КАНДИДАТСТВАНЕ СЛЕД 7 КЛАС С РИСУВАНЕ - част 3

• 72 751
  • 921
  •   1
Отговори
# 630
  • Sofia
Преди две страници разказах вече. Подробно. Моля те върни се и ме прочети. Благодаря ти за стиснатите палци!

# 631
Моля някоя майка с дете в художествената да ми каже в колко започват часовете сутрин, ако са от 1-ви час и по колко минути са часовете - 40 или 45?

# 632
  • Sofia
За съжаление, отново същия отговор получих от Фотографското и днес следобед.
Стигнали са до оценка 4.91. Да съм звъннела понеделник - вторник другата седмица.
Имало движение между децата - някои се записвали, други си изтегляли документите...

# 633
Моля някоя майка с дете в художествената да ми каже в колко започват часовете сутрин, ако са от 1-ви час и по колко минути са часовете - 40 или 45?
Първи час започва в 7,45. Часовете са по 40 мин.
ето и програмата за тази (вече минала) уч. година. Вижда се колко разнообразно е началото на всеки учебен ден, за всеки различен клас. Отделно самите ученици (особено от горните класове) отиват понякога с голямо закъснение (при специалните предмети)
http://hg-iliapetrov.com/bg/uchebno-tvorcheski-proces/programa
Амели, благодаря много за бързия отговор!
Притесних се много от големия брой часове, но сега като сметнах, на 51-во са също толкова на седмица, само са разпределени равномерно с изключение на 1 ден с 10часа (ако СИП-овете са задължителни).
Излиза, че натоварването е същото.

# 634
  • софия
Стигнали са до оценка 4.91. Да съм звъннела понеделник - вторник другата седмица.
Имало движение между децата - някои се записвали, други си изтегляли документите...
ето заради това подчертаното, трябва да ти е ясно, че търпението е задължително! Споко! И звънни още в четвъртък, петък!

# 635
Според мен точно в понеделник/вторник ще имат яснота,защото в четвъртък ще излезне второ класиране на учищата към Мон и записалите се деца във Фотографското ще започнат да  си изтеглят документите и да се записват в друго училище.Така стана след първото клсиране в Мон-ските училища!

# 636
  • Sofia
ето заради това подчертаното, трябва да ти е ясно, че търпението е задължително! Споко! И звънни още в четвъртък, петък!
Това последното си го помислих още в мига, в който изрекоха - понеделник-вторник Flushed

# 637
  • Sofia
Според мен точно в понеделник/вторник ще имат яснота,защото в четвъртък ще излезне второ класиране на учищата към Мон и записалите се деца във Фотографското ще започнат да  си изтеглят документите и да се записват в друго училище.Така стана след първото клсиране в Мон-ските училища!
Висто, чак пък всички да си теглят документите, ако са приети към МОН?! Не ми се вярва... Тъкмо с моя мъж се чудехме преди дни, ако става въпрос за дете с отлични резултати и на НВО-тата, и на изпитите по рисуване, как ще решат родителите му и то самото къде да се запише от всички възможности?

# 638
  • софия
E,  в такива случаи всичко е ясно-обикновено има ясно изразено желание, а другите са "застраховка", ей така, ако не стане на желаното място.
Съвсем скоро и вие, вихрогонче, ще се окажете пред избор, ще видиш!

# 639
Амели, знаете ли защо на сайта на художествената има 2 отделни учебни плана за двата 8-ми класа? Нали профилирането е по-късно? Каква е разликата?

# 640

Vihrogonche, със сигурност има движение, онзи ден пак звъняха да канят сина ми да се запише, този път по първото си желание (предния път беше по второто), явно се движат децата и вътрешно между специалностите. Ние си оставаме в НУИИ... Още малко търпение за вас до 12-13.07 поне.

# 641
Висто, чак пък всички да си теглят документите, ако са приети към МОН?! Не ми се вярва... Тъкмо с моя мъж се чудехме преди дни, ако става въпрос за дете с отлични резултати и на НВО-тата, и на изпитите по рисуване, как ще решат родителите му и то самото къде да се запише от всички възможности?
Не всички,но два дни след първото класиране отидох до Фотографското и докато разпитвам какво следва и кога да очакваме да ни потърсят,дойдоха майки да отписват децата си.Така,че има доста деца ,които го използват за резервен вариант.Успех,Вихрогонче.Не се отчайвайте.

# 642
  • софия
Амели, знаете ли защо на сайта на художествената има 2 отделни учебни плана за двата 8-ми класа? Нали профилирането е по-късно? Каква е разликата?
Имате предвид че е написано за 8 "а" и 8"б" клас по отделно ли? попрегледах ги набързо заради въпроса ви и без претенция да съм права ми се струва един и същи план. Вероятно искат да са пунктуални в използването и прилагането на разпоредбите та да не би да не е ясно го посочват като за маолумни - ето за единия клас, ето за другия... Не знам, нямам идея Simple Smile

# 643
Имате предвид че е написано за 8 "а" и 8"б" клас по отделно ли? попрегледах ги набързо заради въпроса ви и без претенция да съм права ми се струва един и същи план. Вероятно искат да са пунктуални в използването и прилагането на разпоредбите та да не би да не е ясно го посочват като за маолумни - ето за единия клас, ето за другия... Не знам, нямам идея Simple Smile
Благодаря, че отделихте време да погледнете!
И на мен ми се сториха еднакви, но реших да попитам дали има нещо различно за двете паралелки.Flowers Sunflower

# 644
  • София
Аз не разбрах последно на принцесите във Фотогафското ние ли трябва да звъним или те ще се обадят като има места? Щото един път викат изчакайте ще се обадим, друг път - звъннете след два дни...!?
Така или иначе аз записах Мая в друго училище вече и бая се разколебах дали изобщо да я записвам в НПГПФ дори и да ми с еобадят. Много ме напрегна тая цялата им "система" на прием.

Общи условия

Активация на акаунт