КАНДИДАТСТВАНЕ СЛЕД 7 КЛАС С РИСУВАНЕ - част 3

• 72 670
  • 921
  •   1
Отговори
# 795
Здравейте! Моето момиче ще бъде съученичка на Алекс в НПГПФ! Следях темата с голямо вълнение и тя ми помогна да се ориентирам  къде детето ми има шансове да бъде прието! Благодаря специално на Вихрогонче...Нашата девойка беше приета и в  езикова гимназия към МОН и колебанието беше голямо..Искрено се надявам да е взела правилно решение и в НПГПФ да намери добра  среда, мотивирани деца и преподаватели, както и много приятели..

Честито . Пожелавам Ви много късмет и успехи в новото училище.

# 796
Благодаря много! Детето с нетърпение чака началото на учебната година! Включи се в група "Зайците на НПГПФ" и много хареса децата ...В предишното и училище 35 то -децата бяха прекрасни. Три от съученичките и кандидатстваха в училища с рисуване  (и трите с много високи балове на НВО ) Едната е приета в 51 во СУ, а другата е Интериорен  дизайн  с ИЕ в Текстилния техникум.От съседния клас има представители на НХГИИ и св. Лука..чудесни деца.Аз мисля, че все повече родители ще подкрепят желанието на децата си да рисуват и да се развиват в тази насока.. Успех мили мами и на вашите творчески деца и много късмет..Благодаря ви още веднъж☺

# 797
  • СОФИЯ
И моят син изкара много високи резултати на матурите, можеха да го приемат в което и да е училище в София. Звъняха ни на първо класиране, че не сме го записали и ще си пропуснем шанса и т.н, но той избра НУИИ - категоричен беше иска да учи рисуване. Подкрепихме го, надявам се да си намери добри приятели, добри учители и ментори..., да намери своето местенце...

# 798
  • София
Радвам се, че се включват нови хора в темата.Надявам се, на есен всички дружно да споделяме и вече реални впечатления от новите училища на децата.Дано всички да са доволни от избора си!
Да си призная честно, въпреки че подкрепям дъщеря си, ако имаше БАЛ за топ езикова гимназия, сигурно щях да настоявам за нея.Определено завършилите езикови гимназии се реализират по-добре след това.Виждам и във фирмата, в която работя как ги взимат на работа само, защото знаят перфектно по два езика, без да има значение какво висше са учили.

# 799
  • София
Сред най-успешно реализиралите се мои приятели са двама художници, единият работи във фирма за компютърни игри- рисува световете на игрите, другият е аниматор и работи за чужбина. Благородно им завиждам на стандарта на живот и най- вече за свободното време с което разполагат, както и с възможността цяло лято да си работят на морето на плажа. Отделно са приятели- графични дизайнери, също добре платени. Всички говорят езици, явно не им е било проблем да ги научат съвместно с рисуването.

# 800
  • София
Сред най-успешно реализиралите се мои приятели са двама художници, единият работи във фирма за компютърни игри- рисува световете на игрите, другият е аниматор и работи за чужбина. Благородно им завиждам на стандарта на живот и най- вече за свободното време с което разполагат, както и с възможността цяло лято да си работят на морето на плажа. Отделно са приятели- графични дизайнери, също добре платени. Всички говорят езици, явно не им е било проблем да ги научат съвместно с рисуването.
Страхотно е това!С дъщеря ми четохме за успелите българи в света на Анимацията.Има доста.Обаче почти всички са завършили Художествената гимназия или Академията.Чудя се завършилите другите училища с рисуване,как се реализират?
Иначе разбира се,че езици се учат, но ми се струва, че е по-добре да стане в средното образование, когато имат по-малко ангажименти.
Аз пък познавам момиче, което рисува за Долче и Габана,но и тя е завършила НХГ и след това НХА.

# 801
  • София
Ето още един пример за успял български художник:
https://www.lifebites.bg/bg-hudozhnichka-van-gogh/

Ако не се лъжа филма имаше "Оскар" тази година за анимация.

Все пак мисля, че новите технологии са навлезли до такава степен в рисуването, че съвременните учебни програми трябва да застъпят по-сериозно и компютърните програми и средства за рисуване.

# 802
  • Sofia
СЪОБЩЕНИЕ в сайта на НПГПФ от 25.08.2018 оттук:

На 12.09.2018 г. от 17:00 ч. ще се проведе родителска среща с родителите на учениците от VIII клас.

# 803
Здравейте,
Някой знае ли кога ще е родителската среща в Св. Лука?
И от колко часа ще са на 17-ти?

# 804
  • София
Здравейте,
Някой знае ли кога ще е родителската среща в Св. Лука?
И от колко часа ще са на 17-ти?
Трябва да пуснат съобщение на сайта, миналата година беше два-три дни преди началото от шест. Откриването май от девет часа.

# 805
  • Ланкър, планините Овнерог
Обикновено родителската е на първия учебен ден. Тази родителска има смисъл само за 8-класниците, защото след общата част, има и по класове. За другите не. Аз от миналата година я пропускам.

# 806
Благодаря!
Сега видях в сайта, има съобщение, че ще е на 17.09 от 18 часа

# 807
  • Sofia
Здравейте отново, влизам специално да ви се похваля Bowtie  и предполагам, че точно тук в тази тема, искрено ще се зарадвате за мене Flowers Hibiscus Бях на интервю за работа в НГПИ "Св. Лука", сега на 4.9., за учител във философския цикъл, и ме одобриха! На 17 септември започвам да преподавам в тази гимназия! Първото желание на моя син после стана и мое първо желание. Преди събеседването Алекс ме погледна и ми каза Gift Heart : "Мамо, мен не ме приеха в Приложното, дано теб те приемат!". Толкова съм щастлива и благодарна! И така, ще преподавам Философия на всички ученици в 8., 9. и 11. класове в НГПИ. Общо около 300 деца. И много, много се вълнувам, да знаете Two Hearts  Благодаря за вниманието! В момента съм повече от убедена, че няма случайни неща. Александър ще учи Фотография във Фотографското, аз ще преподавам Философия в Приложното, а мъжът ми работи от близо година като техническа поддръжка в 9 ФЕГ Flowers Four Leaf Clover Хихихи, окупирахме гимназиите в София /майтапче/. Хайде сега минете да видя чии дечица ще обучавам тази нова учебна година.

# 808
  • софия
Честито, Вихрогонче! Нека бъде успешна и блага учебната година и за теб! Дабо си в хубав колектив и разбрани шефове! Знам, че със сърце ще си работиш часовете! Честито още веднъж!

# 809
  • Sofia
Много ти благодаря, Амели! Права си за сърцето Sparkling Heart

Общи условия

Активация на акаунт