КАНДИДАТСТВАНЕ СЛЕД 7 КЛАС С РИСУВАНЕ - част 3

• 72 520
  • 921
  •   1
Отговори
# 90
Мислех да предложа, който от вас иска да се присъедини. Едва ли е необходимо да  се уговаряте и вие.
Ще се радвам да се запознаем. А и ще се допълваме във въпросите към тях Simple Smile
Аз бих искала, но още не знам утре как ще сме сутринта.Ще ти пиша на лични, ако решим да дойдем.
[/quote
Ако сте решили да ходите до училището утре сутринта 8 клас имат часове по графичен дизайн ....ако Ви пуснат може да видите с какво се занимават по този предмет.
Казаха ми, че най-ранната възможност за посещение е 9ч. Но наистина би било много интересно да се види как протича такъв час. Ако биха разрешили, бих оставила синът ми да изкара няколко часа с някой 8-ми клас.

Часовете започват от 9 часа утре. Поне за нашия клас  и те имат  графичен дизайн.

# 91
  • софия
Още малко остава, дръжте фронта!
На второ класиране разместването е голямо!
Честито на всички, които са доволни от резултатите.
Имам въпрос към хората с оценка 5.91  - определено мисля, че ще се запишете в приложното или изящната? Или греша?

Питам защото вашият отговор на практика ше докаже на останалите, които чакат 2-ро класиране, че наистина ще има такова! Simple Smile

Не знам дали сте обърнали внимание, че от списъка с оценките на полиграфията има 8 липсващи номера- не говоря за "не явил се", а за такива дето липсват.

Курсът в художествената прелива от деца!

Дано има някой, който днес си записва детето, та да каже какъв номер са стигнали при приема на документи за изпита!

Хайде още малко остана, горе главата Simple Smile Стискам палци и успех на всички!

# 92
Да, в списъка с резултати на фотографското наистина липсват и то 11 номера:
8, 68, 103, 200, 204, 257, 269, 299, 307, 331, 332.
Затова на мен ми излизат общо 337, а последният входящ номер е 348.

Много странна е тази липса на входящи номера.

# 93
Това са вероятно деца, които ще кандидатстват само с български. Те не са в тези списъци, защото не участват в класиранията с рисуване изобщо.

# 94
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Да, в списъка с резултати на фотографското наистина липсват и то 11 номера:
8, 68, 103, 200, 204, 257, 269, 299, 307, 331, 332.
Затова на мен ми излизат общо 337, а последният входящ номер е 348.

Много странна е тази липса на входящи номера.

Това може да са номерата, които се явяват само на  БЕЛ за полиграфия и библиотекознание, без рисуване.  Peace

Ха, Хриси, писали сме заедно!  Mr. Green

Тъй или иначе редактирам - само моето ли ходи днес на БЕЛ в полиграфията?

Последна редакция: чт, 21 юни 2018, 17:01 от Не съм

# 95
Сигурно сте прави!

# 96
  • софия
lkjh1, за това къде да учи детето е важно то самото какво иска, така че нека той сам си реши. Може да му вървят езиците, но ако друго му е на сърце, после ще съжалява, че не е опитал. Simple Smile
В това отношение моят дивак беше категоричен, че не иска нито езикова, нито математическа гимназия, даже не сме писали нито една такава в желанията.  Mr. Green

Миналата година, ние писахме езикови гимназии и СУ с интензивно език. Приеха я на първо класиране от МОН, но отказа, приеха я в по-добро училище на второ класиране. Карах я да я запишем там, за всеки случай, а ако я приемат в Приложното (мечтаното и единственото), ще изтегляме документи. Тя си скри свидетелството и каза, че си чака Приложното, ама бях на нокти.
Опасна скица си имаш, Зайче! Само можете да се гордеете!

# 97
  • Sofia
ИЗВИНЯВАМ СЕ МНОГО
Липсващите номера са цели 11.
Така че наистина 348-11=337
ТВОИТЕ СМЕТКИ СА ПРАВИ
Браво на Амели, че обърна внимание!

# 98
Няма защо да се извиняваш. Ние сме си коректив една на друга. Така, всички заедно,  можем да огледаме нещата от всички страни и да помогнем оптимално на децата си!

