката на Бергамо до хотела ни е 1.37мин  с "метро" или с кола е 40мин. Също така ние искам да обикаляме с приятели до венеция или верона, до Комо, та въпроса ми е, някой знае ли колко струва влака до венеция, до комо? Също така билета за метрото за да стигнем до центъра? Защото гледах коли за по 35-40€ на ден което значи по 20€ на семейство, аз мисля че е ок и че влаковете ще са по-скъпи, какво мислите вие?

# 184
Сайтът на влаковете е trenitalia.com. Вижте кои градове искате да посетите и ще прецените как е по-изгодно за вас.

# 185
По-назад в темата имаше постнат линк за влакове до Венеция за 9,90 евро на посока  https://www.italotreno.it/it?ns=0&wtk=Search.GOOGLE.1.+Italo … XtGkaAspqEALw_wcB   аз също обмислям Венеция, но май ще се откажа не ми се пътува толкова.

# 186
  • Toronto, Canada
Момичета, Ще пътуваме Октомври до Милано и сега гледах в гугъл мапс, че от спирката на Бергамо до хотела ни е 1.37мин  с "метро" или с кола е 40мин. Също така ние искам да обикаляме с приятели до венеция или верона, до Комо, та въпроса ми е, някой знае ли колко струва влака до венеция, до комо? Също така билета за метрото за да стигнем до центъра? Защото гледах коли за по 35-40€ на ден което значи по 20€ на семейство, аз мисля че е ок и че влаковете ще са по-скъпи, какво мислите вие?
Има shuttle автобуси на метрото и до центъра са за 40 мин за 5-6 евро. Повечето шатъли са на 30 мин и им аот различни фирми.

# 187
  • Milano
Здравейте!

Май зимният период ще може да се лети само от София до Милано.
Пловдив, Бургас и Варна ги спират.

Тук е пълна каша: Laughing

Страхотна тема, за първи път ви чета. Опитах да изчета цялата за да не задавам глупави въпроси, но въпреки това останаха няколко ..... ха хах ах

- От разни сайтове на метрото останах с впечатление че работи и нощем - така ли е или бъркам? - интересувам се дали по нощите ще има проблем от централната гара да се предвижа до мястото за шатълите до малпенса, защото полета е много рано. Чудя се също така дали да наемам хотел някъде около Кордона за няколко часа през ноща ...... идеята ми е да пристигнеме от Пескиера на центраната гара и от там метро до кордона и от там шатъл до летището, та ако пристигнеме в 4 часа през ноща на централната гара ще може ли да хванеме метрото и съответно шатъла в 5 часа за да може 5,40 да сме на летището и съответно 7 ч полета. Или да търся вариант да пристигнеме на централната гара през деня , да се помотаеме малко , да се настаниме в хотел и съответно рано сутринта да се изтреляме към летището.

- Не мога да се ориентирам - кой ще стачкува и дали това евентулано ме касае - пише железопътен транспорт но не разбрах в цяла италия или в някоя област
23/09/2018   24/09/2018   OSR ORSA FERROVIE   Ferroviario   PERSONALE SOC. TRENORD   23 ORE: DALLE 03.00 DEL 23/9 ALLE 02.00 DEL 24/9   Regionale   13/07/2018   13/07/2018 15:

Под Пескиера какво да разбираме Пескиера дел Гарда ли?

Пескиера Борромео е тук зад Линате, на мен Пескиера това ми говори. Grinning

Шатълите за Малпенса тръгват от Ц.гара. От Кадорна тръгват влакове за натам.
И пътя е средно 55мин до Т1.

С какво смятате да се придвижите от Пескиера дел Гарда в този час (04.00ч)?
Единственото логично за мен е с кола.
Питате за влакове, но влакове няма оттам през нощта.
Освен, че разстоянието е 120км и за час си в Милано.

