КАНДИДАТСТВАНЕ СЛЕД 7 КЛАС С РИСУВАНЕ - част 3

• 72 733
  • 921
  •   1
Отговори
# 585
  • СОФИЯ
Ние като се записахме в Художествената не ни дадоха бележка за записване....нищо не ни казаха да носим в старото училище, прибраха ни само оригиналното удостоверение за завършен 7 клас и ни записаха в една тетрадка, това нормално ли е...вече почвам да се филмирам...
Здравейте на всички Simple Smile
Честито и успех на всички приети .
А на останалите спокойствие , всичко ще е наред Simple Smile
За художествената и на дъщеря ми не са дали бележка .
Обадих се и ми казаха да отиде да и дадат такава.
Бяха много мили.
Не е спешно , но го направете скоро.
Благодаря на всички в форума Simple Smile   
На нас ни дадоха бележка, че е записан и с нея да получим отпусно от старото у-ще, което да занесем до 15.7.
Ако няма никой, да го оставим на портиера. Звучи малко странно - явно не им е спешно.

Днес звънях в Художествената гимназия,трябвало да ми дадат бележка, ама защо не са ми дала /сигурно щото сме се записали от първите, на първите записали се май не са давали/. Ходих сутринта взех бележката, за отпускното нищо не казаха, след като попитах изрично, се сети че трябва да го занеса, ама не е спешно  /другата седмица при портиера Simple Smile/
От НПМГ звъняха, да ми кажат, че днес е последния ден за записване, и да ни напомнят че ако не се запишем губи място защото е първо желание...Обясних им че младежът иска да става художник, не програмист Simple Smile

# 586
  • Sofia
Kiss  Здравейте  Kiss
Липсвахте ми много. Всички.
Момичета, пуснах въпрос в общата тема за 7. клас. Да ви питам ли отделно и тук или няма смисъл? Благодаря!

Вчера сутринта с Алекс подадохме заявлението за второ класиране. Стана за 5 минутки. Бяхме № 5 в тяхната тетрадка със записващи се ученици за второ класиране. Поисках си входящо номерче, не ми дадоха. Обещаха да ми придвижат към РУО заветното листче хартийка. Ужас в очите ми. На който ми беше отговорено с най-милата усмивка, че всичко ще бъде наред. Ако се придвижи напред - отива в друго, по-желано за него училище, ако не се придвижи - ще си го вземем при нас... Детето - обезоръжено. Майката - безмълвна /тоест аз/. И както бях наточила зъбки, се прибрахме по живо по здраво, без входящ номер. Тоест детето се прибра вкъщи с цялата камара документи, които носихме в нас, за да не ни върнат обратно, а майка му отиде на работа.

Моля ви! Моля ви!! Моля ви!!! Кажете ми отново, че Алекс има реален шанс все още към някоя от гимназиите към МК... Толкова много иска във Фотографското /която и да е от четирите специалности с рисуване/ или в Приложното /само пространствен дизайн и рекламна графика/, за Изящните сякаш се примири, че като е с оценка под 3.00 няма как да стане.

Днес говорих с директорките и на Приложното, и на Фотографското по телефона. Към 16.30 часа. И двете бяха любезни, учтиви, направо мед им капеше от устите. Така, прясна-прясна информация от днес следобед: във Фотографското днес са канели деца с оценка на изпита 4.91 /ние сме с 4.66/, а в Приложното са стигнали до 3.86 /ние сме с 3.68/. Питах ги - ще звъните Вие ли или аз отново да Ви се обадя? Те - ние ще Ви се обадим задължително, като стигнем до оценката Ви, но и Вие ни звъннете за всеки случай, в понеделник-вторник следващата седмица. Детето Ви има шанс да бъде прието при нас. Представяте ли си? Имал шанс?!

След официалните им първо и второ класиране... След първото класиране на МОН... След толкова чакане дотук...

Добре. Дано стане! Защото сега треперим с дечко за второто класиране на МОН. Дали ще успее да се изкачи до желания си Райнов? Или ще се застопори на своето четвърто желание? Много почнахме да се измъчваме вкъщи всички вече... Добре че е Световното по Футбол, защото емоциите се разсейват малко от малко... но все пак планираме август да идем на море семейно. А какво море, ако още не знаем къде ще учи синковецът?

