Търпите ли половинката Ви,да ви обижда ?

• 17 066
  • 100
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Аз пък, с риск да ме овикате, ще кажа че според мен понякога не е чак такава драма...
Най-страшното е за децата, израстват с усещането, че това е нормално и когато те станат жертва на насилие, физическо или психическо, стоят, защото "всички са така".

И на мен най-мъчно и ядно ми става за децата. Не стига, че психическият им тормоз е голям, ами и попиват примера и често става същите - мъжете насилници - емоционални, психически, физически, а жените изтривалки. За жените толкова не мио е жал - големи хора са, макар, че сигурно и при тях е от такъв пример...
От друга страна пък изпитанията са, за да се преодоляват и да станем по-силни

# 61
Скрит текст:
И аз я питах как се държи той с майка си, но не получих отговор.
Да, странна работа - на някакъв ник тук се сърди и отреагира, а на любимия - нищо.
Всъщност, никак не е странно....доста хора в къщи са по-ниски от тревата, а навън се развихрят и правят другите луди калинки.
"Силно" предполагам, че нейния "мъж" е точно обратния тип-навън е тиха мишка, а после си изкарва целодневния натрупан гняв към чуждите на нея.За да поизтупа малко смачканото си самочувствие...

Точно така,навън е съвсем различен,с приятелите си също,никога не се кара с тях.
Не се сърдя на някой тук,а изказвам мнение,че някак си ми е странно да определяш човек,дали е глупав или прост без да го познаваш.
Относно майка му,пред нея е по -нисък от тревата.

# 62
А говорили ли сте, че такова държание не ти харесва и няма да търпиш повече?

# 63
Точно така,навън е съвсем различен,с приятелите си също,никога не се кара с тях.
Не се сърдя на някой тук,а изказвам мнение,че някак си ми е странно да определяш човек,дали е глупав или прост без да го познаваш.
Това вече е лошо. Ако беше към всички, да кажем, характер, възпитание и т.н. Но сама виждаш разликата в отношението му към хората, които уважава и обича, прецени как гледа на теб, щом си единствената, която тъпче по този начин.

# 64
  • София
А говорили ли сте, че такова държание не ти харесва и няма да търпиш повече?
При такива хора с разговори не става. Следва "добре ще престана, но и ти не ме ядосвай, защото аз заради теб така се държа, ти адски ме изнервяш." Като кучето на Павлов- тренират отсрещния да е по- нисък от тревата, за да не попадне на гнева на другия отново. И всичко се завърта наново.

Как да гледа на нея- като на боксова круша за лабилността и комплексите си. Навънка драг, а вкъщи враг боклук

# 65
Това вече е лошо. Ако беше към всички, да кажем, характер, възпитание и т.н. Но сама виждаш разликата в отношението му към хората, които уважава и обича, прецени как гледа на теб, щом си единствената, която тъпче по този начин.

Той казва,че тях не ги обича,именно за това не могат да го нервират.

# 66
Психически тормоз по учебник.

# 67
  • Evil thoughts can hide, I'll help release the mind I'll peel away the skin, release the dark within.
Това ми звучи като "бия те, защото те обичам"...

# 68
Ами не е много нормална ситуацията ти. Не каза дали си опитала с ултиматум - ако направи пак тоя циркс обидите да го напуснеш.

# 69
  • Насред хаоса
Или знаят как да го насметат и са му показали, че тия работи при тях не вървят, та избирателно си "изпуска нервите". Разбира се, пред човек, за когото е сигурен, че няма да му противоречи и да го навре в миша дупка.

# 70

За обидни епитети, " много си глупава" " ще ти .. майката" "'много си проста" и т.н
Той не те обижда, а те псува.
Не е нормално и не трябва да го търпиш.
Мъжете, които псуват жените си, обикновено в един момент почват и да ги побийват.
Така че си прави сметката дали искаш да живееш с тоя тъпанар.
Нервен бил, нещастник пълен!

# 71
  • някъде в орбита...
Т.е. не обича майка си? Щото по думите му, ако я обичаше, щеше да я псува, нали... Rolling Eyes

# 72
Т.е. не обича майка си? Щото по думите му, ако я обичаше, щеше да я псува, нали... Rolling Eyes

Не толкова, колкото обича авторката. Един вид - чувствай се специална, че те псувам. Типично за такива манипулатори.

# 73
  • София /Абсурдистан
Не е нормално, разбира се. Това не бива да се търпи.
Ние сме нерваци и двамата с ММ и понякога си говорим на висок тон, но спорове разни за тъпотии, ама грубиянщини как ли пак не. Неуважение и лошо отношение няма да търпя от никого.

# 74
За "ще ти....майката"ще получи директно червен картон. Другите също не търпят оправдание.
Преди години при един полу-шеговит спор ММ ме нарече "Бухал такъв" и после дълго време му дърпах мустаците, пък представям си да ме напсува.

Зависи за какви обиди става въпрос. Има много тънкообидни хора, които правят драма, ако някой не хареса новите им обувки/супата/прическата и др. от този род. Или ако им се противоречи.
Та уточни поне за обидни епитети ли става въпрос, или за нещо друго?

За обидни епитети, " много си глупава" " ще ти .. майката" "'много си проста" и т.н

Общи условия

Активация на акаунт