СЕДМИ клас – 9 – Време е желания да заявим (18.06.2018–24.06.2018)

• 71 982
  • 1 110
  •   1
Отговори
# 735
  • Пловдив
Да питам, в събота работят ли училищата гнезда за подаване на документи на место?

В Пловдив приемат само в работни дни. За други градове предполагам е същото, но може и да има изключения.

# 736
  • Варна
И във Варна е само в работни дни - в информацията, която е качена на сайта на РУО работното време на 20, 21, 22, 25 и 26 юни е от 9.00 до 17.30 ч.

Моят съвет е подавайте електронно - бързо, лесно и възможно 24 ч

# 737
  • София
Детето подаде заявлението през системата под зоркият ми поглед. Съобразихме се изцяло с неговите желания без оглед на баловете от минали години.

# 738
Здравейте, кога ще качат бланка на заявление за участие във второ класиране?

# 739
  • Пловдив

Не я качват. Дават ти я на място в училището, където детето е прието на първо класиране.
така или иначе се подава там

# 740
  • София
За второ класиране - в училището, в което  детето е прието на първо.

# 741
Благодаря за бързите отговори! А някакви документи прилагат ли се към заявлението?

# 742
  • Пловдив
Благодаря за бързите отговори! А някакви документи прилагат ли се към заявлението?

Не

# 743
Вземи си я оттук
  Заявление за участие във второ класиране – последната 24-та страница 

# 744
  • София
Детето подаде заявлението през системата под зоркият ми поглед. Съобразихме се изцяло с неговите желания без оглед на баловете от минали години.

И ние така, на последно място е немската, сложи я да ми направи кеф, след първа английска  Mr. Green

# 745
Ей,нямам търпение да дойда на работа ,за да видя какво сте творили и сътворили.От нас време нямам.
  Ние днес в обедната почивка ще ходим в гнездото с младежа.Тъй като никой не ми обърна сериозно нимание снощи относно желанията,днес събудих и него и баща му по-рано.Да стават да говорим.И двамата ме обявиха за луда,нали си е казал какво иска,какво толкова има да говорим.Човекът изброи три желания и това е.Предложих да огледаме и област Плевен-още по-луда станах.
    Ми това е-днес на обед отиваме в гнездото,не иска онлайн.Мами- приятелки казаха,че е много добре организирано и Оправно!
    Аз да питам,как става класирането-по места ,или някак си централно някъде.В смисъл,има ли вариант в Монтана класирането да излезе преди Варна,напр.?
     Подканям за книгите,няма чуваемост.Но това ще е временно състояние,нищо ,че гимназистът си мисли,че не мога да му надвия.
     Вечер съм на две малки ракии и после рЕзко на мента със спрайт!Това за протокола.

# 746

catnadeen,
За първите - напишете ги както иска детето. Никога не се знае. НЕГ на следваща позиция, ако става въпрос за 91 НЕГ е излишно, защото е с по-висок бал. Испанската си я напишете, щом детето я иска. За другите, щом няма определени интереси, бих го накарала да мисли за френската и НТБГ / вижте баловете/. Така бих направила аз.

jubajuba, НЕ/РЕ/ БЕЛ.
Има противоречие - хем както иска детето, хем не пишете 91 НЕГ, защото е с висок бал. Никой не знае с какъв бал ще бъде.

# 747
Не разбирам, защо не си пишете всички желания, както са. Изредете повечко, ако смятате, че нямате шанс за 91 НЕГ, но си го напишете ако е в желанията.
Това, че според миналогидишния прием, детето не би било прието е много относително. Все пак тази година всички са се "насочили" към БУЗЕМА, шивашкия и още едно. Bowtie

# 748
  • 1st floor
Благодаря на всички, които отговориха на въпросите ми. Също така събирам мнения за паралелките в 7 СОУ , 133-то Английски с руски, Джон Атанасов - Системно програмиране или Приложно програмиране и Ломоносов - Компютърна техника и технологии. Мисля си да ги подредя някъде накрая, за да се застраховаме, нооо хич не са ми на сърце. Нямам и идея как да ги разпределя по номера.  newsm78 newsm78 newsm78

# 749
  • София

И ние така, на последно място е немската, сложи я да ми направи кеф, след първа английска  Mr. Green

Тя идеята на желанията е точно такава. Иначе щяха да ги разпределят по бал. За мен не е важно да бъде прието на първо класиране. Дори няма значение дали ще е по 25 желание примерно. Ние със сигурност ще  играем на второ класиране, но ще се борим само за желанията си.

Общи условия

Активация на акаунт