Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 69

• 93 312
  • 771
  •   1
Отговори
# 450
Еха...поздравления 11 яйцеклетки, това си е като джакпот. Какви препарати използвахте както за успешният така и за неуспешните опити.Зная че за всеки е индивидуално и все пак е от значение.

# 451
За неуспешния но не в Надежда -Гонал Ф и Цетротид ,а за успешния  в Надежда Пурегон три дни и три дни Менопур и пак Цетротид .

# 452
Здравейте, бременна в 10 г.с изследвах ТСХ, което е 2,29. Не приемам в момента никакви хормони. Зимата бях на Еутирокс, тъй като ТСХ-то беше над 2.5, а ми предстоеше трансфер. На 19.06 ТСХ - то беше 1,7, без прием на хормони за повече от месец. Направих консултация с доктор Хедер, която заключи, че нивото на хормона е в норма за срока на бременността, не е необходим прием на Еутирокс и дори не е необходимо последващо изследване на хормона. С предната ми бременност, приключила успешно, около 11 седмица, отново бях изследвала ТСХ, което пак беше около 2.5, тогава доктор Начев ми назначи терапия с Л-тироксин 50мг. Не искам да подлагам преценката на доктор Хедер под съмнение, но просто ми се иска да чуя и вашето мнение  Blush Много благодаря

# 453
И моето TSH беше точно 2.29 в 10 г.с ,но аз никога не съм пила лекарства и никога съм нямала проблем .Следящият ми АГ ,каза че е супер и повече не съм го изследвала .Аз даже бях го пуснала на своя глава.

# 454
Благодаря shannel Simple Smile

# 455
Еха...поздравления 11 яйцеклетки, това си е като джакпот. Какви препарати използвахте както за успешният така и за неуспешните опити.Зная че за всеки е индивидуално и все пак е от значение.

Успешният опит е от стимулация с Мериоферт и Фостимон.

При предишни стимулации са ми слагани - Мерионал; Гонал +Менопур, Фостимон, Фостимон + Менопур, само Менопур.

# 456
Здравейте, бременна в 10 г.с изследвах ТСХ, което е 2,29. Не приемам в момента никакви хормони. Зимата бях на Еутирокс, тъй като ТСХ-то беше над 2.5, а ми предстоеше трансфер. На 19.06 ТСХ - то беше 1,7, без прием на хормони за повече от месец. Направих консултация с доктор Хедер, която заключи, че нивото на хормона е в норма за срока на бременността, не е необходим прием на Еутирокс и дори не е необходимо последващо изследване на хормона. С предната ми бременност, приключила успешно, около 11 седмица, отново бях изследвала ТСХ, което пак беше около 2.5, тогава доктор Начев ми назначи терапия с Л-тироксин 50мг. Не искам да подлагам преценката на доктор Хедер под съмнение, но просто ми се иска да чуя и вашето мнение  Blush Много благодаря

Моето TSH в 13 г.с. беше 2.59. Никога не съм имала проблеми с този хормон и обикновено е под 2 дори. Проследяващата ми лекарка в Токуда каза, че е на горна граница, но е ок. А доктор Михова от Надежда каза, че е идеално и се чуди защо всички лекари в БГ искат да е едва ли не под 2, за нея нормалното си е до 4.00. Така че супер ти е хормона, няма от какво да се притесняваш .  Доколкото знам се повишава леко с напредване на бременността. 

# 457
  • София
Някой да има представа Персенска тази събота или другата дали е на работа?

# 458
  • В сърцето на любимия човек
Миналата беше на работа, предполагам, че тази ще почива.

# 459
  • Sofia
На 08 другата събота е Цветков, днес си записах час за тогава.

# 460
  • София
Ех, как се надявах да е на работа на осми. Тя ми каза за ЗЕТ да си запиша час за 10,11 или 12 ден. 13 ден дали е късно?

# 461
  • В сърцето на любимия човек
Запиши си за 9ти ден

# 462
  • София
Това ще е идеално, тогава ще си запиша за девети ден.

# 463
  • Варна
Здравейте, момичета Simple Smile Аз вече ще съм при Персенска. Сложиха ми блокираща инжекция вчера и на 12 септември (ако до тогава ми е дошло) стартираме Simple Smile Въпросът е, че предната док ми беше казала, че като стартираме първия път изписват дози за 4 дена, а след това се ходи през ден в клиниката. Мен основно ме вълнува кога ще ме викат, тъй като всички знаем, че болнични не се издават и с отсъствието от работа е малко,,, а съм и от Варна и пътя ми е много Simple Smile Ако може някой да сподели Simple Smile Благодаря Simple Smile

# 464
  • София
на около петия ден е следващия преглед.
после зависи от какво видят на прегледа, може и през ден, може и през два.

Общи условия

Активация на акаунт