# 99
Имам въпрос към хората с оценка 5.91  - определено мисля, че ще се запишете в приложното или изящната? Или греша?

Питам защото вашият отговор на практика ше докаже на останалите, които чакат 2-ро класиране, че наистина ще има такова! Simple Smile

Не знам дали сте обърнали внимание, че от списъка с оценките на полиграфията има 8 липсващи номера- не говоря за "не явил се", а за такива дето липсват.

Дано има някой, който днес си записва детето, та да каже какъв номер са стигнали при приема на документи за изпита!

Хайде още малко остана, горе главата Simple Smile Стискам палци и успех на всички!

Да, Амели, поне за нас или приложното или изящното )) Просто тя реши, че ще ходи на всики изпити.

# 100
  • софия
....Аз пък започвам да се отчайвам.Явно детето ми няма данни за рисуване,защото се подготвя от Октомври, а има деца само с няколко урока, които имат по-високи оценки.

Днес едва гледам от умора, нямам сили за нищо. Имам интересни наблюдения върху изпитите и изобщо кандидат-гимназистката кампания за бъдещите художници, но абсолютно нямам сили днес.

НО!!! цитатът горе не мога да подмина! Направо ми се заби в сърцето. И има много повече неща за казване от следващите думи (обещавам да седна един път и да напиша един супер полезен пост от до относно подготовка, кандидатстване и как да изберем училище) но набързо защото ситуацията не търпи отлагане:

Престанете да разглеждате резултатите от изпитите като категорична база казваща има ли или няма детето талант! Толкова е грешно!
По-важният въпрос е иска ли да твори детето или не! обича ли да се заминава, това неговият свят ли е или не! Самият свят на изкуството има много различни форми, места, проявления и т.н.

Защо не си зададете въпроса дали учителят на детето е направил нужното/необходимото за да го прати нагоре в класацията от изпитите или просто са си вървяли едни уроци!? И да, знам какво говоря!!! трябва да сте при някакъв феноменален учител, който е направил всичко всичко ВСИЧКО по силите си, и тогава ако има 2-ка детето, да, да речем, че допускам за нормално да си задавате въпрос за таланта......Ама едва ли е точно така! Пък и дори пак да има 2- дали това говори за липса на талант или просто за сила в друга посока от света на изкуствата!!!??? Знаете ли, че едни от гениалните художници, които сега се търгуват за милиони, всъщност никак не са били добри в етюда. (етюд: Рисунка, изпълнена от натура, която обикн. е част от бъдещо по-голямо произведение.)

# 101
  • sofia
Амели, чела съм те и в други теми и винаги звучиш толкова позитивно и оптимистично, и винаги съм оставала с приятни чувства и просто света изглежда по-хубав след твои постове.
Поздравявам те!
Ще е много хбаво да напишеш пост с насоки и да го заковем в началния пост на темата.

# 102
Дами, говорих със Св. Лука- ако не е прието детето на първо класиране, автоматично участва за второ и не е нужно да се подава заявление или друг документ. Не знам дали е същото за Фотографското.

Не ми е и хрумвало, че може да бъде друго? Благодаря ти, Вики! Gift Heart

Не съм, и ние не сме писали никакви други гимназии, освен профилирани.

ЯТМ, благодаря ти много!

lkjh1 , къде иска детето най-много? Съобрази се с личното му желание! А се подсигури и с кандидатстване в други гимназии, освен тясно профилираните с рисуване, така пък на теб ще ти е спокойно!

Вихрогонче, в темата от миналата година имаше коментар, че в Св. Лука ако искаш да участваш за второ класиране, се подава заявление. Не знам дали това е било валидно миналата година, но така беше писано. Затова и се обадих за всеки случай да питам. Надявам се, че не са ми дали грешна информация по телефон. И според написаното в сайта им така изглежда, но ми стана странно заради информацията от миналата година.

# 103

Да, Амели, поне за нас или приложното или изящното )) Просто тя реши, че ще ходи на всики изпити.

Да и ние. Разчитаме на приложните или изящните.

# 104
  • софия

Да и ние. Разчитаме на приложните или изящните.
малееее, да му мислят останалите, които също ще драпат за там Simple Smile  (така де, това трябваше да е смешно)

Vesi1, разчуства ме чак! Благодаря ти!
Ще пиша, обещавам!

Общи условия

Активация на акаунт