Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 69

• 92 774
  • 771
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Той от 1-ви ли е на линия?
Чакам цикъл и да видим ще правим ли нещо Simple Smile

# 271
  • Sofia
На мен ми казаха, че се връща от 3 на работа.

# 272
Здравейте! Днес се обадих в клиниката за да ми дадат час за дрСтаменов. Записаха ме. Кога се обаждат обратно за дадат час - след ден-два-три?
Аз съм за втори тур ...така да се каже. Имам си едно прекрасно малко момиченце, благодарение на екипа на др Стаменов. Желая на всички успех! Гмуркам се отново на дълбоко. Бог да е с нас!

# 273
За кога ти записаха час?
Че и аз трябва да се нареждам на опашката.

# 274
Гердаа:hugs: как си ти? Как е бебчето? набързо прехвърлих назад. Много се радвам за теб! Къде успя? При Стаменов ли? На мен казаха, че ще ми се обадят. Аз едва днес се обадих. Не очаквам да ми върнат обаждане в близките няколко дни. А на теб няма ли да ти е тежко да се впуснеш в нова битка с бебче на ръце?!?!? герой си ти

# 275
Няма начин, часовникът тиктака.
Възрастни родители сме, за това искаме детето да си има братче или сестриче, дай Боже!Да не е само.

# 276
  • София
Шакира 
Оправи си настройките  Peace :
Цитат
Потребителят 'Шакира' е забранил получаването на лични съобщения.

# 277
Някой задавал ли е въпрос през мобилното приложение на някой доктор? Дали отговарят?
Аз съм писала, но нямам отговор.

# 278
Някоя от вас да е правила ПИД в клиниката?

# 279
  • София
Да, аз. Питай.

# 280
# 281
# 282
Цената на ПИД  е 370лв на ембрион, доколкото разбрах. Въпроса ми е - дава ли на 100% верен резултат ? Може ли да гарантира, че въпросния ембрион е читав?

# 283
  • София
Цената е 320 на ембрион. Генетиците ще ти обяснят най-добре. Консултацията с тях преди/след ПИД е безплатна.

# 284
Мерси, Деси. Аз имам 2 замразени и незнам дали има смисъл.

Общи условия

Активация на акаунт