Ето, наоплаках ви се на воля. Помрънках ви. Извинявайте Two Hearts  Хубава вечер на всички ви от мен!

# 587
Вихрогонче, споко, всичко ще се нареди! От фотографското действително ни звъняха днес (с 5.16 е), в понеделник ако стигнат до нас от Приложното (3.71) ще ти пиша. Стискам палци!

# 588
Моят син ходи миналата година на тази лятна академия към НХА и беше много доволен, иска пак да ходи.

# 589
  • София
Ей, Вихрогонче, сълзи ми избиха. Ще стане, ще видиш, че всичко ще се нареди.

# 590
Вчера сутринта с Алекс подадохме заявлението за второ класиране. Стана за 5 минутки. Бяхме № 5 в тяхната тетрадка със записващи се ученици за второ класиране. Поисках си входящо номерче, не ми дадоха.
Вихрогонче, това ви е входящия номер...номерът, под който сте записани в тетрадката т.е "5". И аз вчера ходих за прословутото номерче. Казаха, че нямало нужда, но помолоих за собствено успокоение да ми преснимат заявлението. На преснетото заявление написаха входящия номер, номерът, под който фигурира в тетрадката. Казаха, че днес ще носят всички заявления в Ломоносов.

Мисля, че още преди да излезе 2ро класиране ще сте приети във Фотографското. Така го усещам и стискам палци. Успех! Simple Smile

Последна редакция: пт, 06 юли 2018, 19:52 от di..

# 591
  • Sofia
Виктория, Йованка, Ди, много ви благодаря, момичета! Ако стане, ще ми се прииска да почерпя целия свят от радост! Ди, и моят усет е положителен, но нетърпението ми погажда лоши номера, а и ме е страх, че бъркам интуицията с желанието си. Още веднъж - мерси много за милите и окуражителни думи! Чакам и Дидева, и Амели да се изкажат по нашия случай, просто последния месец свикнах да ги възприемам като експертки по темата за кандидатстването след 7. клас.

# 592
  • Ланкър, планините Овнерог
Вихоргонче, спокойно. Най-малкото съм сигурна, че на второ класиране към МОН ще дръпне напред. И ние, като подавахме за второ класиране, не помня да са ми давали входящ номер, а дръпна с няколко желания.

# 593
  • Sofia, Bulgaria
Стискаме палци, Вихрогонче! Още малко търпение и кураж!

# 594
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Вихрогонче, спокойно, ще се закачи  към някое към МК и в тези към МОН ще дръпне нагоре, и ще трябва да избирате къде да се запише!  Laughing  Peace

# 595
  • Sofia
Вихрогонче, още малко търпение и ще ви се наложи да избирате! От опит го казвам, синът ми не беше приет в Полиграфията на първо класиране, записа се в Райнов. Няколко дни след това ми се обадиха от Полиграфията, че мога да го запиша в паралелката с фотография. Детето обаче не поиска и нито за момент не е съжалил за това си решение.
Успокой се и повярвай в късмета на детето! А аз (предполагам и другите пишещи тук) ще му стискаме палци!  Praynig

На останалите, които са приети и записали се- ЧЕСТИТО!

# 596
  • София
Вихрогонче и аз мисля,че другата седмица ще имате повече от един избор.Всичко ще се нареди.И аз много се притеснявах,но ето че се записахме в Н.Райнов.Ако ми се обадят от Фотографското сигурно и ние ще им откажем.

# 597
vihrogonche, аз съм специалист по традиционното кандидатстване. Нямам представа какво е движението на малките художници между училищата под егидата на МК и МОН през годините. И резултати от изпита за проверка на способностите не съм следила.
Изхождайки обаче от последните събития, свързани с класирането и след като прегледах все пак някаква информация от миналата година, смятам че спад от порядъка на 13 - 15 точки е напълно възможен. Може да са повече, може и да са по-малко. Просто неизвестните променливи при училищата с изпит за проверка на способностите са твърде много.

# 598
Вихрогонче и аз стискам палци с теб и останалите . Късмет Ви желая на теб и на твоето дете и повече търпение . Всичко ще се нареди така ,както трябва.

# 599
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Ааааааа, Дидевааа, много сладка муцунка!  Mr. Green hahaha

Общи условия

Активация на акаунт