От Великобритания до България – Превоз и закупуване на поръчките ни – 17

• 54 308
  • 749
  •   1
Отговори
# 555
  • NE
Аз съм получавала малко по-тежка възглавница за кърмене и беше символична доставката.

# 556
Благодаря, просто се зачудих, защото е доста дълга, да не би да е в обемна опаковка и да не я таксуват на кг, а на обем.

# 557
Честит нов сайт на Габиели. Виждат се всички поръчки от преди няколко години до днес. Чат пат по екраните дава грешки, но явно работят по въпроса.
Немския курс 287 излиза: Депо Пловдив на 01.01.1970 02:00; явно утре ще го раздават.

# 558
  • Sofia
А някой има ли представа дали GGBG ще пуснат и други извънредни курсове в дните до Коледа? Или, както постарому, камионите им ще тръгват към България само в неделя / понеделник през следващите 2 седмици?

# 559
  • Бургас
Честит нов сайт на Габиели. Виждат се всички поръчки от преди няколко години до днес. Чат пат по екраните дава грешки, но явно работят по въпроса.
Немския курс 287 излиза: Депо Пловдив на 01.01.1970 02:00; явно утре ще го раздават.

+ 1. Хайде сега по спокойно с Новогодишните подаръци, че така в невидение ..... вярно хората си пращаха мейли за пристигнала пратка за пътуваща пратка, но друго си е да си го видиш в сайта им.

Имам един казус с един инернет магазин, чудя се те ли ме правят на луда или действително е така. Изпратили са пратка, която поръчах с куриер ДПД https://www.dpd.co.uk/index.jsp и тук идва инересното пратката била разделена на 4-ри като само един куриер доставя, а на другите им излизал адреса на Габиели като компроментиран или не домашен адрес и не доставят. Получих една част от сет, която ми е ненужна сама.
Въпроса ми е получавал ли е някой пратка с куриер dpd? И Кралските пощи имат ли лимит на кг. за изпращане, сега гледат да ми хвърлят един прах в очите ..... добре че съм платила с Пейпал.

# 560
dpd са спиди в България.Имат си сайт DPD ,има форма за контакти.Пиши им и си задай въпросите кое от пратките ти къде се намира.Ако не отговорят ,пробвай с по -остър и настоятелен тон. Имах си комуникация с тях миналата година.Много ме нервираха и накрая им дръпнах едно писмо.На другия ден пратката беше при мен.

# 561
  • Бургас
dpd са спиди в България.Имат си сайт DPD ,има форма за контакти.Пиши им и си задай въпросите кое от пратките ти къде се намира.Ако не отговорят ,пробвай с по -остър и настоятелен тон. Имах си комуникация с тях миналата година.Много ме нервираха и накрая им дръпнах едно писмо.На другия ден пратката беше при мен.

Благодаря.

В сучая става въпрос за ДПД Англия, ако питам през бг. сайта за английска пратка дали ще ми отговорят адекватно?

И последно с кой куриер бг. е най изгодно да се върне пратка 2.600кг.до Англия? Спиди или Интерлогистика?

# 562
  • София
Не мисля, че Спиди може да отговаря за пратки на DPD в рамките на Англия, те са просто партньори и подизпълнители. Ако пратката е България-Англия или Англия-България, да, но в случая е Англия-Англия. Иначе за връщане до Англия, аз съм връщала с услугата на Спиди/DPD, но до Германия, до там условията са изгодни, и свършиха работа и двата пъти като ги ползвах.

# 563
  • Sofia
И последно с кой куриер бг. е най изгодно да се върне пратка 2.600кг.до Англия? Спиди или Интерлогистика?

"Интерлогистика". Peace Но все пак – сравни цените на сайтовете на двете фирми.

# 564
Нещо не съм го написала като хората.Аз писах питания и мейли на DPD UK. Е отговарят длъжни са.Посочих тракинг номер на пратката и дата на изпращане и посочих ,че очевидно мнооого закасняват.Позамазаха ми един отговор.След 2 дни пак нищо и аз пак писах.И те пък решиха ,че няма да отговарят.Като подпалих и писах .че ще ги държа отговорни и как си позволяват да пренебрегват въпроси и ,че ще търся обещетение .....и дъръ бъръ...и тези взеха ,че ми дадоха пълна справка ,извиниха се и ,не беше на другия ден ама след 2 дни ми дойде sms от Спиди!

# 565
Днес си взех пратка от Габиели, много съм доволна-мейли, снимки, таксуваха ми я на 2лв. незнайно защо. Не че се оплаквам де, но ми е чудно. Единственото неудобстводо тук е местоположението им(в Пловдив)

# 566
  • Пловдив
Понякога си мисля, че е по- удобно  пратките да се взимат от индустриалните зони, отколкото от офиси в центъра 🤦♀🤷🏼♀. Това важи за Пловдив, с оглед изразходване на гориво в опит за паркиране.
Ако Ggbg отворят пункт в Пловдив, цена няма да имат.

# 567
  • София
в софия габиели е на много тъпо място, там минаване няма, пък паркиране съвсем.
аз нещо не съм очарована от новия им сайт, то няма нищо ново вътре. засега си е бъркотия.
всичките ми пратки са от 70 година.
мобилната версия, поне при мен, излиза разместена нанякъде си и почти нищо не виждам от пратките.
ама сигурно ще коригират нещата  Rolling Eyes

# 568
Не съм имала проблем с намиране на място за паркиране, а ходя често. И вчера бях, и днес ще ходя...
Не е по-различно при другите. Например GGBG са на улицата, и местата за паркиране са заети от техни бусове и камиони, които ползват като подвижен склад. Чудно ми е кой и как пази пратките в камиона, паркиран и отворен дни наред.

# 569
  • София
Колкото пъти съм ходила до GGBG или просто съм минавала от там, винаги има места за паркиране, защото улицата е и паркинг за метрото... Обикновено имат 1 камион и един бус точно отпред, ама не е голяма драма да направиш 5 крачки повече... Аз ходя с метрото.
Сега гледах Габиели... Ама много ми е неудобно мястото на офиса им в София, та ще ги пропусна...

Общи условия

Активация на акаунт