ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 6

• 23 190
  • 754
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Единият ден е ясен - неделя, нали тогава е свободен. Обаче се чудя, знаейки разпределението по дни от седмицата, коя от двете ни прекрасни девойки, фенки на Тони ще си жертва сутринта, за да може момчето да прави палачинки?

# 571
Единият ден е ясен - неделя, нали тогава е свободен. Обаче се чудя, знаейки разпределението по дни от седмицата, коя от двете ни прекрасни девойки, фенки на Тони ще синжертва сутринта, за да може момчето да прави палачинки?
Е.....една сутрин заради Зори и Марио бих жертвала.... какъв е проблема - вместо в 9, ще излезе от вкъщи в 7..... Blush

# 572
Хахах, Дона видях го бе, нарочно го написах.Grinning Скучно ми е нещо Confused

# 573
Хахах, Дона видях го бе, нарочно го написах.Grinning Скучно ми е нещо Confused

Ми как няма. Всички са се покрили...няма с кой да си гукам за палачинките, които прави Тони.

П.С. Научих го да ги обръща във въздуха Sunglasses

# 574
  • София
Брех, Дона, откак си смени името много си станала щедра. Само да съм сигурна, за един ден ли говорим или всяка събота? Не за друго, но да осъвременя графика;-)

# 575
Донатела, а аз мога ли да запитам защо в заглавието ти пак е Дон, а не Тон Кихот? Grinning
А палачинките със сладко или с течен шоколад? Щото ако трябва да почвам да правя и сладко от кайсии Joy

# 576
Брех, Дона, откак си смени името много си станала щедра. Само да съм сигурна, за един ден ли говорим или всяка събота? Не за друго, но да осъвременя графика;-)
Еее...не исках да си давам баш съботата....Flushed Че събота сутрин....е най-сладко....моля те.... Cry Pensive Може ли през седмицата? Той нали и без това е на график......

# 577
Аз пък да защитя сега Албенка малко хахах. Тя не го е зарязала в дъжда бе Дона, отишла е за дъждобрани. Все пак Тони не трябва да настива. Joy

# 578
Донатела, а аз мога ли да запитам защо в заглавието ти пак е Дон, а не Тон Кихот? Grinning
А палачинките със сладко или с течен шоколад? Щото ако трябва да почвам да правя и сладко от кайсии Joy

Ами...де да знам...първоначално беше Дон Кихот...щото си е Дон нали оригинално...после се сетих, че му казвам “Тон” и се получава смешно и го смених - да видя дали ще го забележи някой Kissing Heart Ама вие бяхте сравнително бързи...и го върнах. Макар че и Тон е яко Joy

Дон Кихот, Красавицата и Звярът обичат от праскови или от череши - да ти се намират? Blush

Лирично отклонение - яд ме е, че похабиха Красавицата и Звяра за историятя на Банков и Огнянова. Много повече им отива на Марио и Зорница.
И забелязвате ли как в предишния сезон тя беше “Огнянова”, а сега е “Зорница”?

# 579
  • София
Ааа Перличке, онова сладко от ягоди изядоха ли го, че ново ще правиш? Между другото сладко от кайсии много обичам.
И благодаря за разказа за концерта, миии още повече ме е яд, че го изпуснахме.

Яни, сега и Албена ли да включвам в графика ?! Дона, на Бенито ден ще дадеш ли?

# 580
На мен ми топли сърцето Марио като й каже "Зорница" 😍- с нежност го казва. Иначе е д-р Огнянова

Хъмбъл, ами казвай какво и как

Последна редакция: чт, 21 юни 2018, 22:40 от fchelata

# 581
Ааа Перличке, онова сладко от ягоди изядоха ли го, че ново ще правиш? Между другото сладко от кайсии много обичам.
И благодаря за разказа за концерта, миии още повече ме е яд, че го изпуснахме.

Яни, сега и Албена ли да включвам в графика ?! Дона, на Бенито ден ще дадеш ли?
Е, аз вече дадох една сутрин на Марио и Зори.......съвсем ще остана без мъж
Пробвай се при Майчето JoyJoyJoy
Освен това тя работи с него...в една болница...какво повече?

# 582
Аз пък да защитя сега Албенка малко хахах. Тя не го е зарязала в дъжда бе Дона, отишла е за дъждобрани. Все пак Тони не трябва да настива. Joy
Обърках се. Човек не казва “Край, Тони. Не те искам. Бяхме дотук”, когато просто отива за дъждобрани....Thinking

# 583
Оф, ами Росита нещо се дърпат хахах. Виж Майчето как размахва пръст. Joy

Дона, как я наричаме тук ли говориш? И аз го забелязах това. Освен това много бързо се превърна в любимката. Като съм чела стари теми преди да почна да пиша с вас се е споменавала между другото.

Обърках се. Човек не казва “Край, Тони. Не те искам. Бяхме дотук”, когато просто отива за дъждобрани....Thinking

Аааа стига дее, казала си го вече, няма грешка тука. Joy

# 584
  • София
Дона, гледай сега, вадиш думите от контекста. Албена казва::
“Край Тони!  Не те искам под моя чадър, цалата станах вир вода! Бяхме до тук, влизай под тоя навес да се пазиш от дъжда, докато се върна!”

Общи условия

Активация на акаунт