ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 6

• 22 993
  • 754
  •   1
Отговори
# 15
Да вметна само, че и Мартето Вачкова е в клипа към оная песен. Мнооого й се смях как крещи. Joy Ей така ако кряка и по Васко, тц тц, не ми се мисли...горкият човек. Joy

# 16
Дона Шекспирова ще си каже още Grinning

Радвам се, че не само аз съм запозната с цялата простия на тази земя. Grinning
Мале мале на Малена Мале манекен
Моля ти се, имаше и други тая вечер като слушахме и кайсиите, ама не мога да се сетя,то и колко вино изпихме тогава 4-те мацки, които бяхме, ама кайсиите ми се запечатаха Joy

# 17
Ще се и пропие, освен всичко. Ц ц ц ц

# 18
Да вметна само, че и Мартето Вачкова е в клипа към оная песен. Мнооого й се смях как крещи. Joy Ей така ако кряка и по Васко, тц тц, не ми се мисли...горкият човек. Joy
Горкият?! Васко?! Не се шегувай бе, човек! Joy На него каквото и да му се случи все ще е малко Grinning А Мартето ако може да не кряка много, кой отговаряше за второстепенните образи? Моля да се запише в бележка към сценария Joy Аз за нея драми няма да пиша, ефирното време е ценно, с други неща ще го запълним Joy Heart

# 19
Магда е най-яка да слухти и да носи клюки Wink Без драми, ако може аххахах

# 20
Горкият?! Васко?! Не се шегувай бе, човек! Joy На него каквото и да му се случи все ще е малко Grinning А Мартето ако може да не кряка много, кой отговаряше за второстепенните образи? Моля да се запише в бележка към сценария Joy Аз за нея драми няма да пиша, ефирното време е ценно, с други неща ще го запълним Joy Heart
Добре де, ще се поправя. То на него крякането ще му е малко хахахах. Мисля, че отговорник за второстепенните персонажи нямахме. Желаещ? Joy

# 21
Записвам! Болничен детектив е тя.
Някой, който да е останал без длъжност?
Майчето само котката ли ще гали?

Новина от последните минути: В Софийското метро чакали влак, дошъл ферибот.

# 22
 Честита темичка и благодарности на Хъмбъл Simple Smile
 Ооо, Магда заслужава да се самобичува, че 12310391 епизода свети на Борис и Ина да не съгрешат и накрая ги изтропка пред Фотев по най-малоумния начин.... Grinning
 Марио+китарата = мммм Heart Зорница трябва да си го пази много!

# 23
Хъмбъл , как смогваш на тази истерясала  супер-група  Peace Joy
 smile3525  за новото бижу !Това в началото с Батко-терористо за сплашване на противника ли е  Joy ?
Доне , кога  се излюпи  като Дулсе-Донето ?
Днес съм  много сгабена , не мога да ви вляза в ритъма .
Докато пиша  ми излезе ,че има 4 нови отговора  ooooh!

# 24
Цитат на: ddimitrova01 link=topic=1044310.msg36911358#msg36911358 date
Новина от последните минути: В Софийското метро чакали влак, дошъл ферибот.
Якоооооо!!!
Новата песен на София: Celine Dion - My heart will go on

Софиянец - starter pack Joy

# 25
Хъмбъл , как смогваш на тази истерясала  супер-група  Peace Joy
 smile3525  за новото бижу !Това в началото с Батко-терористо за сплашване на противника ли е  Joy ?
Доне , кога  се излюпи  като Дулсе-Донето ?
Днес съм  много сгабена , не мога да ви вляза в ритъма .
Ми...преди няколко страници...ddimitrova ми даде нов прякор....ма нещо не мога да се възприема още така под прикритие....

Батко - терористо е мега як, нали Wink

# 26
Ели, тя е сладураната на Кихот Joy

Гушкам котката, най-важната VIP личност на сета Grinning

# 27
Хаххахаххаххаг Дона Лиза, смея се с глас, а един човек в Южния парк вече събира животните по двойки. Joy Joy Joy

# 28
Софиянец от провинцията си пази колата :
https://www.vbox7.com/play:93a3f168a6

# 29
Хаххахаххаххаг Дона Лиза, смея се с глас, а един човек в Южния парк вече събира животните по двойки. Joy Joy Joy
Няма да е зле....че утре пак  щяло да вали Joy Joy Корабът готов ли е?

Софиянец от провинцията си пази колата :
https://www.vbox7.com/play:93a3f168a6
Ели се завърнааааа! Това превенция срещу градушка ли е?

Общи условия

Активация на акаунт