ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 6

• 23 131
  • 754
  •   1
Отговори
# 600
На мен ми харесваше, когато Б и О си говореха на Вие и на фамилии. Имаше нещо готино. А и как в един разговор преминавата от Вие на Ти и пак на Вие Joy
Беше смешно Simple Smile

# 601
Много обичам това, че с Марио си говорят на ти от ден първи, а пък аз се разтапям като й каже Огнянова. И много обичам, когато тя го нарича Марио.
Извинете ме, но онова „Викторе” винаги звучеше някак неестествено. Flushed
Ееее, Москита, издребняваш! Ми Виктор му е името на човека Sad На мен пък Марио не ми харесва, такъв огромен мъж - като планина, а името Марио Joy Все едно, че е на 5 Joy

# 602
Много обичам това, че с Марио си говорят на ти от ден първи, а пък аз се разтапям като й каже Огнянова. И много обичам, когато тя го нарича Марио.

Моски, на мен също малко ми бъркаше в здравето ахаха. А и самото име "Виктор" нещо не ме кефи. Обаче тук мноооого рядко сме го наричали само с малкото име.

Да, да Майче! Grinning Само като се сетя какви закачливи погледи си хвърляха, как стояха на кушетката в кабинета и гледаха в тавана, докато се чудеха откъде пък Вяра е решила, че за заедно ахахаха. А на Банков как му играеха очите. Бих си пуснала пак само тая сцена, много ми е яка. Grinning

Перличке, ако гледаш "София ден и нощ", там има един непоправим женкар и се казва Марио. Точно като чуя това име и такива асоциации си правя. Добре, че нашия Марио не е такъв, сакън. Joy

Фчеличке, мен някой като ме нарече с цялото ми име и имам чувството, че ми се кара хахахах.

# 603
Ееее, Москита, издребняваш! Ми Виктор му е името на човека Sad На мен пък Марио не ми харесва, такъв огромен мъж - като планина, а името Марио Joy Все едно, че е на 5 Joy
На мен пък Виктор не ми харесва- от Виктор, Виктория, Александър и Александра ми е омръзнало, доста банални имена.

# 604
На мен пък името Виктор ми харесва. И комбинацията Виктор Банков също, сполучлива беше.

Преди малко си мислех какъв лекар искам да влезе в сериала. Много ще се зарадвам на някой, който изобщо не дава вид на лекар - примерно един огромен рокер (Банков с неговото моторче не е рокер), някой с дълга (ПОДДЪРЖАНА, НЕ ПАРЦАЛИВА) коса и татус - ръкав. И изведнъж се окаже някакъв супер грижовен към пациентите Joy
Или Граматиков - точно с визия интелектуалец - висок, слаб, с очилца, привидно скучен, обаче изведнъж се оказва много рисков играч, хвърля се да решава всякакви казуси и не приема директорското “не” за отговор.

# 605
Вера, аз не влагам отношение към името съобразно героя. Но ако трябва да избирам между имената Виктор и Марио - категорично Виктор. Просто Марио ми звучи като за малко дете, хич не ми подхожда за голям човек.

Дулсе, за твоето момче ще вкарат д-р Оманова - специалист УНГ. Тони като специализира неврология, тъкмо ще си станат близки покрай работата и общите случаи Simple Smile

Последна редакция: чт, 21 юни 2018, 23:42 от Little Pearl

# 606
На мен Виктор ми е любимо име, заедно с Калоян и Симеон Heart

Дона, съгласна съм за рокера с татуировките, само да не е с дълга коса, моля ти се Grinning

# 607
Аа, Перличке, не бе, аз не обвинявам Банков, че се казва Виктор Joy Просто те толкова дълго си говориха на Вие и на фамилия, че накрая ми беше странно, като го наричаше Викторе.

А Марио и Зорница си говореха на Вие пред другите - в операционната, в лекарската стая или ако Зорница му беше сърдита. Той преди да станат опасно близки ѝ говореше на ти, но на фамилия, не знам защо, беше ми много приятно.
Иначе най-любимото ми "Зорница" беше онова тихото, когато тя му каза хич да не ѝ приказва Grinning
Иначе аз името Марио също не го харесвах, но покрай героя вече ми се струва много симпатично Grinning

# 608
  • София
Перличке, Марио идва от Супер Марио, това защото момчето ни е супер страхотно 😘❤😘❤😘❤

Фчеличке, благодаря, но на мен моето име ми звучи страшно грубо с това -ца. А е трябвало да се казвам Александрина, на баба. Къде, къде по-аристократично.😂😂😂.  Вера, хахаха 😆
Обичам онова дълбоко и тихо "Зорница" на Марио, много хубаво го казва, Усеща се едно очакване  и молба в интонацията му.

