КАНДИДАТСТВАНЕ СЛЕД 7 КЛАС С РИСУВАНЕ - част 3

• 72 847
  • 921
  •   1
Отговори
# 540
Браво и Честито Flowers Hibiscus

Някое дете рисува ли тези дни?

Имам предвид - след изпитите.

Моето....не спира. Момичета вярвате, вече й се карам да спрей и да излезне нав'н.. не иска и това е(

# 541
Браво и Честито Flowers Hibiscus

Някое дете рисува ли тези дни?

Имам предвид - след изпитите.

Моето....не спира. Момичета вярвате, вече й се карам да спрей и да излезне нав'н.. не иска и това е(
Моите също рисуват, нищо че са ваканция. Карам ги навън да рисуват, по приятно е, особено когато не вали ☔ 😊

# 542
  • София
Здравейте уважаеми майки.
Съжалявам ако задавам вече задаван въпрос, но все пак:
Дилемата ни е следната-  детето иска да учи в 51-во изобразително изкуство и за там има 374 точки бал т.е. не е прието и разликата до минималния бал на първо класиране е цели 25 точки ...
Същевременно е с 4.91 в НПГПФ и сега се чудим какво ще се случи ако получим обаждане за прием във фотография и се запишем там, а после се окаже все пак че влезе на второ класиране в 51-во- ще бъде ли възможно да се изтеглят документите след 12-ти при вече направено записване в НПГПФ?
За съжаление не сме мислили навреме за ПГИИ и макар че има достатъчен бал за там, не е приета там а в езикова паралелка ...
(между другото при оценка 3.86 в приложното днес получихме обаждане за прием и се отказахме- дано дете, което наистина иска специалността да е било ощастливено)

# 543
Дилемата ни е следната-  детето иска да учи в 51-во изобразително изкуство и за там има 374 точки бал т.е. не е прието и разликата до минималния бал на първо класиране е цели 25 точки ...
Същевременно е с 4.91 в НПГПФ и сега се чудим какво ще се случи ако получим обаждане за прием във фотография и се запишем там, а после се окаже все пак че влезе на второ класиране в 51-во- ще бъде ли възможно да се изтеглят документите след 12-ти при вече направено записване в НПГПФ?
За съжаление не сме мислили навреме за ПГИИ и макар че има достатъчен бал за там, не е приета там а в езикова паралелка ...
(между другото при оценка 3.86 в приложното днес получихме обаждане за прием и се отказахме- дано дете, което наистина иска специалността да е било ощастливено)
Възможно е да се запишете и после да си изтеглите документите.
Имате шанс за 51-во на второ класиране. Ето тук вече 2 деца освобождават места там. Може да има и други. Успех!

# 544
Хора, има някакво разместване ли, не зная какво, ама постоянно ми излизат нотификации, че някой е харесал някой си мой пост и като го натисна - аз дори нямам мнение на тази страница?! Не че е кой знае какво, ама ми е любопитно от къде идва това разминаване Simple Smile
така е и при мен, мислех че нещо греша.

# 545
  • Ланкър, планините Овнерог
Честито на всички доволни, а на другите още малко нерви.

# 546
  • София
Дилемата ни е следната-  детето иска да учи в 51-во изобразително изкуство и за там има 374 точки бал т.е. не е прието и разликата до минималния бал на първо класиране е цели 25 точки ...
Ако не е тайна, за каква специалност ви звъняха?
Да, според мен ще има възможност за изтегляне на документите. В наредба 10 пише, че право на класиране и кандидатстване имат всички деца, които са завършили 7 клас в текущата учебна година. И не пише никаква забрана за тези, които са приети по друга "система" - МК като НУКК и другите 3 училища с рисуване.