Последна редакция: вт, 28 авг 2018, 11:00 от regina di cuori

# 188
  • София

Страхотна тема, за първи път ви чета. Опитах да изчета цялата за да не задавам глупави въпроси, но въпреки това останаха няколко ..... ха хах ах

- От разни сайтове на метрото останах с впечатление че работи и нощем - така ли е или бъркам? - интересувам се дали по нощите ще има проблем от централната гара да се предвижа до мястото за шатълите до малпенса, защото полета е много рано. Чудя се също така дали да наемам хотел някъде около Кордона за няколко часа през ноща ...... идеята ми е да пристигнеме от Пескиера на центраната гара и от там метро до кордона и от там шатъл до летището, та ако пристигнеме в 4 часа през ноща на централната гара ще може ли да хванеме метрото и съответно шатъла в 5 часа за да може 5,40 да сме на летището и съответно 7 ч полета. Или да търся вариант да пристигнеме на централната гара през деня , да се помотаеме малко , да се настаниме в хотел и съответно рано сутринта да се изтреляме към летището.

- Не мога да се ориентирам - кой ще стачкува и дали това евентулано ме касае - пише железопътен транспорт но не разбрах в цяла италия или в някоя област
23/09/2018   24/09/2018   OSR ORSA FERROVIE   Ferroviario   PERSONALE SOC. TRENORD   23 ORE: DALLE 03.00 DEL 23/9 ALLE 02.00 DEL 24/9   Regionale   13/07/2018   13/07/2018 15:

Под Пескиера какво да разбираме Пескиера дел Гарда ли?

Пескиера Борромео е тук зад Линате, на мен Пескиера това ми говори. Grinning

Шатълите за Малпенса тръгват от Ц.гара. От Кадорна тръгват влакове за натам.
И пътя е средно 55мин до Т1.

С какво смятате да се придвижите от Пескиера дел Гарда в този час (04.00ч)?
Единственото логично за мен е с кола.
Питате за влакове, но влакове няма оттам през нощта.
Освен, че разстоянието е 120км и за час си в Милано.
Имам предвид Пескиера дел Гарда. Предвижването е с Фликсбус.
НО вече предвиждаването ще е от Верона, защото там ще върнеме рент а кара.
А нощем има ли шатъли от Ц. Гара? Ако правилно виждам в сайта на летището пише че са денонощни

# 189
  • pomorie
Здравейте, в средата на октомври замислям пътуване до Майорка, имаме 5-6 часа престой в Милано, не ми се виси на летището. Как мислите ще можем ли да по обиколи за това време?

# 190
  • Milano

Имам предвид Пескиера дел Гарда. Предвижването е с Фликсбус.
НО вече предвиждаването ще е от Верона, защото там ще върнеме рент а кара.
А нощем има ли шатъли от Ц. Гара? Ако правилно виждам в сайта на летището пише че са денонощни

Има, но са по-нарядко (не на 20мин като през деня).
Влезте в сайта на съответните фирми и им вижте разписанието. Напр. Малпенсашатъл има в 02.15ч, 03.15ч и т.н.

Погледнах Фликсбус от Верона до Милано - първият е в 03.00ч и пристига в 05.20ч, последният за деня пристига към 02.00ч, но не на Централна ж.п гара, от която тръгват шатълите, а на автогарата в Лампуняно.
Вероятно сте обърнали внимание.

Здравейте, в средата на октомври замислям пътуване до Майорка, имаме 5-6 часа престой в Милано, не ми се виси на летището. Как мислите ще можем ли да по обиколи за това време?

Ако не кацате на Линате не сте в Милано, а на около час път.
Изиджет летят до Майорка от Т2 на Малпенса, което е зона Варезе.

# 191
  • Вестерос
Според мен не си заслужава 6-те часа да се ходи до Милано. Само 2 са в път.

# 192
  • София
regina di cuori наистина не съм съобразила мястото на което идва Фликсбуса. Явно ще трябва да обмисля друг вариант- може би ще спиме една вечер в милано и то някъде около гарата ще трябва да е ........

# 193
Здравейте момичета ще ползвам Билети ''аз пътувам навсякъде в Ломбардия''. Има ли някаква обция освен транспорт да има карта и с входове на забележителности ?
И не мога да измисля дали бихме могли да запълним цяла нощ време в Бергамо за ранен полет без да запазваме хотел. Вашето мнение. До към 5 часа и после към летището.

Благодаря !

# 194
  • In transit
А защо трябва да си го причинявате? Просто ще станете сутринта в 5 и ще идете на летището.

Реджи, добре дошла. Hug Без теб темата пустее.

Общи условия

Активация на акаунт