Имот в Гърция? Какво ни трябва?

• 115 304
  • 845
  •   1
Отговори
# 690
Аз останах с впечатлението, че сто евро е депозит за сметката за тока? Синът ми го направи, но с помощта на преводача.
Лесен ли е гръцкият език, бързо ли се учи? Малко е досадно да не се разбираме с хората. Не всички говорят английски. Съседката е украинка, мъжът ѝ грък. Тя превежда от гръцкия му, аз от руския ѝ на ММ и обратно, сложно е Grinning

# 691
За застраховка не знам къде, но СОТ има в началото на Аспровалта до училището.
Никос се казва мъжът, разбира малко  български.

Интернет ползваме на Ermis и за момента, сме много доволни.

# 692
.

Последна редакция: чт, 13 юли 2023, 12:43 от bubkab

# 693
  • София
Някой дали е ползвал телевизия на А1 - дали работи ок в Гърция или е само за България?

# 694
  • София
Някой дали е ползвал телевизия на А1 - дали работи ок в Гърция или е само за България?

Последно А1 ползваха за сателитната телевизия Hellas Sat 3, което значи, че има покритие в Гърция, но за всеки случай звъннете и ги питайте.

# 695
Здравейте момичета, къде в Аспровалта мога да направя застраховка на имота?

# 696
  • София
Здравейте, бихте ли споделили сайтове за имоти в Гърция. Благодаря.

# 697
  • София
Здравейте, бихте ли споделили сайтове за имоти в Гърция. Благодаря.

Wine Glass
https://www.spitogatos.gr/en

# 698
Здравейте,
Някой има ли контакти на майстор в района на Серес, Офринио, Кавала, който да изработи и монтира пергола на тераса 15 кв. м.?

# 699
Има ли някой закупил имот в Офринио с Куртидис/Ремакс? Интересувам се какви такси да очаквам за месечна поддръжка? Управлението се предполага, че включва битовите сметки и данъците. Така ли е? Може и на лични

# 700
  • Атина
Има ли някой закупил имот в Офринио с Куртидис/Ремакс? Интересувам се какви такси да очаквам за месечна поддръжка? Управлението се предполага, че включва битовите сметки и данъците. Така ли е? Може и на лични
Битовите сметки могат да се плащат по банков път и таксата е около 0,30€ за всяко плащане (зависи от банката). Данъците също можете да си ги проверявате по интернет и да си ги плащате по банков път. Единствено за общите части (ако сте в блок) ще трябва да се разбирате с другите съсобственици как ще плащате, но можете всяка година след като напускате жилището да оставяте някаква предплата на домоуправителя и след това като идвате пак да си изравнявате сметките.

# 701
Искам да си изкарам AFM номер с цел последваща покупка на имот. Тази молба на гръцки ли трябва да е попълнена или може и на латиница? Някакви други изисквания има ли?
https://rescue.app.box.com/.../jpgdo9yyj35b2t6m1yvpstpo8a...

# 702
Здравейте,
Интересувам се за района на Ксанти. Някой може ли да ми препоръча адвокат за проверка на недвижим имот? Благодарна съм за всякаква помощ, т.к. всичко изглежда много бавно и неясно

# 703
  • София
Мога да препоръчам техникос от Ксанти за проверка на имот.или става дума за проверка за тежести (ипотека)?

# 704
Мога да препоръчам техникос от Ксанти за проверка на имот.или става дума за проверка за тежести (ипотека)?
За проверка за тежести.

Общи условия

Активация на акаунт