СЕДМИ клас – 9 – Време е желания да заявим (18.06.2018–24.06.2018)

• 71 966
  • 1 110
  •   1
Отговори
# 750
  • София

catnadeen,
За първите - напишете ги както иска детето. Никога не се знае. НЕГ на следваща позиция, ако става въпрос за 91 НЕГ е излишно, защото е с по-висок бал. Испанската си я напишете, щом детето я иска. За другите, щом няма определени интереси, бих го накарала да мисли за френската и НТБГ / вижте баловете/. Така бих направила аз.

jubajuba, НЕ/РЕ/ БЕЛ.
Има противоречие - хем както иска детето, хем не пишете 91 НЕГ, защото е с висок бал. Никой не знае с какъв бал ще бъде.

Няма противоречие. Идеята е, че няма смисъл на по-задна позиция да се пише гимназия с по-висок бал, защото няма как детето да се класира на нея, напр. на второ класиране. Защото ако се класира в гимназиите с по-нисък бал, но подредени на по-предно място в желанията, няма как на второ класиране да се върне на по-задно място в гимназия с по-висок бал.

# 751
Санака, Мандаринка, казвайте ги навреме тези факти!.. .. За Везни-то имам предвид Simple Smile Sunglasses То и аз така, същата убава зодия съм - Joy хубава, умна, компетентна, лакардийка, с чувство за хумор...., ама много колебаеща се, та затуй изпих вермута, че да се свърши колебаенето. Ама едно пусто ми стана след финала... , викам си - можех още да си поиграя със системата.
Забава голяма, вдетиняваш се на воля - цъкаш, местиш нагоре-надолу паралелки, ходиш из разни училища в др. области,... Така попаднах на аналог на БУЗЕМА, казва се "Златна нива", но няма да кажа в кое РУО е, че ще вдигнете бала за там!
Хора, не пропускайте шанса да подадете онлайн- забавно, удобно, вълнуващо и незабравимо е! Wink  Все пак не мож иди с чаша в ръка в гнездото, нали GrinningStuck Out Tongue Winking Eye
И да прикачиш мед. св. е забавно, моето е два файла, прие ги системата безпроблемно! Не се кахърете по опашки в гнезда. В гнездата няма климатик- ни във фоайето, дето се пише и те консултират уж/ние тук сме по-осведомени/, ни в стаите, дето са комисиите по приема.

Последна редакция: чт, 21 юни 2018, 15:28 от *Камея

# 752
  • София
Ние още не сме подали.
Мислим и се чудим. newsm78 Пренарежда щерката всяка вечер желанията. ooooh!
Чудя се, НПМГ дали да го пишем изобщо, като тя не е ходила на вътрешните изпити -биология,к химия, т.н?

# 753
  • София
Санака, Мандаринка, казвайте ги навреме тези факти!.. .. За Везни-то имам предвид Simple Smile Sunglasses

А ти каза ли навреме за забавата с цъкането на желания цял ден?  Mr. Green Не! Изчака ме да пусна и тогава - колко забавно било.  Crossing Arms

Пропусна да кажеш за везните - талантливи, интелигентни, всестранно развити, тихи, скромни и набожни.  Joy

# 754
Скрит текст:

catnadeen,
За първите - напишете ги както иска детето. Никога не се знае. НЕГ на следваща позиция, ако става въпрос за 91 НЕГ е излишно, защото е с по-висок бал. Испанската си я напишете, щом детето я иска. За другите, щом няма определени интереси, бих го накарала да мисли за френската и НТБГ / вижте баловете/. Така бих направила аз.

jubajuba, НЕ/РЕ/ БЕЛ.
Има противоречие - хем както иска детето, хем не пишете 91 НЕГ, защото е с висок бал. Никой не знае с какъв бал ще бъде.

