КАНДИДАТСТВАНЕ СЛЕД 7 КЛАС С РИСУВАНЕ - част 3

• 72 860
  • 921
  •   1
Отговори
# 525
Вихрогонче, две сме... не, че е успокоително, но и аз съм в пълен амок, чакам някой да звънне ама тц. Сутринта ходих във Фотографското уж да разпитам, охраната не ме пусна горе, казаха, че днес прозвъняват тия с успех над 5.00, да съм чакала утре, вдругиден обаждане... Казвам: ОК, но искам да знам колко места остават, колко души са преди нас, за да си правя сметката.... казват: елате вдругиден.... Подвих опашка и си тръгнах. От Приложното също щели да звъннат ако... И седя и обикалям вкъщи като лъв в клетка, и направо ми иде да се гръмна. Приет е в Техникума по облекло, но макар и да смятам това за нелоша опция, ме притеснява факта, че ще има 2 момчета и 20 момичета. Аз самата прекарах една година в това училище навремето и беше точно така.... Та, така, пълна драма. На всички приети - честито!!
Не знам от фотографското защо се правят на велики като сигурно до септември ще си попълват местата.
И двечките - не се отчайвайте! Накрая те ще ви молят да се запишете в училищата им. Само дето сега късат нервите на хората.

# 526
  • в гората
Ами честно казано сутринта като не ме пусна охраната и аз наистина се замислих дали искам детето ми да учи в такова училище.... В Техникума поне бяха мили и любезни жените.

# 527
  • София
Ние се записахме в Н.Райнов.Документите са посочените на сайта+копие от Акт за раждане.Дават сл.бележка за записване и с нея се отива в старото училище,където ви дават Удостоверение за преместване.То се носи обратно в Н.Райнов.
Дъщеря ми за пръв път влиза в това училище.Общо взето го хареса.То няма нищо общо с другите училища,може би само с НУИИ.Дано да е на късмет.До сега е била в голямо училище,гимназия и е малко странно колко е малко това.

# 528
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Ами честно казано сутринта като не ме пусна охраната и аз наистина се замислих дали искам детето ми да учи в такова училище.... В Техникума поне бяха мили и любезни жените.

Марди, успех, каквото и да решите, вярвам, че и вие ще си намерите мястото!  Grinning И понеже съм те пропуснала предния път - пиши какво сте решили последно, та да знаем за какво точно да стискаме палци!  Mr. Green

gabrielas, благодаря, значи синковеца бая ще се разхожда. Днес и картона не са му дали от училище - нямало я лекарката, та утре ще ходи за картон, после ще го записваме, след това ще ходи за отпусното и после пак до Райнов, явно цял ден ще се разхожда.  Crazy
Скрит текст:
А, забравих да напиша, че обиците ви са почти готови, само трябва да ги залепя, ама за тая работа трябва лепило, та си казвайте на кого, какво обещах, защото съм изкуфяла.
Ей ги заготовките, хипопотамите са само 1 чифт, понеже децата са ги пипали преди печенето и са затворили малко устата на единия.

Последна редакция: ср, 04 юли 2018, 16:49 от Не съм

# 529
Днес подадох заявление за второ класиране в 140 соу. Там бяха малко неориентиране и първоначално ми дадоха да попълня някакви документи, които после се оказаха, че били за записване. Добре, че дойде някаква жена и оправи нещата. Вихрогонче, как мина подаването на заявление при вас...нали и вие подавате в 140 соу.? Аз попълних някакво заявление, в което трябваше да напиша вх. номер от сл. бележка и после се подписах в една книга.

# 530
  • софия
Хора, има някакво разместване ли, не зная какво, ама постоянно ми излизат нотификации, че някой е харесал някой си мой пост и като го натисна - аз дори нямам мнение на тази страница?! Не че е кой знае какво, ама ми е любопитно от къде идва това разминаване Simple Smile

# 531
  • Sofia
Ди, утре сутринта ще ходим с младежа.

Амели, аз харесвам на повечето потребители постовете в нашата тема тук и в общата седмокласна.

# 532
  • Sofia, Bulgaria

Марди, успех, каквото и да решите, вярвам, че и вие ще си намерите мястото!  Grinning И понеже съм те пропуснала предния път - пиши какво сте решили последно, та да знаем за какво точно да стискаме палци!  Mr. Green

gabrielas, благодаря, значи синковеца бая ще се разхожда. Днес и картона не са му дали от училище - нямало я лекарката, та утре ще ходи за картон, после ще го записваме, след това ще ходи за отпусното и после пак до Райнов, явно цял ден ще се разхожда.  Crazy
Скрит текст:
А, забравих да напиша, че обиците ви са почти готови, само трябва да ги залепя, ама за тая работа трябва лепило, та си казвайте на кого, какво обещах, защото съм изкуфяла.
Ей ги заготовките, хипопотамите са само 1 чифт, понеже децата са ги пипали преди печенето и са затворили малко устата на единия.

Не съм, страхотни са всички творения Simple Smile Ако не е нахално - прасенца или цветенца, помня, че Амели се изкефи най-много на хипопотамите май Simple Smile

# 533
  • софия
Аууууууу, Не съм, брутално си добра, честно! Момиче, направи си собствена линия, моля ти се! Хипопотамите, ако никой не ги оспори, смятам наистина да си ги купя Simple Smile ама аз искам и ощееееееее животни и китки! Просто казвай кога къде да се довлека!
Жестока си просто!

# 534

Висто, ние ще освободим мястото в 51-во. Вчера също прочетох (вече не знам къде) за друго дете, прието в 51-во, което се записва в художествената.

Аз писах тук за 51во и че се записа в Изящните, но 51во  беше според първоначалното класиране, на редактираното дръпна с 10 желания напред и е приет в Джон Атанасов.  Успех на децата!

# 535
  • Sofia

Висто, ние ще освободим мястото в 51-во. Вчера също прочетох (вече не знам къде) за друго дете, прието в 51-во, което се записва в художествената.

Аз писах тук за 51во и че се записа в Изящните, но 51во  беше според първоначалното класиране, на редактираното дръпна с 10 желания напред и е приет в Джон Атанасов.  Успех на децата!

И последно къде ще е? В Изящното или в Джон Атанасов?

ЧЕСТИТО НА ТВОЯ МЛАДЕЖ !!!

# 536
  • Sofia
Ама как може да стоите и да се чудите!? Звъннете на посочените телефони в контакти на фотографията, как така няма да ви пуска охраната! какво пък толкова, нали са дадени за връзка! Я малко по-окомуш! Стига с таз' наклонена глава!

Звъннах. Не ми вдигнаха. Утре пак ще звъня. БЛАГОДАРЯ за подкрепата! Kiss

# 537

И последно къде ще е? В Изящното или в Джон Атанасов?

ЧЕСТИТО НА ТВОЯ МЛАДЕЖ !!!

Много благодаря, вихрогонче! Стискам палци и на твоя да бъде приет, където иска най-много!

Ще бъде в Изящните, разбира се! Джон Атанасов му беше едно от желанията, но СЛЕД Изящните и Приложните. Би го предпочел единствено пред Фотографското. Във фотографското е с 5.16, така че ще освободи едно място.

# 538
  • Sofia
Браво и Честито Flowers Hibiscus

Някое дете рисува ли тези дни?

Имам предвид - след изпитите.

# 539
Моят и в момента рисува . Прави графика на пейзаж. 

Общи условия

Активация на акаунт