КАНДИДАТСТВАНЕ СЛЕД 7 КЛАС С РИСУВАНЕ - част 3

• 72 677
  • 921
  •   1
Отговори
# 780
Тази година си беше изненадваща и с по-високите балове, и с по-малкото бройки в 3то класиране за паралелките с рисуване. Висто, пожелавам на дъщеричката ви да се чувства много щастлива в новото училище и много да и хареса там. Simple Smile
Благодаря за пожеланията.Аз все още имам надежда ,пък каквото сабя покаже!

# 781
  • София
Еех да му се не види кофтия късмет. Така и така е кофти и времето на морето, отивайте на четвърто класиране.

# 782
 51 СУ 0511 Изобразително изкуство - АЕ 412 - 412
140. СУ "Иван Богоров" 1401 Изобразително изкуство - ИИ;ИТ   231.5 - 359.25
144 СУ "Народни будители" 1442 Изобразително изкуство - АЕ 194.25 - 294

# 783
Леле...това 3-то класиране като1-во., много високи балове за почти всички паралелки.
Да допълня.. ПГИИ "Н. Райнов" - 395,5. Май дори на първо класиране балът беше по-нисък..

Последна редакция: чт, 26 юли 2018, 15:54 от di..

# 784
51 СУ 0511 Изобразително изкуство - АЕ 412 - 412
Това сигурно е случая ,за който ми казаха от 51-во.Момичето е отишло да се запише след второ класиране и се е оказало,че са изпуснали срока.Изпратили са ги в РУО ,като предполагаха ,че от там са ги посъветвали да подадат документи  на 3 -то класиране!

# 785
  • София
Висто,съжалявам, че не успяхте.Може пък да е на късмет.Нали ще възраждат професионалното обучение,та може да налеят там повече средства,да има повече програми за развитие.Аз съм завършила точно ПГО,но преди повече от 20 години.Тогава беше много сериозно обучението и се влизаше трудно, с отделен изпит по рисуване.Наистина се научаваше целия процес по създаването на една дреха-от рисунката, та чак до представянето на импровизирани ревюта с манекени-ученици.Имаше и много практики.Сега обаче не знам къде може да практикуват по-професионално.

# 786
Висто,съжалявам, че не успяхте.Може пък да е на късмет.Нали ще възраждат професионалното обучение,та може да налеят там повече средства,да има повече програми за развитие.Аз съм завършила точно ПГО,но преди повече от 20 години.Тогава беше много сериозно обучението и се влизаше трудно, с отделен изпит по рисуване.Наистина се научаваше целия процес по създаването на една дреха-от рисунката, та чак до представянето на импровизирани ревюта с манекени-ученици.Имаше и много практики.Сега обаче не знам къде може да практикуват по-професионално.
Ние ходихме на деня на отворените врати и като обучение ни го представиха точно така -от рисунката до ревюто.За практиката и аз не знам.Запознахме се с доста учители ,госпожата по практика ни каза ,че който си ушие бързо зададената  от тях задача си шие още нещо,та им дават шанс да се упражняват.

# 787
Vi art, какво и е на директорката, защо се местите, ясно че има проблеми, ама то навсякъде има, ако детето си учи и има сериозно отношение не се ли получават нещата. Питам защото може би ще трябва да избираме между СГСАГ и нпгпф. То детето ми предпочита СГСАГ, но аз искам да съм по- убедена, че не бъркаме.

Здравейте , извинявайте , че не съм отговорила веднага. С две ръце съм за СГСАГ .Записъх сънът си там , приет на първо класиране. В НПГПФ , изобщо не учат ,т.е подготовката им е повърхностна .С малко четене ще е отлиник(ка).
Докато в строителния  си е сериозно учене .Всичко си зависи от детето все пак.Ако искате  пове информация  ми пишете  да се уем по тел. , тук е трудно всичко да се напише. Поздрави !

# 788
  • Sofia
   Вихрогонче, честито за Полиграфията! Много се радвам, че влезе детето там, където му харесва!
   Висто, честито и на вас! Мисля, че специалността ви е много хубава. Дано преподавателите са добри и детето да се развие в тази област! Надявам се, че ще минаваш в темичката да споделяш впечатления за училището!

# 789
  • София
Висто чакаме да се похвалиш.Какво стана на трето класиране?
Моден дизайн в ПГО!

С АЕ или без? Моята мома я записах в крайна сметка там с АЕ

# 790
Моден дизайн в ПГО!

И ние сме с АЕ.Ще бъдат съученички.Как се казва вашето момиче?

# 791
  • София
Моден дизайн в ПГО!

Мая се казва

# 792
Моден дизайн в ПГО!

Мая се казва
Янче,писах ти на лично.

# 793
  • Sofia
Ехо, какво става? Някой да се похвали с хубави новини? Two Hearts Flowers Four Leaf Clover Gift Heart

# 794
Здравейте! Моето момиче ще бъде съученичка на Алекс в НПГПФ! Следях темата с голямо вълнение и тя ми помогна да се ориентирам  къде детето ми има шансове да бъде прието! Благодаря специално на Вихрогонче...Нашата девойка беше приета и в  езикова гимназия към МОН и колебанието беше голямо..Искрено се надявам да е взела правилно решение и в НПГПФ да намери добра  среда, мотивирани деца и преподаватели, както и много приятели..

Последна редакция: нд, 05 авг 2018, 16:47 от Borika Stanislavova 600886

Общи условия

Активация на акаунт