Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 69

• 93 084
  • 771
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Около 1000лв, ако извадят една яйцеклетка.
Пункция, оплождане и трансфер са 950лв.
Хормони и прегнил към 60.
Малко над 1000 може би.

# 166
  • София
На мен ми излезе около 1100 лв.

# 167
А как се заплаща събирането и замразяването на Е на ЕЦ? 

# 168
  • София
Плащаш всяко замразяване. Мисля, че беше по 200 лв. При съхранението на първия ембрион се подписва договор за определен срок. Плаща се съхранението - 50 за месец, 150 за 6 месеца.
Следващите се добавят с анекси към този договор и се плаща само замразяването, без наново да се плаща съхранение.

# 169
  • София
аз за ембрионите плащах за всеки ембрион отделно замразяване.
но за яйцеклетките платих 200лв за три яйцеклетки, извадени по различно време.

# 170
Привет!Може би някъде е писано,но не успях да намеря нищо за това.
Та да попитам дали някой знае нещо?Заповедта от фонда ми е издадена,но аз я отложих за Септември и днес след преглед Перси ми каза,че най-добрия вариант за мен е на спонтанен цикъл и се чудя дали може тази заповед да я използвам за това,но от болницата ми казаха,че трябва да попитам фонда.Някой да е сменял заповед?

# 171
За да те одобрят от фонда за ЕЦ АМХ трябва да е между 1-1,4. Звънни директно на телефоните на фонда и питай тях.

# 172
Здравейте, момичета,
дали някоя от вас е пила Аримидекс по продължително време?
След неуспешен трансфер сме и доктора каза,че иска да направим хистероскопия с биопсия,за да видим на какво се дължи неуспеха. Даде ми да пия Аримидекс 2 х 1 за 28 дни. След като прочетох листовката се притесних не толкова от дозата,колкото от продължителността на приема. Изрових доста информация в нета,но не открих кой знае каква информация и за това реших да питам тук.

# 173
Здравейте, момичета.Да разбирам ли, че с АМХ 3,8, фондът няма да ми плати ин витро на ЕЦ( предпочитан за мен вариант), въпреки че за тях е около 7-8 пъти по евтино? Кандидатствам с двустранна тубарна непроходимист Frowning Може и аз да се бъркам...

# 174
  • София
Заринка, обади се във фонда и питай. Или в темата за ЦАР.
В сайта има изискване единствено АМХ да е над 1. Твоето 3,8 си е супер!

# 175
  • София
За да имаш право на ЕЦ, АМХ трябва да е между 1 и 1.4 или да имаш слаб отговор на предходни стимулации - до 3 яйцеклетки май беше. За тях не е по-евтино, защото пак покриват до 5 хил.лв., но с една заповед имаш право на 4 процедури  на спонтанен цикъл, вместо една стимулирана.

# 176
  • Cobrs
Момичета, днес ми е 2 ден от МЦ (на естествен цикъл съм). Мислите ли че имам време за една пункция или предвид летния отпуск на болницата няма да успея да се доредя??

# 177
Момичета, днес ми е 2 ден от МЦ (на естествен цикъл съм). Мислите ли че имам време за една пункция или предвид летния отпуск на болницата няма да успея да се доредя??
Май трябва да се обадиш на лекаря си.

# 178
Здравейте. Има ли записани часове за след отпуската? Аз опитах, но тактично ми казаха след 15ти август...

Последна редакция: ср, 11 юли 2018, 10:13 от Zarinkata

# 179
  • Sofia
Здравейте, при положителен резултат на теста на кой трябва да звънна, на спешния телефон или направо на регистратура за запазване на час за преглед.

Общи условия

Активация на акаунт