Няма противоречие. Идеята е, че няма смисъл на по-задна позиция да се пише гимназия с по-висок бал, защото няма как детето да се класира на нея, напр. на второ класиране. Защото ако се класира в гимназиите с по-нисък бал, но подредени на по-предно място в желанията, няма как на второ класиране да се върне на по-задно място в гимназия с по-висок бал.
Нямах предвид тазгодишните вариации да се цъкат напосоки паралалки, само и само да ги има в списъка, или да се пускат заявления за кеф в други РУО (където ще се изправят на нокти на първо класиране).

В тази връзка -
Цитат
БУЗЕМА rulZZ!
Айде на Желанията Sweat Smile

# 755
  • София
Ей, най-хубавия профил си взела в Бузема! Не е честно! Както е казал хамстерът - аз тогава няма да играя! Frowning1

Последна редакция: чт, 21 юни 2018, 13:05 от sanaka

# 756
Не си правете такива бъзици, че ми се е случвало да поръчам в магазин нещо, което сложих само да проверя работи ли отстъпката Laughing да нямаме новина - ...тази година ученик с 495 точки беше приет в БУЗЕМ-а...Bowtie

П.П. Но като видях снимките, изглежда много приятно ученето там Simple Smile

# 757
Момичета СПеШЕН въпрос???
Детето на приятелката ми учи в спортно училище.Ще учат до 30 юни.Не им дават свидетелството,а те ще изпуснат срока за кандидатстване....какво да направят???

# 758
Ей, най-хубавият профил си взела в Бузема! Не е честно! Както е казал хамстерът - аз тогава няма да играя!
Мммм, ще те включа де, за момите е идеален профил. Няма да се ровят в нета "как се гледа Антуриум" Simple Smile

# 759
Детето на приятелката ми учи в спортно училище.Ще учат до 30 юни.Не им дават свидетелството,а те ще изпуснат срока за кандидатстване....какво да направят???
Наскоро ми писаха по подобен казус, но ми казаха, че в спортните училища успяват да издадат по-рано свидетелствата на децата, които ще кандидатстват по държавния план-прием. Ако отказват да им съдействат, да се обърнат към РУО. Ако ще остава в същото училище, мисля, че не подава наново документи за кандидатстване.

# 760
  • Sofia
Lorenca, по спомен СМГ трябваше да е на 10-то място, не на трето.Grinning

# 761
  • София
Ей, най-хубавият профил си взела в Бузема! Не е честно! Както е казал хамстерът - аз тогава няма да играя!
Мммм, ще те включа де, за момите е идеален профил. Няма да се ровят в нета "как се гледа Антуриум" Simple Smile

И е пълно със съученици от мъжки пол! Heart Eyes

# 762
Скрит текст:
И е пълно със съученици от мъжки пол! Heart Eyes
То и в СМГ-ТО така Bowtie

# 763
  • София
Детето подаде заявлението през системата под зоркият ми поглед. Съобразихме се изцяло с неговите желания без оглед на баловете от минали години.

И ние така, на последно място е немската, сложи я да ми направи кеф, след първа английска  Mr. Green

Тя идеята на желанията е точно такава. Иначе щяха да ги разпределят по бал. За мен не е важно да бъде прието на първо класиране. Дори няма значение дали ще е по 25 желание примерно. Ние със сигурност ще  играем на второ класиране, но ще се борим само за желанията си.

Аз се надявам още на първо класиране да я приемат по първо желание в Испанската  и да приключим тази сага.

Не барайте СМГто, бяхме си наравно в него, сигурно е имало квоти по мое време Simple Smile

Вие майтап си правите, но щерката в сегашния клас почти нямат момчета, голяяяяяма мъка.... в събота возих 5 нейни съученички(колата ми е 6 местна  Mr. Green) споделиха, че мечтаят да са 50/50....

# 764
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!

Като начало - питайте в самото училище, ръководството и в МОН и РУО.
Ако са към МОН, не вярвам да свършват тогава, а ако тогава им раздават свидетелствата, защото до тогава имат някакви други мероприятия, би трябвало да са оформени и нужните оценки да са нанесени в системата. Няма как да не е измислено, освен ако училището не е със специален статут някакъв, ама и тогава не ми се вярва.

Общи условия

Активация на акаунт