Този Граматиков го познавам. Дона, ми той си е женкар, а и безхарактерен един такъв. Де да знам, май не е много подходящ за Албена, освен ако и двамата не ги пратим да варят мармалад от шипки.
Иначе много ми допадна в тази постановка, да му се невиди, а уж не го харесвам.

# 609
По сценария - Тони да си избере друго време за гостуване , ако виси там всяка сутрин , ще ги лиши от сутрешния здравословен кекс  Heart Eyes
Представям  Mr. Green си как  се намъква там по всяко време , тропа тенджерите и се люлее на вратата на хладилника , защото  той пак не се е сетил ,че храната се купува от някъде /нали е над тези неща /.
Като се наплюска пък се прави на тактичен и с висок глас съобщава ,че се изнася .
 Joy Всичко до тук  беше контра-сценарий , но  за съжаление имам такива познати  Crossing Arms
Изгледах нещо романтично с Джед Бътлър  .
Скрит текст:
Нашето момче /М/ е по-добро , още не си обяснявам как така  съм го забелязала чак след ОЖ  ooooh!

# 610
На мен Виктор ми е любимо име, заедно с Калоян и Симеон Heart

Дона, съгласна съм за рокера с татуировките, само да не е с дълга коса, моля ти се Grinning
Е, няма да е много дълга. Мъничко:

Антонио......

Преди време имах колега, който се казваше Марио. Много симпатичен младеж. От там имам приятно усещане за името.

# 611

Според мен доста му подхожда името, нали означава победа все пак. А и Банков си е човек със самочувствие, прилича му някак, има някаква класа в името и фамилията му, и аз не мога много добре са го обясня. Обаче не ме кефи как все наричаха малкия Ковачев - Тони и няма нищо общо с персонажа. Просто ми звучи малко... как да го кажа по детски сякаш, несериозно ми идва, особено за лекар. Май почти не са споменавали, че е Антон, даже и аз не знаех доста време. Името Марио си ми е окей вече, отначало само ми беше малко странно, видя ми се нетипично на фона на всички имена на останалите герои, които са съвсем стандартни български имена - Петър, Иван, Борис и т.н. А Калин ми е любимо. Heart Много готино звучи.

Росита, Москита като заговорихме как Марио я нарича Зорница на мен ми изплува в съзнанието първо тоя момент, когато я нарече така, а тя го накара да млъкне. Малеее, толкова мило го каза, като дете, което е направило беля, някак плахо и тихо беше. Heart Личеше си колко виновен се чувства пред нея, погледът и тонът с който го изрече, просто си казаха всичко.

# 612
Е ми Дона, то на малко мъже им отива подобна прическа, може ли Антонио да се подмлади и да дойде Bowtie

Аз пък не понасям името Марио - тава заради един човек дето и на снимка не искам да го гледам. Unamused

Ели, поне ще съобщава човека, не да се чудят тръгна ли си, не си ли тръгна и да продължават със започнатото, че смяната им ще започне Joy

Последна редакция: чт, 21 юни 2018, 23:34 от maichetoo0o

# 613
Този Граматиков го познавам. Дона, ми той си е женкар, а и безхарактерен един такъв. Де да знам, май не е много подходящ за Албена, освен ако и двамата не ги пратим да варят мармалад от шипки.
Иначе много ми допадна в тази постановка, да му се невиди, а уж не го харесвам.

двамата не ги пратим да варят мармалад от шипки е ключовото тук Wink Той ще е нужен, колкото Бени да изневери и да зареже Антон.

И аз така, Роси - в 2 роли взеха, че доста му се получиха нещата...иначе ....meh

По сценария - Тони да си избере друго време за гостуване , ако виси там всяка сутрин , ще ги лиши от сутрешния здравословен кекс  Heart Eyes
Представям  Mr. Green си как  се намъква там по всяко време , тропа тенджерите и се люлее на вратата на хладилника , защото  той пак не се е сетил ,че храната се купува от някъде /нали е над тези неща /.
Пак не си чела внимателно. Първо - той е разпределен по график между мен и Майчето, така че гладен няма да остане. Второ - той умее да прави палачинки, научих го и да ги обръща във въздуха Wink

# 614
Така, сега се оказва, че помня някаква подробност от с.5 Joy А именно кога Марио за пръв път се обърна със Зорница към нашето момиче - когато тя го бъзикаше за Пламена в лекарската. Не знам коя серия е, но това помня, че в къщи го изкоментирахме. А Банков се обръщаше със Зорница към нея от доста по-рано. То при тях беше едно непрестанно преминаване от ти на вие и от д-р на име де Joy

Роси, той нека да си е Супер Марио, още по-зле - асоциация с анимационен герой. Просто на мен не ми се връзва с голям човек.

Общи условия

Активация на акаунт