Последна редакция: чт, 05 юли 2018, 08:38 от marissha

# 547
  • София
За дърворезба звъняха

# 548
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Здравейте, ей ни и нас!  Hug

Ние ходихме да се запишем в Райнов, имаше една жена, която паркира точно пред нас, носеше някакви документи, явно за записване, та ако е от тук - да си признава веднага! Няма начин да не ни е видяла - дългокос, рус младеж и дезориентирана майка!  Mr. Green
И понеже, както някои от вас видяха на живо, съм тотален екстроверт и устата ми е като чекмедже, веднага завързах разговор с жените, които приемаха документите, та - има 20 записани вече деца, 2 деца са пуснали за класиране нагоре (вероятно за 51) и има няколко все още незаписани, така, че, предвид, че и в 51 се освобождават поне 2 места, се предполага, че ще има някое и друго свободно място на второ класиране за Вихрогонче и ако още някой с гласи за Райнов!  Peace

Скрит текст:
За обеците (понеже повече харесвам обици, ама по-правилно било обеци, ги редувам - един път едното, друг път- другото, да не се чудите що всеки път го пиша различно  Mr. Green) - ще направим още тия дни, та който иска да си пусне на ЛС адрес на офис на Еконт и като залепим и са готови - пращам, само доставката ще си платите. За който иска на живо (или не му се плаща доставка) - ние сме много близо до НБУ и който има път натам - нека свирка, шсъ рАзберем!
За продаването - не ме бива в тая част, а още по-малко в ценообразуването, т.е. ако трябва да ги продавам - много скъпо ще ви излязат! Иначе съм казала на мъжа ми, ако ще да се занимава той. hahaha

# 549
Здравейте, ей ни и нас!  Hug

Ние ходихме да се запишем в Райнов, имаше една жена, която паркира точно пред нас, носеше някакви документи, явно за записване, та ако е от тук - да си признава веднага! Няма начин да не ни е видяла - дългокос, рус младеж и дезориентирана майка!  Mr. Green
И понеже, както някои от вас видяха на живо, съм тотален екстроверт и устата ми е като чекмедже, веднага завързах разговор с жените, които приемаха документите, та - има 20 записани вече деца, 2 деца са пуснали за класиране нагоре (вероятно за 51) и има няколко все още незаписани, така, че, предвид, че и в 51 се освобождават поне 2 места, се предполага, че ще има някое и друго свободно място на второ класиране за Вихрогонче и ако още някой с гласи за Райнов!  Peace
Скрит текст:
За обеците (понеже повече харесвам обици, ама по-правилно било обеци, ги редувам - един път едното, друг път- другото, да не се чудите що всеки път го пиша различно  Mr. Green) - ще направим още тия дни, та който иска да си пусне на ЛС адрес на офис на Еконт и като залепим и са готови - пращам, само доставката ще си платите. За който иска на живо (или не му се плаща доставка) - ние сме много близо до НБУ и който има път натам - нека свирка, шсъ рАзберем!
За продаването - не ме бива в тая част, а още по-малко в ценообразуването, т.е. ако трябва да ги продавам - много скъпо ще ви излязат! Иначе съм казала на мъжа ми, ако ще да се занимава той. hahaha
Ето от кого русия дъгокос младеж има гена за изкуство Grinning

Мисля, че тук във форума много вдигнахме реномето на Н. Райнов Grinning
Паралелките обикновено са по 26, та им е почти попълнена. Тъкмо ще има място за Вихрогонче и още някой.
А и балът им тази година ще е значително по-висок. Може би ще се събере добър клас с мотивирани деца.
А и майките заформихте групичка тук Misc Art Flowers Blossom

Последна редакция: чт, 05 юли 2018, 14:39 от lkjh1

# 550
  • София
Здравейте, ей ни и нас!  Hug

Ние ходихме да се запишем в Райнов, имаше една жена, която паркира точно пред нас, носеше някакви документи, явно за записване, та ако е от тук - да си признава веднага! Няма начин да не ни е видяла - дългокос, рус младеж и дезориентирана майка!  Mr. Green
И понеже, както някои от вас видяха на живо, съм тотален екстроверт и устата ми е като чекмедже, веднага завързах разговор с жените, които приемаха документите, та - има 20 записани вече деца, 2 деца са пуснали за класиране нагоре (вероятно за 51) и има няколко все още незаписани, така, че, предвид, че и в 51 се освобождават поне 2 места, се предполага, че ще има някое и друго свободно място на второ класиране за Вихрогонче и ако още някой с гласи за Райнов!  Peace

Скрит текст:
За обеците (понеже повече харесвам обици, ама по-правилно било обеци, ги редувам - един път едното, друг път- другото, да не се чудите що всеки път го пиша различно  Mr. Green) - ще направим още тия дни, та който иска да си пусне на ЛС адрес на офис на Еконт и като залепим и са готови - пращам, само доставката ще си платите. За който иска на живо (или не му се плаща доставка) - ние сме много близо до НБУ и който има път натам - нека свирка, шсъ рАзберем!
Не съм мен видяхте.Ние вчера се записахме, но днес им занесох Удостоверението за преместване.Съжалявам,че не се запознахме.Помислих,че си ти, защото беше споменала,че синът ти е с дълга руса коса, но ми стана неудобно да ви заговоря.Но нищо ще се виждаме занапред.

