КАНДИДАТСТВАНЕ СЛЕД 7 КЛАС С РИСУВАНЕ - част 3

• 72 696
  • 921
  •   1
Отговори
# 705
  • Sofia
Съвсем близо Simple Smile Дори с Алекс броихме колко са децата с 4.75, като сравнявахме по входящи номера на второто класиране, което си стои на сайта им. Само 7 броя са. И веднага след тях почват децата с 4.66. Висто, късмет и успех и на вас, дано стане 51 СУ при вас, а при нас - Фотографското - и наистина дано накрая всички бъдат доволни и щастливи!

# 706
Съвсем близо Simple Smile Дори с Алекс броихме колко са децата с 4.75, като сравнявахме по входящи номера на второто класиране, което си стои на сайта им. Само 7 броя са. И веднага след тях почват децата с 4.66. Висто, късмет и успех и на вас, дано стане 51 СУ при вас, а при нас - Фотографското - и наистина дано накрая всички бъдат доволни и щастливи!
Благодаря за подкрепата.С енергията ,която всички ни изпращат дано и нашите звезди да изгреят ,децата да са щастливи,а ние с теб да си отдъхнем.Аз все пак утре ще отида да подам документите в ПГТМД.

# 707
А  разбрахте ли паралелката дали е запълнена?
Ох...не се сетих да попитам, но не се притеснявайте, за тази паралелка винаги има места на 3то класиране заради училищата към МК. Успех и съм сигурна, че ще ви приемат там. Simple Smile

# 708
  • Sofia
Добре, супер, ама ако се запишете там, как смяташ да се получи в 51 СУ? Ще се пробвате на трето класиране като нас ли?
В тази гимназия съм преподавала преди 17 години Smiley Тогава все още се водеше Техникум по текстил и облекло.

# 709
А  разбрахте ли паралелката дали е запълнена?
Ох...не се сетих да попитам, но не се притеснявайте, за тази паралелка винаги има места на 3то класиране заради училищата към МК. Успех и съм сигурна, че ще ви приемат там. Simple Smile
di..,благодаря за подкрепата.Силнооо се надявам и за нас да има едно местенце(много ми е напрегнато ,защото гледах сайтовете на училищата към МК и ми се струва,че освен Фотографското другите са си запълнили паралелките)
Честито на вас.Успех  в новото училище на твоето момче и дано станат съученици с моята дъщеря!

# 710
Добре, супер, ама ако се запишете там, как смяташ да се получи в 51 СУ? Ще се пробвате на трето класиране като нас ли?
В тази гимназия съм преподавала преди 17 години Smiley Тогава все още се водеше Техникум по текстил и облекло.
Vihrogonche,писах ти на лични .

# 711
Да допълня за 51во...на 11. септември ще имат тест по английски за определяне на нивото. Явно за часовете по англ. ще са разделени на начинаещи и напреднали.

# 712
Сутринта видях, че Алекс е приет засега в своето № 4 желание, тоест в 140 СУ "Иван Богоров", Обеля - 2, паралелка Изобразително изкуство, с разширено изучаване на изобразително изкуство и информационни технологии. Ако това се запази сега след актуализираното първо класиране /вярното де!/, сто на сто ще подадем заявление за второ класиране! Младежът беше разочарован и сдухан, че не е приет в Райнов. Балът му не беше сбъркан. 329.500 точки си е, колкото си го бяхме сметнали.

[/quote]
Синът ми учи в ПГИИ "Проф. Николай Райнов" вече две години. Тогава се наложи да го вкарвам с връзки и не съжалявам нито за миг. Не мога да си представя по-добро училище за него. Учениците там са личности. Учителите невероятни. Никаква, ама никаква, агресия. Прекрасни деца, поне засега. Да, сградата е стара, малко неуютно, но не защото не се полага старание от страна на ръководството. Напротив, постоянно се информира районната община за проблемите, но явно училището, понеже е малко, не е приоритет. Или пък някой е харесал сградата с дворчето и иска да я присвои, не знам. За мен обаче е важно усещането на детето ми, което за първи път в осми клас поиска по-бързо да свършва ваканцията, че да тръгне на училище.

# 713
  • София
Сутринта видях, че Алекс е приет засега в своето № 4 желание, тоест в 140 СУ "Иван Богоров", Обеля - 2, паралелка Изобразително изкуство, с разширено изучаване на изобразително изкуство и информационни технологии. Ако това се запази сега след актуализираното първо класиране /вярното де!/, сто на сто ще подадем заявление за второ класиране! Младежът беше разочарован и сдухан, че не е приет в Райнов. Балът му не беше сбъркан. 329.500 точки си е, колкото си го бяхме сметнали.

Синът ми учи в ПГИИ "Проф. Николай Райнов" вече две години. Тогава се наложи да го вкарвам с връзки и не съжалявам нито за миг. Не мога да си представя по-добро училище за него. Учениците там са личности. Учителите невероятни. Никаква, ама никаква, агресия. Прекрасни деца, поне засега. Да, сградата е стара, малко неуютно, но не защото не се полага старание от страна на ръководството. Напротив, постоянно се информира районната община за проблемите, но явно училището, понеже е малко, не е приоритет. Или пък някой е харесал сградата с дворчето и иска да я присвои, не знам. За мен обаче е важно усещането на детето ми, което за първи път в осми клас поиска по-бързо да свършва ваканцията, че да тръгне на училище.

[/quote]
Интересно ми е, защо е трябвало да ползвате връзки?Преди две години не е ли имало места?

# 714
  • София
Здравейте! Вижте на какви мнения за НПГПФ попаднах. След тях се отказвам да мисля за тях. http://spodeli.net/17/story-28121.html

# 715
  • София
Gabrielas, мнението на Дина Христова-Игнатова за Н. Райнов е единственото мнение на този потребител. Регистрирала се е в същия ден, за да пусне едно единствено мнение. Не ги разбирам тези тролове. Това за мен  са хора, които първо не уважават себе си и затова не уважават и останалите.
Същата нагласена работа усещам и при прочитането на мнението за НПГПФ от майката, която случайно видяла темата. Аз смятам, че когато човек  не може да помогне, то поне да не вреди на хората, но разни хора, разни идеали. Тук целта не е някое училище да си направи реклама, а да си помогнем взаимно със споделяне на личен, а не измислен, опит.

# 716
Аз пък преди малко водих своеобразен диалог с директора на 51. СУ. Дали фактът, че не е особено в час с нормативната уредба, ще повлияе на решението ви да запишете децата си там?

# 717
  • София
Зависи с какво точно в нормативната уредба "не е много в час" . Ако е малко и несъществено, то няма да е проблем. Според мен едва ли е единствения.

# 718
Приятелка, работеща в сферата на образованието, похвали много директора на 51 СУ. Точните и думи бяха "Това е най-готиния и иновативен директор. Детето ти е в сигурни ръце."
В предишното училище бяха много задружен клас, дано и в това училище да случи на деца и учители. Simple Smile

Последна редакция: ср, 18 юли 2018, 00:14 от di..

# 719
  • Ланкър, планините Овнерог

Майко на тийнейджър, добре дошла в темата  Laughing

kappeli, кое е тролското в мнението на Дина? Изказва положително мнение за училището на детето си и то в края на кампанията, когато няма значение за изборите на другите. Аз лично троловете ги свързвам с хейт и агресивно убеждаване.

Последна редакция: ср, 18 юли 2018, 07:27 от Гита Ог

Общи условия

Активация на акаунт