Аз мисля,че Вихрогонче ще се чуди накрая къде, защото ще има много избор.Simple Smile
Другата седмица от НПГФП ще започнат да звънят на четворките и се чудя,ако случайно ни се обадят за някоя специалност,дали да се местим.На дъщеря ми и хареса Н.Райнов.

Последна редакция: чт, 05 юли 2018, 14:29 от gabrielas

# 551
Здравейте и от мен.Сега се връщам от обиколка по училищата.Първо ходихме с дъщеря ми до ПГТМД,за да подадем заявление за второ класиране.Като разбраха,че не сме за записване ни казаха да изчакаме,...първо да минат тези,които ще се записват при тях Thinking Не ни дадоха входящ номер,участвало се с номера от служебната бележка.На входа на училището имаше изнесен списък с приетите по  номера  и желания.Реших да отидем до 51-во да видим списъците,но там нямаше такива,нито отвън,нито вътре при охраната(и той не знаеше за такива списъци)От там НПГПФ да видим какво е положението.Охраната беше разговорлив.Случайно се засякохме с още една майка с момиче,което много желае да учим там(то има 4 на изпита и й казаха,че може  би другата седмица ще ги потърсят,а  ние сме с 4.58 и можело още утре или в понеделник)Обясниха,че трябва да бъдем търпеливи и да очакваме обаждане.Дойдоха майка с момиче,които искаха да се отпишат графичен дизайн,а друга майка беше дошла ,за да премести детето си от графичен дизайн в анимация,защото са й се обадили,че се е освободил едно място.
Това е от мен,остава да сме търпеливи и дано децата ни да имат късмет и да се запишат там,където мечтаят.

# 552
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
gabrielas, ха - знаех си аз! Друг път ще свиркам, че нали съм си луда, няма да се притесня ако някой реши, че съм ку-ку!  Joy

Моят младеж е категоричен за Райнов, хареса го много като обстановка и усещане, и няма да се мести дори да се обадят от фотографията, а сега и посрещането в училището съвсем затвърди мнението му. Ми, много мили и любезни бяха и едни усмихнати, надявам се и занапред да са така. Ааа, да - класът е с повече момичета за сега.   Laughing

И аз мисля, че Вихрогонче накрая ще има да избира и да се чудят с нейния къде да бъдат!  Grinning

Висто, ама егати отношението от ПГТМД! Дано да се класирате, където ви е най на сърце!

За рисуването - май нищо не рисува в момента, моето основно кюти, играе на една игра в мрежа и кара тротинетката на сестра си, поради липсата на колело (нали е счупено).

# 553
gabrielas, ха - знаех си аз! Друг път ще свиркам, че нали съм си луда, няма да се притесня ако някой реши, че съм ку-ку!  Joy

Моят младеж е категоричен за Райнов, хареса го много като обстановка и усещане, и няма да се мести дори да се обадят от фотографията, а сега и посрещането в училището съвсем затвърди мнението му. Ми, много мили и любезни бяха и едни усмихнати, надявам се и занапред да са така. Ааа, да - класът е с повече момичета за сега.   Laughing

И аз мисля, че Вихрогонче накрая ще има да избира и да се чудят с нейния къде да бъдат!  Grinning

Висто, ама егати отношението от ПГТМД! Дано да се класирате, където ви е най на сърце!

За рисуването - май нищо не рисува в момента, моето основно кюти, играе на една игра в мрежа и кара тротинетката на сестра си, поради липсата на колело (нали е счупено).
Благодаря!Желанието й е да учи в 51-во.Писала е 2 паралелки там.
Успех на всички записали се деца!

# 554
  • София
Моята не пипва да рисува, а има 20 рисунки с определени теми за ваканцията. Ще й пусна тази седмица свободна, че свършиха преди дни и ще я натискам, че няма да й стигне времето.
Днес се е отдала на културни разходки, обикаля галерии със съученички.

Общи условия

Активация на акаунт